Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Benim kuzenim doktor onun vesilesi ile başladım folik asite bende. Doktora falan hiç gitmedim folik asit için ama üç ay geçti hamile kalamayınca eşime diyorum gidelim diye benim çocuğum olmuyo götür beni falan neler neler adamı sıkıntıya sokuyorum okadar yoğun işin içinde

Kizlar bisey sormak istiyorum adeten 2 gun sonra sol kasikta batma neden olur sizce bide asiri derecede akintim var incir kuru kulaniyorum oda yaparmi...

Yanlis anlamayin kimseyi kucumsemiyorum ya koyde yasayip dr yuzu gormeyen kadinlar ne yumurtlama ne folik nede baska bisey oluyor iste
Ona bakarsan annelerimız bizi dogururken yumurta takibi mi yapmış ilac mi kullanmış aslında hersey kısmet Rabbim demekki bole uygun görmüş bize kızlar

Yanlis anlamayin kimseyi kucumsemiyorum ya koyde yasayip dr yuzu gormeyen kadinlar ne yumurtlama ne folik nede baska bisey oluyor iste
Öyle zaten canım eskiler de bunlar yoktu ama artık yediğimiz içtiğimiz ne varsa gdo dolu eski sağlık yok maalesef insanları mecbur bırakıyorlarsa kimyasallara bizim günahımız ne bilinçli olmayınca neyi yiyip neyi yemediğimizi bilemeyince insanlar ne yapsın herşeyi kullanıyorlar maalesef.

bu ay adet olmadan once leke geldi adetimden hiiic belirti yok bu yumurtlama catlamasi sivi diyorlar oda geldi 3 gun sonra adet oldum coook uzuldum cunku bayagi bir umutlandim.BUNDAN sonra tek belerti adetim gecikirse suphelenecegim o kadar

Valla kızlar ben artık takmiorum yeterrrrr elimden gelen herseyi yaptım Dr Dr gezdim hersey normal sıkıntı çıkmadı demekki daha zamanı var bunda da vardır bi Hayır diorum şimdi adetimi bekliorum olunca hemen asilama yaptiracam bakalım artık .

Bu yumurtlama sivisini ben göremiyorum kizlar hiç agrim sizim da olmuyor bir problemmi varbende

bu ay adet olmadan once leke geldi adetimden hiiic belirti yok bu yumurtlama catlamasi sivi diyorlar oda geldi 3 gun sonra adet oldum coook uzuldum cunku bayagi bir umutlandim.BUNDAN sonra tek belerti adetim gecikirse suphelenecegim o kadar
Valla kızlar ben artık takmiorum yeterrrrr elimden gelen herseyi yaptım Dr Dr gezdim hersey normal sıkıntı çıkmadı demekki daha
Bu yumurtlama sivisini ben göremiyorum kizlar hiç agrim sizim da olmuyor bir problemmi varbende
her sey herkeste ayni olmaz senin ki farklidir bendeki farklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…