Canim erkekler hep oyleler kafana hic takma bence yarin guzel bir gune baslaYok ozel degil canim surat asmisim ona kizdi
Vallahı cnm bilmiorum ki bende hayırlısı olsun eğer agrin devam ederse bi Dr a görün istersen.. Buarada kanaman uzun sürdü mu benim ki tam 12 gün sürmüştüCanim benim agrimda devam
ediyo rahmim asagi dogru cekiliyo gibi
Madi heralde aslinda yogun degildi ama hep pihti pihtiydiMuhtemelen cok kan kaybettiysen ondanda olabilir
sin ne is yapiyor canimTek başıma kaldığım günlerden biriydi oturduğum yerden kalmadim bile eşim de nobetci bugün sabaha kadar bole kalırım herhalde.. hiç gusel bi gün deildi açıkçası
Canim cok acik pembe bir iki damla yeni geldiVallahı cnm bilmiorum ki bende hayırlısı olsun eğer agrin devam ederse bi Dr a görün istersen.. Buarada kanaman uzun sürdü mu benim ki tam 12 gün sürmüştü
Subay cnmsin ne is yapiyor canim
E
İste o pihti yapiyor ve pihti aslinda iyi biseyBu ay vucudumda kan kal
Madi heralde aslinda yogun degildi ama hep pihti pihtiydi
himm nerde gorevSubay cnm
Dikkat et cnm kendine gecmezse bence git bi Dr aCanim cok acik pembe bir iki damla yeni geldi
Nasil iyi bisey canim anlamadimkiİste o pihti yapiyor ve pihti aslinda iyi bisey
Amasyan
himm nerde gorev
Canim haftaya cmt gitcem yumt takibine cok agrim olursa giderim amaDikkat et cnm kendine gecmezse bence git bi Dr a
Hayırlısı olsun kuzumCanim haftaya cmt gitcem yumt takibine cok agrim olursa giderim ama
Cok sagol kuzumHayırlısı olsun kuzum
Ya ben bi yerde okumustum her ay kadinlarda normalde kist olusurmus bunu bazi kadinlar adetle atar bazilarida atamazmisNasil iyi bisey canim anlamadimki
Benimde kasiklarim da sürekli batma var yürüyünce acıyo göğüslerim de ole ilk defa bole bişe oldu 4 günüm var adete... olsaydım hemen aşılamaya başlayacaktıkCok sagol kuzum
Yatiomusun cnm ?Iyi geceler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?