- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
İnş cnmmAllahim nolur olumlu çıksın ya yemin ederim siz arkadaslarim ve ailem haric kimseye demiycem hemen
Cnmm :)) umitlenme ama benim de ole olmuştu göğüs uçlarim agrio du sizlio du ve dediğin gibi akıntı gelmeye başlamıştı Allahım mm insss yaa gusel haber gelecek sankiTamam elimden geleni yaparim.birde bende iki gundur beyaz krem gibj akıntı geliyor iltihapmi varmi yada adetmi geliyor
Rabbim en kisa zamanda nasip etsinn inşaBende varim bendee huhu Allah Butun isteyenlere versin insallah Benim umudumda bu ay olmazsa ocak tedavi dedi doktor
Kaç günde adet oluosun sen cnm ?Inşallah canim ya
Rabbim en kisa zamanda nasip etsinn inşa
Insallah canim Herseyin hayirlisi ben kisaca anlataym kendimi 1.5 yillik evliyim evlendigimin 6. Ayindan itibaren korunmuyorum her ay umitleniyorum ama bosa doktorum klomen verdi kullandim 3.11 adet oldum en son sonra doktor kontrolumde doktorum adetin 10 gun gecerse gel dedi 10.12 de yani simdi kaldi 2 gun eger bebis yoksa tedavi ama sorunumuz esimden galiba doktor bende birsey olmadigini soylediHosgeldin canim insallah bu ay seninde güzel haberini aliriz
Insallah hayirli haberler aliriz hepimizbende 2 yillik evliyim bizdede bi sikinti yok şükür beklemedeyiz suan
Benim gecen hafta cok oldu canim o agri ayagimada vurdu resmen uykumu boldu bu hafta igne batmasi oluyor hayirlisi bakalimBu konuda bir bilgim yok canim suan bende sadece arada sağ kasigima girip çıkan bi agri var ne adet nese hamilelik belirtim var bekliyorum suan
Hayırlısı inşInsallah canim Herseyin hayirlisi ben kisaca anlataym kendimi 1.5 yillik evliyim evlendigimin 6. Ayindan itibaren korunmuyorum her ay umitleniyorum ama bosa doktorum klomen verdi kullandim 3.11 adet oldum en son sonra doktor kontrolumde doktorum adetin 10 gun gecerse gel dedi 10.12 de yani simdi kaldi 2 gun eger bebis yoksa tedavi ama sorunumuz esimden galiba doktor bende birsey olmadigini soyledi
Cnm sonra devam ederizInşallah olumlu sonuç aliriz bizde
Cnm sonra devam ederiz yatıorum ben ii geceler :)Inşallah olumlu sonuç aliriz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?