4 yil bitti canim sen ?Kızlar kaç yıllik evlisin iz
Calismiyomusun kuzum sen
İlk gebelik olacak herhalde inş hamile olursan2 yıllık evliyim
Daha yeni :)6 aylık evliyim :)
Daha yeni :)
Yahu gamze neden kafana takiyosun daha tap taze cok yeniymis kuzum ya tadini cikar evliliginin6 aylık evliyim :)
Anladım cnm kısmet deilmis yaa en azından hamile kalmış sin o konuda sıkıntin yokYok canim 2. Olacak kismetse ilki düşük oldu malesef
Gittim canim hormonlarim gayet iyi hsg de cekildim tek tupum tikali acilmadi bi tek esim test vermedi oda insallah bu ay vercek bu yil kendiliginden olursa diye sansimi deniyorum hala3 yıllik cnm... Dr falan gittin mi hormon testleri falan yaptırdın mi sen ?
Cnm çok takma kafana daha çok yenisin olur ki evlilige alış biraz tadını çıkart bence :):)) evet evlendiğimizden beri bebekte bebek ama olmadı napalım devam ediyoruz olana kadar durmak yok tatlım
Anladım cnm inş kendiliğinden olur ama eşinin de görünmesi lazım benim eşimin sperm hızı çok düşük ondan olmuo dedi Dr inş sizde ole sıkıntı çıkmazGittim canim hormonlarim gayet iyi hsg de cekildim tek tupum tikali acilmadi bi tek esim test vermedi oda insallah bu ay vercek bu yil kendiliginden olursa diye sansimi deniyorum hala
Yahu gamze neden kafana takiyosun daha tap taze cok yeniymis kuzum ya tadini cikar evliliginin
Insallah kuzum ya esine bitkisel kur uyguladinmiAnladım cnm inş kendiliğinden olur ama eşinin de görünmesi lazım benim eşimin sperm hızı çok düşük ondan olmuo dedi Dr inş sizde ole sıkıntı çıkmaz
Uyguladım cnm çok şükür düzelme ye başladık %0 dan %10 kadar geldi daha da uyguluoruzInsallah kuzum ya esine bitkisel kur uyguladinmi
Ayyy Kıyamam yaa aynı bizde boleyiz çokta belli etme eşine uzuldugunu onlar bizden daha çok etkilenio ama solemiolarKız eşimin yüzüne baktıkça gözlerim doluyo kötü oluyorum adetim 2 gün gecikti diye nasıl heveslendi beni yerimden kaldırmadı bile nasıl hoşuma gitti yaa ama bu sabah geldi kırmızılar morali nasıl bozuldu ağlayacaktı bende kötü oldum canımm acıyom kocama onu böyle görmedim ben hiç halen netten araştırıyor yanımda ya yazık kıyamam ben ya
Esin ve sen kac yasindasiniz kuzum inan daha yenisiniz rahat rahat olur sizin sadece bu fikirle germeyin birbirinizi suan en guzel zamanlarinizKız eşimin yüzüne baktıkça gözlerim doluyo kötü oluyorum adetim 2 gün gecikti diye nasıl heveslendi beni yerimden kaldırmadı bile nasıl hoşuma gitti yaa ama bu sabah geldi kırmızılar morali nasıl bozuldu ağlayacaktı bende kötü oldum canımm acıyom kocama onu böyle görmedim ben hiç halen netten araştırıyor yanımda ya yazık kıyamam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?