Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Hayirli olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin ...

Darısı hepimize ben de bi kaç ay aradan sonra doktor kontrolünde yeniden çalışmaya başladım
Eşimle sorunlarımız vardı hallettik şükür şimdi o da istiyor bebegi... o da ben de testlerimizi yaptırdık sorun yok dediler ama doktorum yaşım var die hemen klomene başladı bugun başladım inşallah olumlu sonuç alırım
Bat 31 aralık

Kizlar ben bugun kan tahlili verdim veeeeeee hamileyimmmmmmm degerim 27 cikti sat 14 kasimdi rabbim vcumlenize hayirlisiyla nasip etsin insallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdursun
Canımm çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah

Kizlar ben bugun kan tahlili verdim veeeeeee hamileyimmmmmmm degerim 27 cikti sat 14 kasimdi rabbim vcumlenize hayirlisiyla nasip etsin insallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdursun
Tebrikler.inşallah sağlıklı sıhhatli en hayırlı şekilde tamamlarsın gebeliği

Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün inş

Hayirli olsun canim insallah saglikli birsekilde kucagina alirsin. Darisi bizim basimiza

Neden iki kez cekindiniz ki. Nasil dayandiz ikincisine Ben bir kez cektirdim cok zor gecti
canım ben ilk tedavilere başladığımda doktor istemişti o yüzden çektirdim daha sonrada tüp bebek tedivisindeki doktorum istedi ondan çektirdim ama benim cok kolay çekti hiç birşey anlamamıştım ikisindende

Selam kızlar size bir sorum olacak benim adetim kasım 20sinde bitti 26 ve 27 çocuk için denememiz oldu ve 7aralikta çok küçük kahverengi leke geldi başka bisey yok 32gunde bir adet oluyorum bu leke neyin nesi kafam karisti. Yumurtlama lekesi olabilir mi yada yerleşme kanaması başından boyle birşey gecipte hamile olduğunu öğrenen varmı

Canim Hayirli olsunn Allah kucagina aldirmayi nasip etsin belirtilerini paylasirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…