Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

İnş tutar cnm ben ilk defa bu sürece girdiğim için hiç bişe bilmiorum nasıl geçio süreç bilgi verirmisin rica etsem
tabi canim ne sormak istiyorsan aklina ne takiliyorsa sorabilirsim. oncelikle gercekten sabir isteyen bi surec.kisiden kisiye deyisiypr bana dr klomen verdi gunde bitane kulandim adetin 5 gunu sonra 10 gunu cagirdi yum takibi basladi adetin 16 gunu sperm yikandi sabah erkenden sonra uzun ince bi hortumla spremler rahime yakin yere birakildi 1 sat dinlendim eve geldim 15 gun boyunca hep uzandim cok istiyordum cunku mecbur deilfim 3 gun dinlenmek yetiyor aslinda ben cok istedim icin 15 gun sonuc alana kadar hep dinlendim sonuc cok sukur rabbime pozitifti biraz uzun oldu kusura bakma

Canim inan bende her kanama basladiginda acaba yerlesmemi falan derken bi bakiyorum reglim bitmis yumurta icin gun sayiyorum hayal kirikli hepimizde olsada umut bitmiyo regl oluyosak umut hep olmali zaten ben 20. Aya geldim bak :)
Hayirlisi olsun cnm ne diyelim :)

Estağfurullah cnm allah razı olsun ne gusel anlattin... Kasım ayında bi adet olayım da hemen gidecem inş adetin ikinci günü mu gitmem lazım ilaç iğne tedavisi verio sanırım Dr demi

Canim ilk denemendemi tuttu birde nerde yaptirdin

Canim biz 2 sene olacak deneyeli evliligimin ilk aylarında hamile kaldım ama dusukle sonuçlandı o gün bu gündür nasip olmadi malesef.

Estağfurullah cnm allah razı olsun ne gusel anlattin... Kasım ayında bi adet olayım da hemen gidecem inş adetin ikinci günü mu gitmem lazım ilaç iğne tedavisi verio sanırım Dr demi
sendende rabbim razi olsun canim ne istiyosan sor. ben adetin 3 gunu gitmistim

Bugün adet oldum hamilelik için ilk defa ümitliydim aralık evlilik yıl dönümümüz olucak umarım bana ve aralık ayını bekleyen herkese Uğur getirir...aminnnnn

Canim biz 2 sene olacak deneyeli evliligimin ilk aylarında hamile kaldım ama dusukle sonuçlandı o gün bu gündür nasip olmadi malesef.
Canim sen hamile kalabilmissin en azindan bende oda olmadi bu ay gebelik testinde hayalet cizgiyi gordugum gun regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…