Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Bu aydan da hiç umutlu değilim nasipse olur tabi bilemiyorum artık düşünmüyorum. Yeni iş yeri telaşıyla verimli geçmedi bu ay ama tabi Rabbim ol derde ne olmaz ki. Herşeyin hayırlısı gerçekten. Ama tavsiyem kafaya takmamak

Üşümek te belirtiler arasında bu aralar bende de çok fazla o durum. Kendimi hiç ısıtamıyorum geceleri nadiren mide bulantım oldu sarımsı bi akıntım var sürekli(yaklaşık iki haftadır) habire yemek yiyorum İnan ki. doktora gitmek istedim folik asitim bitti doktora danışmadan devam etmek istemiyorum Yen'i bi doktor bulduk herkes iyi anlattı hem doktoru tanımaya çalışacaz içimize sinerse devamlı ona gidicez hemde içimi rahatlatmak istiyorum kafamdaki soru işaretlerinden arınmak istiyorum artık. Oluruna daha iyi bırakmam için bunu yapmam lazım

Bende orguye başladım yegenime atkı oruyorum belki böyle aklima gelmez en azindan
Ne güzel ben hiç anlamam öyle şeylerden akşama kadar boş boş oturuyorum ev hanımlıgı dışında çeyizinde el emeğim olsun diye dantel öğrenmiştim bi onu biliyorum ama çok sıkıcı geliyo bana böyle şeyler. Hep okul çevresinde büyüdüm alışkanlık yapamadım ama öğrenseydim şimdi yapardım bende

Selam canim iyiyim şükür sen nasilsin
sağol canım bende iyiyim kafama bişey takildı benim canım ya ben ayın 30. da adet oldum 1 aralıkta doktora gittim canım femaraya başladım aralığın 8. de kontrole gittim ve 3 tane yumurtam oluşmuş 19 mm lik çok erken geldi bana bu durum sanki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…