- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Çalışıyorum aslında boş vaktm yok ama eczanede olduğum için bütün gün bebekler anneler hep kafamda..
Hayırdır cnm noldu
Aslinda cok tuhaf bisi oldu bu ay ilk kez gebelik testine ki cooook uzun zamandir bi cok kez yaptim hayalet cizgi gordum gordugum gunun aksami regl oldum ilk 4 gun hep pihti piti parca parca geldi sonrada pembeye donduEvet canim
Hadi yaa acaba kimyasal denilen gebelik mi geçirdin yoksa cnm geçmiş olsunnAslinda cok tuhaf bisi oldu bu ay ilk kez gebelik testine ki cooook uzun zamandir bi cok kez yaptim hayalet cizgi gordum gordugum gunun aksami regl oldum ilk 4 gun hep pihti piti parca parca geldi sonrada pembeye dondu
Bilmiyorumki canim ilk kez yasadim boyle biseyiHadi yaa acaba kimyasal denilen gebelik mi geçirdin yoksa cnm geçmiş olsunn
Konu ne canim ozel degilseAmasyali05 Esimle tartistik o yüzden canim sıkkın canim
Anladım cnm üzülme yaa bende az önce atistim ama onların umrunda mi ki... anlatmak istermisin neden tartıştin iz özel deil se tabii..Amasyali05 Esimle tartistik o yüzden canim sıkkın canim
Bende bir ara aynı dediğini yaşadım teste çıktı ama kanamam oldu hemde Afedersiniz pıhtı şeklinde hatta beyaz pıhtılaşmaydi kan verdim gebelik cikmamistiBilmiyorumki canim ilk kez yasadim boyle biseyi
Anladım cnm aynı yaa bu erkekler boşver takma kafanaYok ozel degil canim surat asmisim ona kizdi
Bu ay bendede leke vardi adet oldum kist mi sanmamİnşallah bi konu açtım olumsuz yorum yaptılar moralim bozuk kist olabilir dediler şuan ağlayacam nerdeyse hevesim kırıldı
Neler yaptın bugün nasıl geçti gününAynen canim ya
ediyo rahmim asagi dogru cekiliyo gibiBende bir ara aynı dediğini yaşadım teste çıktı ama kanamam oldu hemde Afedersiniz pıhtı şeklinde hatta beyaz pıhtılaşmaydi kan verdim gebelik cikmamisti
Tek başıma kaldığım günlerden biriydi oturduğum yerden kalmadim bile eşim de nobetci bugün sabaha kadar bole kalırım herhalde.. hiç gusel bi gün deildi açıkçasıBugün gunum iyi değildi aslında çok dalgındım nedense az daha yemeği yakiyordum ters Bi gundu sen nasildi günün canim
Muhtemelen cok kan kaybettiysen ondanda olabilirCanim benim agrimda devam
ediyo rahmim asagi dogru cekiliyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?