canim ilk deneme tutu ama ben hic dikat etmedim cok agir is yaptim dinlenmedim oyuzdn 1 ayliken dustu ikincisi tutu kizim oldu ucuncusu de gectigimiz subata oldum o tutmadi esimin spremleri dusuk cikmisyi tutsaydi bu ay dogum yapicaktimCanim ilk denemendemi tuttu birde nerde yaptirdin
Aminn canim amiiiiiiinBugün adet oldum hamilelik için ilk defa ümitliydim aralık evlilik yıl dönümümüz olucak umarım bana ve aralık ayını bekleyen herkese Uğur getirir...aminnnnn
Çok tsk ederim cnmsendende rabbim razi olsun canim ne istiyosan sor. ben adetin 3 gunu gitmistim
Nasip canim bak ne guzel annelik duygusunu tadanlardansin rabbim hayirlisiyla bizede tattirir insallahcanim ilk deneme tutu ama ben hic dikat etmedim cok agir is yaptim dinlenmedim oyuzdn 1 ayliken dustu ikincisi tutu kizim oldu ucuncusu de gectigimiz subata oldum o tutmadi esimin spremleri dusuk cikmisyi tutsaydi bu ay dogum yapicaktim
Hepimiz ilk son aralik ayinda olsunda farketmez kuzum ya insallahcanim benim ilk hamisimiz sen olursun insallah ben testlere güvenmiyorum artık geçen ay 3 testimde pozitif gösteriyordu ama sonuç kocaman bir hüsran
Canim ben biraz once aldim gittigdyr dan 30 ovu 8 gebelik 34 tl kapida odeme hic bilmiyorum amaGeldim canım bende inşallah uğur getirir bize topik destek olalım birbirimize ben ovuslasyon testi almak istiom kapıda ödemeli almak. İstiyom varmı bildiğiniz bi yer
@Gamzecannn olmuyor degil olacak kuzum olacakGeldim canım bende inşallah uğur getirir bize topik destek olalım birbirimize ben ovuslasyon testi almak istiom kapıda ödemeli almak. İstiyom varmı bildiğiniz bi yer
En buyuk sorun o zaten malesef stres ama olmuyoki canim ya insan aklindan cikartamiyoInsallah canim ilk hamileligimde aralikta olmustu bakalim nasip stres yapmamaya çalışıyorum ama elde degil
Canim ben biraz once aldim gittigdyr dan 30 ovu 8 gebelik 34 tl kapida odeme hic bilmiyorum ama
Canim yarin atmden parayi kartina yatirip alsanAnladım baktım onlara canım ya ben kartta para yok hesap kartında kredi kartı da yok kapıda ödeme de yok almak istiom ondan araştırıom bakalım bulurum inşallah
sagol canim rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlereNasip canim bak ne guzel annelik duygusunu tadanlardansin rabbim hayirlisiyla bizede tattirir insallah
Insallah kuzum ya benim sol tup kapali cikti asilama yaparlarmikisagol canim rabbim sizede nasip etsin tum isteyenlere
Canim yarin atmden parayi kartina yatirip alsan
Calismiyomusun kuzum senAslında mantıklı eşime bi sorayım o yatırabilirse eve uzak ben evdeyim yarında iyi değilim yatırabilirse en azından öyle yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?