- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Bende 3 yıllik :)Bende 2 yıllık evliyim
Ben 3 yıllik evliyim çocuk yok ins ilk hamilelik olacak g.antepliyim amasya da oturuorum özel sektörde çalışıodum evlenince bırakmak zorunda kaldım şuanda kpss hazirlaniorum sen peki ?Sen kaç yıllık evlisin çocuk falan var mı nerelisin ne iş yaparsın arkadaşım sana da soruyorumdeepandfury evliliğini biliyorum da gerisini yaz sende
Canım bende dediğim gibi 13aylık evliyim trabzonluyum Ankara'da yaşıyoruz zihinsel engelliler öğretmeniyim KPSS ye girdim bende atanamadım sözleşmeli öğretmenlik yaptım MEB de iki yıl sonra evlendim ara verdim eşimde istemeyince evde oturup keyfime bakıyorum geziyoruz evliliğin ilk halleri işteBen 3 yıllik evliyim çocuk yok ins ilk hamilelik olacak g.antepliyim amasya da oturuorum özel sektörde çalışıodum evlenince bırakmak zorunda kaldım şuanda kpss hazirlaniorum sen peki ?
İnan ki bendeHadi yaaa ay çok şaşırdım
Ztn o esler yokmu hep düşünceleri aynı yaa :))Canım bende dediğim gibi 13aylık evliyim trabzonluyum Ankara'da yaşıyoruz zihinsel engelliler öğretmeniyim KPSS ye girdim bende atanamadım sözleşmeli öğretmenlik yaptım MEB de iki yıl sonra evlendim ara verdim eşimde istemeyince evde oturup keyfime bakıyorum geziyoruz evliliğin ilk halleri işte
İnş en kisa zamanda hamile olursunuz :)iyi gecele ben 8 senelik evliyim 34 yasindayim ilk cocugumu 26 yadinda dogurdum 2. istiyorum
İnsallah iste insani yas faktoru etkiliyo sizlerin yasinda olsam stres yapmam ohhh rahat olurdumİnş en kisa zamanda hamile olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?