• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Sanki var gibi ama tekrarladjnmi canim testi
Yok daha tekrarlamadım, yarın sabah yaparım diyorum, bekleyince de çıkyomuş diyenleri görmüştüm burda, gerçi kutunun içinde ilk 10 dakkadan sonra geçersizdir diyo ama, burda da soradan çıkanlar hep doğru gördüm diyo, bekleyince baya göründü gibi geldi

Eklentiler

• IMG_1359.webp
    IMG_1359.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar bana yardim... benim adet gunum dundu (32.gun). Dun kahverengi akinti geldi ama afedersiniz petlik degil. Gunluk kullaniyodum onda gordum. Bugun de hicbirsey yokk. Kahverengi akinti da yok. Sizce hamile olabilir miyim kizlarr

Kizlar bana yardim... benim adet gunum dundu (32.gun). Dun kahverengi akinti geldi ama afedersiniz petlik degil. Gunluk kullaniyodum onda gordum. Bugun de hicbirsey yokk. Kahverengi akinti da yok. Sizce hamile olabilir miyim kizlar
Anladim tatlim yerleşme.kanamasi olma ihtimali var test yapsana aslinda gunun gecmisse daha net cikar ortaya

Kizlar bana yardim... benim adet gunum dundu (32.gun). Dun kahverengi akinti geldi ama afedersiniz petlik degil. Gunluk kullaniyodum onda gordum. Bugun de hicbirsey yokk. Kahverengi akinti da yok. Sizce hamile olabilir miyim kizlarr
Yerleşmedir belki işallahhh

Selam kızlar.
Bata çok var, daha yumurtlama dönemlerindeyiz
Bu kez ovulasyon testi yapmıyorum 2 günde bir ilişiki deneyeceğim.
Kafamı boşaltıp.
Hayırlısı bakalım :KK76:
Bat nezaman cnm. Benimde aydı. Ovu testi aldım geçen ay hiç pozitif görmedim. Ve günümden öncede adet oldum. Bu ayda yapıyorum yine bişey yok. Ovu testine gereksiz stres demişlerdi haklılarımş. Hergün morali bozulyo insanın keşke almasaydım diyorum

Bende bu ay klomen ile yumurta takibi yaptirdim 2 yumurtam gelisti choriomon catlatma ignesi vuruldum beklemedeyim. 1 yildir hamile kalamiyorum:( Bat a 4 gun var. Umutla bekliyoruz..Allah isteyen herkese saglikli evlat nasip eder insallah:)

Yok daha tekrarlamadım, yarın sabah yaparım diyorum, bekleyince de çıkyomuş diyenleri görmüştüm burda, gerçi kutunun içinde ilk 10 dakkadan sonra geçersizdir diyo ama, burda da soradan çıkanlar hep doğru gördüm diyo, bekleyince baya göründü gibi geldi
Bende de gecen ay hayalet 2.cizgi gorunmustu umarim sizinki olumlu olur erken gebelik testleri var onlar kesin sonuc veriyo kan testinden once. Bide vucut kendini annelige hazirlayip adeti geciktiriyor yalanci hamilelik belirtileri yasatabiliyor. Vucudunuzu cok dinlemeyin. İnsallah olumlu sonuclar alirsiniz:)

Bende de gecen ay hayalet 2.cizgi gorunmustu umarim sizinki olumlu olur erken gebelik testleri var onlar kesin sonuc veriyo kan testinden once. Bide vucut kendini annelige hazirlayip adeti geciktiriyor yalanci hamilelik belirtileri yasatabiliyor. Vucudunuzu cok dinlemeyin. İnsallah olumlu sonuclar alirsiniz:)
Yokmuş değilmiş malesef :110:

Back
X