Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Canim ilk denemendemi tuttu birde nerde yaptirdin
canim ilk deneme tutu ama ben hic dikat etmedim cok agir is yaptim dinlenmedim oyuzdn 1 ayliken dustu ikincisi tutu kizim oldu ucuncusu de gectigimiz subata oldum o tutmadi esimin spremleri dusuk cikmisyi tutsaydi bu ay dogum yapicaktim

canim benim ilk hamisimiz sen olursun insallah ben testlere güvenmiyorum artık geçen ay 3 testimde pozitif gösteriyordu ama sonuç kocaman bir hüsran

canim ilk deneme tutu ama ben hic dikat etmedim cok agir is yaptim dinlenmedim oyuzdn 1 ayliken dustu ikincisi tutu kizim oldu ucuncusu de gectigimiz subata oldum o tutmadi esimin spremleri dusuk cikmisyi tutsaydi bu ay dogum yapicaktim
Nasip canim bak ne guzel annelik duygusunu tadanlardansin rabbim hayirlisiyla bizede tattirir insallah

Geldim canım bende inşallah uğur getirir bize topik destek olalım birbirimize ben ovuslasyon testi almak istiom kapıda ödemeli almak. İstiyom varmı bildiğiniz bi yer

Geldim canım bende inşallah uğur getirir bize topik destek olalım birbirimize ben ovuslasyon testi almak istiom kapıda ödemeli almak. İstiyom varmı bildiğiniz bi yer
Canim ben biraz once aldim gittigdyr dan 30 ovu 8 gebelik 34 tl kapida odeme hic bilmiyorum ama

Insallah canim ilk hamileligimde aralikta olmustu bakalim nasip stres yapmamaya çalışıyorum ama elde degil

Canim ben biraz once aldim gittigdyr dan 30 ovu 8 gebelik 34 tl kapida odeme hic bilmiyorum ama

Anladım baktım onlara canım ya ben kartta para yok hesap kartında kredi kartı da yok kapıda ödeme de yok almak istiom ondan araştırıom bakalım bulurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…