Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında benim önceki kontrollerimde de endometrium ince çıkıyordu bu ay böyle olmasına bende şaşırdım nar suyu mu fayda etti acaba dedim. Deneyin sizde isterseniz
Benimde son kontrolümde 8,5 çıktı perşembe kontrol oldum Salı transferim var hiç ilaç arttırılmadı kötü bir değer mi bu değer kalınlık için chat gbt 7-9 olması gerekiyor yazıyor
Bir de kızlar benim muayenrde rahim kalınlığı 7 dedi doktor estrofemi 3 den 4 e çıkardı iyi ya da kötü bir şey demedi sadece ilacı sakın atlama atlarsan olmaz falan dedi bu değer kötü bir değer mi
Transfer için iyi bi değer değil ama zaten transfer öncesi hazırlık sürecinde 7 imiş yani transfer gününe kadar artar moralini bozma. Ben 22 kasm ilk muayeneye gittiğimde 4mm idi bu hafta 10 olmuş ilaçlarını düzenli kullan transfere artar daha
Transfer için iyi bi değer değil ama zaten transfer öncesi hazırlık sürecinde 7 imiş yani transfer gününe kadar artar moralini bozma. Ben 22 kasm ilk muayeneye gittiğimde 4mm idi bu hafta 10 olmuş ilaçlarını düzenli kullan transfere artar daha
Canım günde 4 estrofemle cumartesiye kadar rahat artar zaten şuan hazırlık için düşük bi değer değil ki sorun olsa doktorun söylerdi ertelerdi zaten insallah aynı gün transferimiz olacak
Canım günde 4 estrofemle cumartesiye kadar rahat artar zaten şuan hazırlık için düşük bi değer değil ki sorun olsa doktorun söylerdi ertelerdi zaten insallah aynı gün transferimiz olacak