- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
:) ben sevmiorum yaa ilaç kullanmayıBende kullanmıyorum
Dr gitcem bunu bir sorayim valla bende oyle ye ye doymuyorum resmenBirde folik asit aldığımdan buyana kilo aldım ben ya ondan mı başka şeyden mi bilmiyorum iştahım açıldı resmen hele bu ay hamişim sandım inanın ki o derece yani
Aynen senin gibi dusunuorum bendeYa onu diyorum ya RABBİM NASİP edecekse folik molik bi yere kadar.Olunca oluyor
Ona bakarsan annelerimız bizi dogururken yumurta takibi mi yapmış ilac mi kullanmış aslında hersey kısmet Rabbim demekki bole uygun görmüş bize kızlarYanlis anlamayin kimseyi kucumsemiyorum ya koyde yasayip dr yuzu gormeyen kadinlar ne yumurtlama ne folik nede baska bisey oluyor iste
Öyle zaten canım eskiler de bunlar yoktu ama artık yediğimiz içtiğimiz ne varsa gdo dolu eski sağlık yok maalesef insanları mecbur bırakıyorlarsa kimyasallara bizim günahımız ne bilinçli olmayınca neyi yiyip neyi yemediğimizi bilemeyince insanlar ne yapsın herşeyi kullanıyorlar maalesef.Yanlis anlamayin kimseyi kucumsemiyorum ya koyde yasayip dr yuzu gormeyen kadinlar ne yumurtlama ne folik nede baska bisey oluyor iste
AynenAslında bazen bilmemek daha iyi gibi geliyor bana böyle herşeyi arastira arastira takıntı oluyor akışına bıraksak daha iyi
Yok cnm hemen aklına ole şeyler getirme bende bu ay farketmedim olabilir ki benceBu yumurtlama sivisini ben göremiyorum kizlar hiç agrim sizim da olmuyor bir problemmi varbende
bu ay adet olmadan once leke geldi adetimden hiiic belirti yok bu yumurtlama catlamasi sivi diyorlar oda geldi 3 gun sonra adet oldum coook uzuldum cunku bayagi bir umutlandim.BUNDAN sonra tek belerti adetim gecikirse suphelenecegim o kadar
Valla kızlar ben artık takmiorum yeterrrrr elimden gelen herseyi yaptım Dr Dr gezdim hersey normal sıkıntı çıkmadı demekki daha
her sey herkeste ayni olmaz senin ki farklidir bendeki farklidirBu yumurtlama sivisini ben göremiyorum kizlar hiç agrim sizim da olmuyor bir problemmi varbende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?