- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Yasin bence gayet ideal neden olmasın ki.. valla bu stres işleri yasa bakmio malesef cnm keşke dediğin gibi olsaaİnsallah iste insani yas faktoru etkiliyo sizlerin yasinda olsam stres yapmam ohhh rahat olurdum
Keşke bizde rahat olabilsek Yen'i denemeye başladık bi ay geçiyo iki ay geçiyo üçü de geçince ahh benim çocuğum olmuyo psikolojisiyle dünyanın stresini çekiyoruzİnsallah iste insani yas faktoru etkiliyo sizlerin yasinda olsam stres yapmam ohhh rahat olurdum
Ama iste arti su laftan biktiiiimm.Ee oglun buyumus 'NE BEKLİYOSUNUZ'DOGURMUYORMUSUN?gbbYasin bence gayet ideal neden olmasın ki.. valla bu stres işleri yasa bakmio malesef cnm keşke dediğin gibi olsaa
Cnm millete bakma sen yaaa onlar ne konuştuğunu bilmio bana da tedavi oluomusun gibi salak saçma laf soyluolar bende hiç lafımı esirgemeden cvplarinı veriorum sende ver cvplarini kessinler cenelerini bosverrrr dış unsurları takma değmezAma iste arti su laftan biktiiiimm.Ee oglun buyumus 'NE BEKLİYOSUNUZ'DOGURMUYORMUSUN?gbb
ALLA'in takdiri ilkini nasip eden rabbim ikinciyide verirdi demekki sabrimi deniyor diyorumCnm millete bakma sen yaaa onlar ne konuştuğunu bilmio bana da tedavi oluomusun gibi salak saçma laf soyluolar bende hiç lafımı esirgemeden cvplarinı veriorum sende ver cvplarini kessinler cenelerini bosverrrr dış unsurları takma değmez
Herhalde ee sorun olsa ilki nasıl olduuuu laf olsun millete sadece sallaaaaA
ALLA'in takdiri ilkini nasip eden rabbim ikinciyide verirdi demekki sabrimi deniyor diyorum
Aynen arkadaşım katılıyorum sanaİnsanları kafana takma lütfen onlar herşeyi kendilerine göre çevredekilere göre değerlendiriyorlar böyle düşününce insan kafayı yer zaten lütfen düşünüp canını sıkma senEbrarr60
bekle canim bir hemsire arkadisim demistiki rahmin hamilelige haxirlik asamasi var ya bu iste adetin gunu degisir gec olursun az olursun falan sabir olur emin ol cok yenisinKeşke bizde rahat olabilsek Yen'i denemeye başladık bi ay geçiyo iki ay geçiyo üçü de geçince ahh benim çocuğum olmuyo psikolojisiyle dünyanın stresini çekiyoruz
Sağol canım öyle zaten ya normalde ben çok düzenli adet gören birisiyim ama çocuk düşünüp folik asit almaya başladığımdan buyana her ay bi gün ileri iki gün geri değişiyor hepsi stresten gerçekten çok olumsuz etkiliyor insanıB
bekle canim bir hemsire arkadisim demistiki rahmin hamilelige haxirlik asamasi var ya bu iste adetin gunu degisir gec olursun az olursun falan sabir olur emin ol cok yenisin
Folik asit bile kullanmadim ilkinde bir temizlik yaptim kanepe it ohoo meger hamileymisim Oglumun dunyaya gelecek kaderi varmis.Ama simdi bende kullaniyorum folik ya . kismey her sey evey insanin ya tamam daha olursa olu olmazsa olmaz diyosun ama adet bitince sifirlaniyordun resmenSağol canım öyle zaten ya normalde ben çok düzenli adet gören birisiyim ama çocuk düşünüp folik asit almaya başladığımdan buyana her ay bi gün ileri iki gün geri değişiyor hepsi stresten gerçekten çok olumsuz etkiliyor insanı
Ya onu diyorum ya RABBİM NASİP edecekse folik molik bi yere kadar.Olunca oluyorKızlar ben folik asit kullanmıyorum değerim iyi çıkmıştı içmedim ondan sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?