Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Kızlar merhaba 3 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım iki gün arayla sırasıyla
85
158
236
260 sonuncusu düşük maalesef böyle olup bebeği düşmeyen var mı bi umut var Mıdır ???

Amin canim amin seninde kandılin mubarek olsun Rabbim bi mubarek gecede gonlumuzden gecenleri nasip etsin insallah

Kizlar kandiliniz mübarek olsun benim bir derdim var 11 gundur adetim gelmiyor normalde 28 gunadet döndüm. Bu ay nolduysa gelmedi adetimden 5 gun sonra kan testim negatifti simdi sag kasigim agriyor

Hayirli aksamlar arkadaslar bende yeni uye oldum bende bu ay bebek istiyom gecen aydan beri korunmuyoz kasimda butun belirtiler vardi ama adet oldum sadece uc gun surdu normalde 6 gun gelir benim adetim bakalim bu aya kaldi umutlarimiz allah herkese nasip eder insallah bu mubarek gunde kimsenin duasini bos cevirmez insallah

Arkadaşlar herkesin Mevlid Kandilini kutlarım. Rabbim hepinizin bütün dualarını kabul etsin, günahları olup ta affettiği Salih kullarından eylesin,kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…