Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.237
598
Aralık ayında bulduk birbirimizi.Paylaşımlarımız arttıkça dost olduk kanka olduk her birimiz.Ortak paydamız hamile kalabilmekti.Ama biz her şeyimizi paylaşabilmiştik ta en başında.Aralık ayında başlayan dostluğumuzda ocak ayını da artık geride bıraktık.
Biz aralık ayı kankaları olarak şubat ayında da azimliyiz, anne olmaya kararlıyız...
Hamiş olmayı başarmış ve hamiş olmaya çalışan anne adaylarımızla yolumuza devam ediyoruz.:10::10::10:

Yeni ay,Yeni Topic, Yeni umutlar kızlarrrrrrrr......
Hepiniz yeni topiğimize hoşgeldiniz:71:

Ay tesadüfen buldum yeni topikimizi. Hayırlı uğurlu olsun, bol sohbetli ve hamiş haberli bir topic olsun.

Topacımızın hamişleri(yardımcı anne adaylarımız)
Sedase (o bizim ilk hamişimiz):nazar:
Cess(aralık ayı hamişimiz):nazar:
Heaven1(Ocak ayındaki yegane hamişimiz):nazar:

İnşallah bu ay liste uzayacak kızlarrrrrr

turlik kız çıkamadım bi türlü ces bi şey dedi merak ettim.Sana da sorayım şimdi benm beklenmeyen tarihim 10 şubat hamileysem ocak hamilesi mi olacağım?

turlik kız çıkamadım bi türlü ces bi şey dedi merak ettim.Sana da sorayım şimdi benm beklenmeyen tarihim 10 şubat hamileysem ocak hamilesi mi olacağım?

eğer hamileysen şubat hamilesi olursun...
dr.a gitsen beklenmeyen adetini sorar ona göre hesap yapar...en son adetin ocakta olduğu için de ocak ayına göre hafta hesabın yapılır...ben böyle biliyorum ama yanlış mıdır bilemem...

eğer hamileysen şubat hamilesi olursun...
dr.a gitsen beklenmeyen adetini sorar ona göre hesap yapar...en son adetin ocakta olduğu için de ocak ayına göre hafta hesabın yapılır...ben böyle biliyorum ama yanlış mıdır bilemem...

Sağol tatlım ben de öyle biliyorum.Yani beklenmeyen adet tarihin hangi aydaysa o ayın hamilesi oluyorsun ama gebelik hesaplama farklı.:1:

Back
X