- 14 Aralık 2016
- 111
- 53
- 48
- 34
kac aydir istiyosun canim bir saglik problemin var miOfff ya hiçbir his yok belirti yok ne bileyim insan çok istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac aydir istiyosun canim bir saglik problemin var miOfff ya hiçbir his yok belirti yok ne bileyim insan çok istiyor
Ertesi gün de yaptım, negatif, muhtemelen bu ay yoktur heralde, doktor folik asit yerine inofolic kullan dedi bu ay da onu denicem bakalımTekrat test denedinizmi sanki.idrari fazla.koymussunuz
Can'ım yaptım dün sabah negatif çıktı . Bugun adet olmam gerekiyordu olmadım . Göğüslerim hala acıyor arada kasık batmalarım oluyor . Vücudum oyun oynuyor heraldeTest yaptinizmi merak etrim bat yakinmis sanirim
Senin ne zaman bat? Var mı belirti falan?Evet inofolicle hamile kalanda baya var
Benim geceb ay duzenim bozuldu bati bilmiyom.iste gecen ay 1 hafta gcikti 27sinde oldum bakalim daha olmadimSenin ne zaman bat? Var mı belirti falan?
Geç döllenmemi oldu acaba hayirlisiCan'ım yaptım dün sabah negatif çıktı . Bugun adet olmam gerekiyordu olmadım . Göğüslerim hala acıyor arada kasık batmalarım oluyor . Vücudum oyun oynuyor heralde![]()
Valla bilmiyorum ki tatlım . İnşalla öyledir de çok kaptırmıyorum kendimi her ihtimale karşıGeç döllenmemi oldu acaba hayirlisi
6 gün.. hemen umutsuzluğa kapılma canım, daha çok carmışGaliba bu ayda olmadı. Hiçbir belirtim yok, bat a 6 gün kaldı bir test yaptım negatif. Artık ister istemez üzülmeye başladım![]()
![]()
![]()
Hollandadayim ve noelden dolayi ve pazar her yer kapali.Allah allah nobetci eczane yokmu peki yada acile gidip kan verebilirsin