Nasil yapiyoruz pekiAdetin 2.günü başlanıyor 12.günü bitiriliyor
İnternette ölçüsü var şuan aklımda değil. Karışım yapıp sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yeniyorNasil yapiyoruz peki
Son olur insallah bebis gelir kuzum rabbim aratmasin hic birimizeben yaptirdim canim 3 defa 4 hazirlik yapiyoz
Bende inofolik sase kullaniyorum birde yumrt takibi yaptircam bu ayİnternette ölçüsü var şuan aklımda değil. Karışım yapıp sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yeniyor
ediyorum ilk hamisimiz kim olacakHosbuldum insallah bol bebisli bir topic olur canim :)
Ayy cok merak ediyorum ilk hamisimiz kim olacakHosbuldum insallah bol bebisli bir topic olur canim :)
tabi canim ne sormak istiyorsan aklina ne takiliyorsa sorabilirsim. oncelikle gercekten sabir isteyen bi surec.kisiden kisiye deyisiypr bana dr klomen verdi gunde bitane kulandim adetin 5 gunu sonra 10 gunu cagirdi yum takibi basladi adetin 16 gunu sperm yikandi sabah erkenden sonra uzun ince bi hortumla spremler rahime yakin yere birakildi 1 sat dinlendim eve geldim 15 gun boyunca hep uzandim cok istiyordum cunku mecbur deilfim 3 gun dinlenmek yetiyor aslinda ben cok istedim icin 15 gun sonuc alana kadar hep dinlendim sonuc cok sukur rabbime pozitifti biraz uzun oldu kusura bakmaİnş tutar cnm ben ilk defa bu sürece girdiğim için hiç bişe bilmiorum nasıl geçio süreç bilgi verirmisin rica etsem
Aynen yaaAyy cok merak ediyorum ilk hamisimiz kim olacak
Hayirlisi olsun cnm ne diyelim :)Canim inan bende her kanama basladiginda acaba yerlesmemi falan derken bi bakiyorum reglim bitmis yumurta icin gun sayiyorum hayal kirikli hepimizde olsada umut bitmiyo regl oluyosak umut hep olmali zaten ben 20. Aya geldim bak :)
Estağfurullah cnm allah razı olsun ne gusel anlattin... Kasım ayında bi adet olayım da hemen gidecem inş adetin ikinci günü mu gitmem lazım ilaç iğne tedavisi verio sanırım Dr demitabi canim ne sormak istiyorsan aklina ne takiliyorsa sorabilirsim. oncelikle gercekten sabir isteyen bi surec.kisiden kisiye deyisiypr bana dr klomen verdi gunde bitane kulandim adetin 5 gunu sonra 10 gunu cagirdi yum takibi basladi adetin 16 gunu sperm yikandi sabah erkenden sonra uzun ince bi hortumla spremler rahime yakin yere birakildi 1 sat dinlendim eve geldim 15 gun boyunca hep uzandim cok istiyordum cunku mecbur deilfim 3 gun dinlenmek yetiyor aslinda ben cok istedim icin 15 gun sonuc alana kadar hep dinlendim sonuc cok sukur rabbime pozitifti biraz uzun oldu kusura bakma
Canim ilk denemendemi tuttu birde nerde yaptirdintabi canim ne sormak istiyorsan aklina ne takiliyorsa sorabilirsim. oncelikle gercekten sabir isteyen bi surec.kisiden kisiye deyisiypr bana dr klomen verdi gunde bitane kulandim adetin 5 gunu sonra 10 gunu cagirdi yum takibi basladi adetin 16 gunu sperm yikandi sabah erkenden sonra uzun ince bi hortumla spremler rahime yakin yere birakildi 1 sat dinlendim eve geldim 15 gun boyunca hep uzandim cok istiyordum cunku mecbur deilfim 3 gun dinlenmek yetiyor aslinda ben cok istedim icin 15 gun sonuc alana kadar hep dinlendim sonuc cok sukur rabbime pozitifti biraz uzun oldu kusura bakma
Sen ne kadardir deniyosun canimAynen bende merak ediyorum
amin canim allahim razi olsun sendnSon olur insallah bebis gelir kuzum rabbim aratmasin hic birimize
sendende rabbim razi olsun canim ne istiyosan sor. ben adetin 3 gunu gitmistimEstağfurullah cnm allah razı olsun ne gusel anlattin... Kasım ayında bi adet olayım da hemen gidecem inş adetin ikinci günü mu gitmem lazım ilaç iğne tedavisi verio sanırım Dr demi
Bugün adet oldum hamilelik için ilk defa ümitliydim aralık evlilik yıl dönümümüz olucak umarım bana ve aralık ayını bekleyen herkese Uğur getirir...aminnnnnKizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
Canim sen hamile kalabilmissin en azindan bende oda olmadiCanim biz 2 sene olacak deneyeli evliligimin ilk aylarında hamile kaldım ama dusukle sonuçlandı o gün bu gündür nasip olmadi malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?