Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

3 yıllik cnm... Dr falan gittin mi hormon testleri falan yaptırdın mi sen ?

3 yıllik cnm... Dr falan gittin mi hormon testleri falan yaptırdın mi sen ?
Gittim canim hormonlarim gayet iyi hsg de cekildim tek tupum tikali acilmadi bi tek esim test vermedi oda insallah bu ay vercek bu yil kendiliginden olursa diye sansimi deniyorum hala

Gittim canim hormonlarim gayet iyi hsg de cekildim tek tupum tikali acilmadi bi tek esim test vermedi oda insallah bu ay vercek bu yil kendiliginden olursa diye sansimi deniyorum hala
Anladım cnm inş kendiliğinden olur ama eşinin de görünmesi lazım benim eşimin sperm hızı çok düşük ondan olmuo dedi Dr inş sizde ole sıkıntı çıkmaz

Yahu gamze neden kafana takiyosun daha tap taze cok yeniymis kuzum ya tadini cikar evliliginin

Kız eşimin yüzüne baktıkça gözlerim doluyo kötü oluyorum adetim 2 gün gecikti diye nasıl heveslendi beni yerimden kaldırmadı bile nasıl hoşuma gitti yaa ama bu sabah geldi kırmızılar morali nasıl bozuldu ağlayacaktı bende kötü oldum canımm acıyom kocama onu böyle görmedim ben hiç halen netten araştırıyor yanımda ya yazık kıyamam ben ya

Ayyy Kıyamam yaa aynı bizde boleyiz çokta belli etme eşine uzuldugunu onlar bizden daha çok etkilenio ama solemiolar

Esin ve sen kac yasindasiniz kuzum inan daha yenisiniz rahat rahat olur sizin sadece bu fikirle germeyin birbirinizi suan en guzel zamanlariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…