Darisi basiniza insallah cok sagol canimCanımmm çok sevindim, tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah :)
Ankeyim kuzummm tebrikler sağlıkla kucaginiza alirsin insallah ay çok sevindim yaaaa[/QUsagol kuzum bak ayagimi yerden kaziya kaziya yuruyorum forumdaki herkesler gwlsin pesim sira
Adetlerin mi duzensiz canim ondan mi yada adet dondun mu uzun neden gec cikmistiInşallah bebisin seninledir canim benim ilk hamileliğin 7 gunluk gecikmeyle cikmisti
Canımm çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallahKizlar ben bugun kan tahlili verdim veeeeeee hamileyimmmmmmmdegerim 27 cikti sat 14 kasimdi rabbim vcumlenize hayirlisiyla nasip etsin insallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdursun
Tebrikler.inşallah sağlıklı sıhhatli en hayırlı şekilde tamamlarsın gebeliğiKizlar ben bugun kan tahlili verdim veeeeeee hamileyimmmmmmmdegerim 27 cikti sat 14 kasimdi rabbim vcumlenize hayirlisiyla nasip etsin insallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdursun
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün inşKizlar ben bugun kan tahlili verdim veeeeeee hamileyimmmmmmmdegerim 27 cikti sat 14 kasimdi rabbim vcumlenize hayirlisiyla nasip etsin insallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdursun
Evet canim Ben gecen gun cekindimKizlar aranizda rahim filmi cekilen varmi
bende 2 kez çektirdim canımKizlar aranizda rahim filmi cekilen varmi
Hayirli olsun canim insallah saglikli birsekilde kucagina alirsin. Darisi bizim basimizaKizlar ben bugun kan tahlili verdim veeeeeee hamileyimmmmmmmdegerim 27 cikti sat 14 kasimdi rabbim vcumlenize hayirlisiyla nasip etsin insallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdursun
Neden iki kez cekindiniz ki. Nasil dayandiz ikincisine Ben bir kez cektirdim cok zor gectibende 2 kez çektirdim canım
bu ay olmaz sa bende çekılecem cnmKizlar aranizda rahim filmi cekilen varmi
canım ben ilk tedavilere başladığımda doktor istemişti o yüzden çektirdim daha sonrada tüp bebek tedivisindeki doktorum istedi ondan çektirdim ama benim cok kolay çekti hiç birşey anlamamıştım ikisindendeNeden iki kez cekindiniz ki. Nasil dayandiz ikincisine Ben bir kez cektirdim cok zor gecti
Kizlar ben bugun kan tahlili verdim veeeeeee hamileyimmmmmmmdegerim 27 cikti sat 14 kasimdi rabbim vcumlenize hayirlisiyla nasip etsin insallah rabbim isteyen herkesin kucagini doldurdursun
Nerde ne kdra canim agri sizi oldumu anlatsana birazEvet canim Ben gecen gun cekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?