Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Ne güzel gelişmiş yumurtaların canim değerlendirmeye bak bence bir sorun yoktur takılma fazla dr sordunmu o nededi

Ne güzel gelişmiş yumurtaların canim değerlendirmeye bak bence bir sorun yoktur takılma fazla dr sordunmu o nededi
o an sevinçten doktora bişey soramadım canım çünkü benim tüp bebek tedavisinde bile bu kadar yumurtam olmamıştı ondan doktorum perşembe cumartesi pazar vede pazartesiyi değerlendirin dedi

Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum. Sivilce problemi olanlarda gebelik zor oluyormuş böyle bişey duyan var mı veya bilgisi olan

Slm arkadaşlar aranıza beni de alırsanız sevinirim ben 4 yıllık evliyim bebeğim olmadi bütün testleri yaptırdım rahim filmi çektirdim hiç bi sorun yok diyo doktorlar 3 doktora gittim eşimden aynı şekilde onda da hiç bi sorun yok ben uzun araştırmalar sonucu bu ay bi kadın buldum baya yaşlı bi kadın gobegimi kontrol ettirdim acaba düşük mu diye kadın düşük değil ama ses çok derinden geliyor diyemiyorum dedi karnima ve kasiklarima kupa çekti sonra rakı ve baharatlari karıştırıp bu yaki yapti ve sardı belime 1 gün o şekilde kaldım ertesinde gün aşırı ilişki dedi kadının dediğine göre kupaykupayı çektirip hamile kalmayan olmamış hiç aranızda göbeğini çektirip hamile kalan ya da etrafında böyle olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim bu arada kötü yorum yazmak isteyenler olabilir ama lütfen önce iyice araştırın bu konuyu öyle yazın

Hoş geldin canım ben hiç duymadım böyle bişey emin olmadan yaptırmasaydın keşke belki zararlı birşeydir

Rahim filminde doktor darda hafif bi egrilik var demişti sonra halam söyledi o da göbeğini cektirmeden hamile kalamazmis 3 çocuğu va ucunde de çektirmiş hayirlisi inşallah

ben bu topikte daha önce bi arkadaştan duymuştum canım yanlış hatırlamıyorsam hamile kalmıştı

Benimde arada ağrım oluyor ve göğüslerim açıyor ya adet olucam ki yarin olmam gerek insallah olmam yada bir süpriz var hayirlisi artık
inşallah bi süpriz vardır canım hayırlısıyla bu arada bende azönce lavaboya gittim canım afedersin ama akıntıyla birlikte pembe kan geldi benden canım çok az bi miktar

Ayy insallah yerleşme kanamasidir canimcim benimde açık kahvemi desem sarimı desem öyle bi akıntı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…