Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Malesef benimde iki tarafta canım 4 ve 4,5 cm. Bi tane doktor ameliyat ol dedi ama rezervi azaltıyomus bide hsg cekildim tüplerimde acık cıktı bende en azından bir iki sefer tüp bebek deneyim dedim bakalım nolucak ama cok zormus bu kistler

A
Âmin canım Allah hepimize o mutlu haberi almayı nasıp etsin bu ay

Aynen çok lanet bi kist dayanılmaz agrilar çektim çocuk olmaması bi yandan tüp bebek yaptırdım olmadi enfeksiyon kapım fln amelyt oldum rezervim düştü tekrarlama riski var Rabbim hayrlsiyla bi evlat verir inş bütün acılarımı unutrm dua etmekten başka çaremiz yok cnm bide tüp bebek için tüplerin kapalı olması önemli değil doğal yolla olma şansın var tüplerin açık olunca

Canim en kisa zamanda rabbim emeklerinin karsiligini verir insallah benim tek tupum kapali yaza bende tup dusunuyorum sansim normal kadinlara gore yine azmi

Canim en kisa zamanda rabbim emeklerinin karsiligini verir insallah benim tek tupum kapali yaza bende tup dusunuyorum sansim normal kadinlara gore yine azmi

Ayy inşallaah canımm bu ay normal yolla denedim zaten bakalım hayırlısı artık Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahh

Ayy inşallaah canımm bu ay normal yolla denedim zaten bakalım hayırlısı artık Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
Amiin cnm bende yarn tüp bebek yaptırdgm amelyt olduğum hastaneye gidicem çağırdılar ama napcaklar bilmiyorum hayrlı haberler verelim hepimiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…