- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
Doğrudur ya ben hiç yapmadım hatta ikinci ayımda 6gün gecikmişti adetim nasıl umutlanmıştım ama üzülmeyeyim diye yine de adet olmayı bekledim test hiç yapmadımYok niye olsun tatlim ben negatif gorecegimi tahmin ede ede bi umut belki çıkar diyerekten yapiyorum bağımlılık yaptı galiba
Doğru tabi orası öyle gerçektenEskisi gibi takmiyorum bende nasipte varsa er geç olur ama insan merak etmeden de duramıyor ışte
Ne güzel ben hiç anlamam öyle şeylerden akşama kadar boş boş oturuyorum ev hanımlıgı dışındaBende orguye başladım yegenime atkı oruyorum belki böyle aklima gelmez en azindan
Bilmiyorum canım bende olan şeyleri söyledim ama İnan ki hayırlısı ise olsun diyorum düşünmüyorumSarimsi akintida belirti olabilir canim ben genelde hamileyken ateş yükselir diye biliyorum o yüzden pek umutlanamiyorum
Aynen öyle bende bi sorun var mı bunu öğrenip ona göre rahatlamak istiyorum gerçekten.Tabi aklin ne kadar rahat olursa o kadar takıntı yapmassin
sağol canım bende iyiyim kafama bişey takildı benim canım ya ben ayın 30. da adet oldum 1 aralıkta doktora gittim canım femaraya başladım aralığın 8. de kontrole gittim ve 3 tane yumurtam oluşmuş 19 mm lik çok erken geldi bana bu durum sanki yaaSelam canim iyiyim şükür sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?