- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
o an sevinçten doktora bişey soramadım canım çünkü benim tüp bebek tedavisinde bile bu kadar yumurtam olmamıştı ondan doktorum perşembe cumartesi pazar vede pazartesiyi değerlendirin dediNe güzel gelişmiş yumurtaların canim değerlendirmeye bak bence bir sorun yoktur takılma fazla dr sordunmu o nededi
Daha önce hiç duymadım canımArkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum. Sivilce problemi olanlarda gebelik zor oluyormuş böyle bişey duyan var mı veya bilgisi olan
Hoş geldin canım ben hiç duymadım böyle bişey emin olmadan yaptırmasaydın keşke belki zararlı birşeydirSlm arkadaşlar aranıza beni de alırsanız sevinirim ben 4 yıllık evliyim bebeğim olmadi bütün testleri yaptırdım rahim filmi çektirdim hiç bi sorun yok diyo doktorlar 3 doktora gittim eşimden aynı şekilde onda da hiç bi sorun yok ben uzun araştırmalar sonucu bu ay bi kadın buldum baya yaşlı bi kadın gobegimi kontrol ettirdim acaba düşük mu diye kadın düşük değil ama ses çok derinden geliyor diyemiyorum dedi karnima ve kasiklarima kupa çekti sonra rakı ve baharatlari karıştırıp bu yaki yapti ve sardı belime 1 gün o şekilde kaldım ertesinde gün aşırı ilişki dedi kadının dediğine göre kupaykupayı çektirip hamile kalmayan olmamış hiç aranızda göbeğini çektirip hamile kalan ya da etrafında böyle olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim bu arada kötü yorum yazmak isteyenler olabilir ama lütfen önce iyice araştırın bu konuyu öyle yazın
ben bu topikte daha önce bi arkadaştan duymuştum canım yanlış hatırlamıyorsam hamile kalmıştıSlm arkadaşlar aranıza beni de alırsanız sevinirim ben 4 yıllık evliyim bebeğim olmadi bütün testleri yaptırdım rahim filmi çektirdim hiç bi sorun yok diyo doktorlar 3 doktora gittim eşimden aynı şekilde onda da hiç bi sorun yok ben uzun araştırmalar sonucu bu ay bi kadın buldum baya yaşlı bi kadın gobegimi kontrol ettirdim acaba düşük mu diye kadın düşük değil ama ses çok derinden geliyor diyemiyorum dedi karnima ve kasiklarima kupa çekti sonra rakı ve baharatlari karıştırıp bu yaki yapti ve sardı belime 1 gün o şekilde kaldım ertesinde gün aşırı ilişki dedi kadının dediğine göre kupaykupayı çektirip hamile kalmayan olmamış hiç aranızda göbeğini çektirip hamile kalan ya da etrafında böyle olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim bu arada kötü yorum yazmak isteyenler olabilir ama lütfen önce iyice araştırın bu konuyu öyle yazın
dikkate alıyorum canım hayırlısı artık bakalımgbbc O zaman dr tavsiyesini dikkate al canim sikinti etme stres çok etkiliyor biliyorsun
Ay inşallah yaa diğer aylardan çok farklı bu ay geciriyorum inşallah olurben bu topikte daha önce bi arkadaştan duymuştum canım yanlış hatırlamıyorsam hamile kalmıştı
pardon canım yanlış yazmışım kk yazıcağıma topik yazmışımAy inşallah yaa diğer aylardan çok farklı bu ay geciriyorum inşallah olur
Olsun canım önemli değil anladım benpardon canım yanlış yazmışım kk yazıcağıma topik yazmışım
inşallah bi süpriz vardır canım hayırlısıyla bu arada bende azönce lavaboya gittim canım afedersin ama akıntıyla birlikte pembe kan geldi benden canım çok az bi miktarBenimde arada ağrım oluyor ve göğüslerim açıyor ya adet olucam ki yarin olmam gerek insallah olmam yada bir süpriz var hayirlisi artık
bu kadar erken olurmu acaba yerleşme kanaması hadi inşallah seninkide bebişin habercisidir canımAyy insallah yerleşme kanamasidir canimcim benimde açık kahvemi desem sarimı desem öyle bi akıntı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?