• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Selam kızlar.
Bata çok var, daha yumurtlama dönemlerindeyiz
Bu kez ovulasyon testi yapmıyorum 2 günde bir ilişiki deneyeceğim.
Kafamı boşaltıp.
Hayırlısı bakalım :KK76:

Galiba bu ayda olmadı. Hiçbir belirtim yok, bat a 6 gün kaldı bir test yaptım negatif. Artık ister istemez üzülmeye başladım :( :( :(

Valla bel kasik agrisi aksamlari artiyo baya bilmiyorumki adet oncesi pek olmazdida test yapicaktim.bugun eczaneler kapali olmadi nobetci eczane bakicam bugun yada yarin varsa cikar sanirim bi iki gun kaliyo bat ayni tarihte olursa

Dogru sende haklisin canim bende meraktan catlicm da yapamadim bi turlu kapali ya eczaneler yarin yada gece cok takilirsam.nobetci.eczanenin yolunu bulurum:halay::KK54:

Ben de bu sabah test yaptım bata 3 gün var ancak maalesef tek çizgi. Bu ay da olmadı herhalde. Hayırlısı diyelim :KK51:

Kizlar bende gittim.nobetci eczaneden aldim negatiffffff hayirlisi moralim.baya bozuldu ama belli olmaz adet olmadigimiz surece ihtimaller hep vardirrrr

Selam. Ben klomen kullandim. Son adet tarihim 23 kasim ve 6 gun once adet olmam gerekiyordu. Bat gunumdeki test negatifti. Dun cok az geldi fakat adet degil bugun de yok diyebilecegim sekilde yine oldu. Acaba ustune girme olabilirmi? Adetimi yazdigim "app"ten baktim olasi ovulasyon gunumun uzerinden 14 gun gecmis. Burde su sknti var. Her yer kapali. Noel diye hic biryer acik degil oazartesi dahil! Nasik igrenebilirim?

Allah allah nobetci eczane yokmu peki yada acile gidip kan verebilirsin
Hollandadayim ve noelden dolayi ve pazar her yer kapali.

Brde canim. Ilk once pembe leke geldi evelsigun sonra butun gun bisey yoktu. Dun de boyle yogun cok acik kahverengi giboydi birdaha gelmedi. Bu sabah da yine kahverengi olunca aslinda yerlesme olabilir de sanki degilmis adet olmusum gibi hissettim. Bilemedim. Adetsem test yapmanin anlami yok. Ben yinede yapayimmi?

Bi hayalet çizgi var mı acaba yaa, bana mı öyle geliyo her gün çubuklara bakmaktan çok istemekten yaaa

Eklentiler

• IMG_1352.webp
    IMG_1352.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ilişkiden 1 hafta sonra gebelik belirtileri ortaya çıkar mı? Yoksa psikolojik mi? ( mide bulantısı ve göğüste hafif bir batma hissi)

Back
X