Insallah olmazsin canimBenimde kasiklarim da sürekli batma var yürüyünce acıyo göğüslerim de ole ilk defa bole bişe oldu 4 günüm var adete... olsaydım hemen aşılamaya başlayacaktık
Hayırlısı cnm yaa artık umudum kalmadı her ay hayal kırıklığı beni duygusuzlastirdi artık aşılamaya odaklandım Rabbim hakkimizda hayırlısını versin hepimiz içinInsallah olmazsin canim
Anladım cnmYok tatlım daha burdayim ankeye dedimdi
Senin esin ne iş yapıo cnm ?Ya ben bi yerde okumustum her ay kadinlarda normalde kist olusurmus bunu bazi kadinlar adetle atar bazilarida atamazmis
Malesef benimde iki tarafta canım 4 ve 4,5 cm. Bi tane doktor ameliyat ol dedi ama rezervi azaltıyomus bide hsg cekildim tüplerimde acık cıktı bende en azından bir iki sefer tüp bebek deneyim dedim bakalım nolucak ama cok zormus bu kistlerBende çikolata kistleriyle tüp bebek yaptırmıştım 2 seneyi geçti evleneli yeterki olsun tüp bebek olsn diyodum olmadı malesf ama benm kistler iki yumurtaliklarimdaydi ve büyüktü eğer senin tek taraftaysa doğal yolla olma şansın dha yüksek cnm Rabbim hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul etsin inşallah
Âmin canım Allah hepimize o mutlu haberi almayı nasıp etsin bu ayKizlaaaaar ne kadar kalabaliklasmisiz topigi ben actim fakat hafta ici calistigim icin su iki gundur pek yazamiyorum hepiniz hosgeldiniz aramiza güzel haberleri pes pese alacagimiz bir ay olsun ARALIK bizim icin rabbim hepimizin gonlune gore versin
Aynen çok lanet bi kist dayanılmaz agrilar çektim çocuk olmaması bi yandan tüp bebek yaptırdım olmadi enfeksiyon kapım fln amelyt oldum rezervim düştü tekrarlama riski var Rabbim hayrlsiyla bi evlat verir inş bütün acılarımı unutrm dua etmekten başka çaremiz yok cnm bide tüp bebek için tüplerin kapalı olması önemli değil doğal yolla olma şansın var tüplerin açık oluncaMalesef benimde iki tarafta canım 4 ve 4,5 cm. Bi tane doktor ameliyat ol dedi ama rezervi azaltıyomus bide hsg cekildim tüplerimde acık cıktı bende en azından bir iki sefer tüp bebek deneyim dedim bakalım nolucak ama cok zormus bu kistler
Canim en kisa zamanda rabbim emeklerinin karsiligini verir insallah benim tek tupum kapali yaza bende tup dusunuyorum sansim normal kadinlara gore yine azmiAynen çok lanet bi kist dayanılmaz agrilar çektim çocuk olmaması bi yandan tüp bebek yaptırdım olmadi enfeksiyon kapım fln amelyt oldum rezervim düştü tekrarlama riski var Rabbim hayrlsiyla bi evlat verir inş bütün acılarımı unutrm dua etmekten başka çaremiz yok cnm bide tüp bebek için tüplerin kapalı olması önemli değil doğal yolla olma şansın var tüplerin açık olunca
Amin cnm hepimize inşallah tek sorun tek tupun kapalı olmasıMı?Canim en kisa zamanda rabbim emeklerinin karsiligini verir insallah benim tek tupum kapali yaza bende tup dusunuyorum sansim normal kadinlara gore yine azmi
Canim en kisa zamanda rabbim emeklerinin karsiligini verir insallah benim tek tupum kapali yaza bende tup dusunuyorum sansim normal kadinlara gore yine azmiAynen çok lanet bi kist dayanılmaz agrilar çektim çocuk olmaması bi yandan tüp bebek yaptırdım olmadi enfeksiyon kapım fln amelyt oldum rezervim düştü tekrarlama riski var Rabbim hayrlsiyla bi evlat verir inş bütün acılarımı unutrm dua etmekten başka çaremiz yok cnm bide tüp bebek için tüplerin kapalı olması önemli değil doğal yolla olma şansın var tüplerin açık olunca
OlacakAmin cnm hepimize inşallah tek sorun tek tupun kapalı olmasıMı?
Anladım cnm tüplerin kapalı olması senin senin açından şansını düşürmuyo cnm tüp bebekte farketmiyomus inş eşinde de sorun yoksa şansın yüksek benceEsim test vermedi bu cmt vericek ona gore belli
Olacak
Ayy inşallaah canımm bu ay normal yolla denedim zaten bakalım hayırlısı artık Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahhAynen çok lanet bi kist dayanılmaz agrilar çektim çocuk olmaması bi yandan tüp bebek yaptırdım olmadi enfeksiyon kapım fln amelyt oldum rezervim düştü tekrarlama riski var Rabbim hayrlsiyla bi evlat verir inş bütün acılarımı unutrm dua etmekten başka çaremiz yok cnm bide tüp bebek için tüplerin kapalı olması önemli değil doğal yolla olma şansın var tüplerin açık olunca
Amiin cnm bende yarn tüp bebek yaptırdgm amelyt olduğum hastaneye gidicem çağırdılar ama napcaklar bilmiyorum hayrlı haberler verelim hepimiz inşAyy inşallaah canımm bu ay normal yolla denedim zaten bakalım hayırlısı artık Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?