- 28 Ekim 2025
- 331
- 105
- 18
- 35
Son 5 gün nar suyu deneyeyim ben de mademAslında benim önceki kontrollerimde de endometrium ince çıkıyordu bu ay böyle olmasına bende şaşırdım nar suyu mu fayda etti acaba dedim. Deneyin sizde isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 5 gün nar suyu deneyeyim ben de mademAslında benim önceki kontrollerimde de endometrium ince çıkıyordu bu ay böyle olmasına bende şaşırdım nar suyu mu fayda etti acaba dedim. Deneyin sizde isterseniz
Zaten hemen akıyo fitil wc ye GidinceBen de yarın başlıyorum hemşire fitili koyup on dk istirahat et çıkan ilaç sorun değil sonrasında dedi
Kaç tane alıyorsunuz estrfomeiBenimde son kontrolümde 8,5 çıktı perşembe kontrol oldum Salı transferim var hiç ilaç arttırılmadı kötü bir değer mi bu değer kalınlık için chat gbt 7-9 olması gerekiyor yazıyor
Olsun canım sorun olmuyor dedilerZaten hemen akıyo fitil wc ye Gidince![]()
Tarım kredi marketlerinden dondurulmuş al canım meyve suyu gibi olanların tadı cok kötüSon 5 gün nar suyu deneyeyim ben de madem
Transfer için iyi bi değer değil ama zaten transfer öncesi hazırlık sürecinde 7 imiş yani transfer gününe kadar artar moralini bozma. Ben 22 kasm ilk muayeneye gittiğimde 4mm idi bu hafta 10 olmuş ilaçlarını düzenli kullan transfere artar dahaBir de kızlar benim muayenrde rahim kalınlığı 7 dedi doktor estrofemi 3 den 4 e çıkardı iyi ya da kötü bir şey demedi sadece ilacı sakın atlama atlarsan olmaz falan dedi bu değer kötü bir değer mi
Transferim ayın 6 sında ozmaana kadar artar mı acaba ya hemşire sorun yok iyi dedi ama şuan çok kafam karıştıTransfer için iyi bi değer değil ama zaten transfer öncesi hazırlık sürecinde 7 imiş yani transfer gününe kadar artar moralini bozma. Ben 22 kasm ilk muayeneye gittiğimde 4mm idi bu hafta 10 olmuş ilaçlarını düzenli kullan transfere artar daha![]()
Canım günde 4 estrofemle cumartesiye kadar rahat artar zaten şuan hazırlık için düşük bi değer değil ki sorun olsa doktorun söylerdi ertelerdi zaten insallah aynı gün transferimiz olacakTransferim ayın 6 sında ozmaana kadar artar mı acaba ya hemşire sorun yok iyi dedi ama şuan çok kafam karıştı
Bu kısım daha stresliymiş valla canım inşallah dediğin gibi olur da ertelenmez. Mutlaka haberleşelim süreçle ilgili buradan transfee olan yazsınCanım günde 4 estrofemle cumartesiye kadar rahat artar zaten şuan hazırlık için düşük bi değer değil ki sorun olsa doktorun söylerdi ertelerdi zaten insallah aynı gün transferimiz olacak
Öncelikle umarım kolaylıkla mutlulukla alırsın kucağına tez zamanda bebişini, her birimiz alalım :) süreç kolay değil, yaşayan anlar gerçekten birbirini. Süreç zor ve meşakkatli, en zoru beklemek umut etmek ama biz de bu yolla anne olacakmışız, inanın öyle kıymetli bebekler oluyor ki tüp bebekle anne olan arkadaşlarıma bakıyorum öyle güzel anne oldular ki... Bu süreç bana en çok sabretmeyi öğretti belki de bunları yaşadığım için daha da gönlüme göre bir anne olabileceğim diye düşünüyorum bazen. Sürece gelirsek doktoruna güvenmek yapabileceğin en iyi şey çünkü onlar biliyorlar en doğrusunu. Piezzo ben de uygulanmadı ama bende de kalsiyum iyonofor kullanıldı döllenme oranını arttırmak için. Piezzo da bildiğim kadarıyla döllenme oranını arttırıcı bir yöntem. Dondurulmuş embriyo transferi olacağım ben de bence en sağlıklısı da bu yumurta toplamadan sonra biraz dinlenmiş oluyor vücut da psikoloji de. Tüm zorluklarına rağmen bence sonucu muhteşem o yüzden de hepsi yaşamaya değer. Güzel haberleri alalım hep birbirimizden :)Herkese merhaba kızlar, güzel süreçlerimiz mutlu sonuçlarımız olsun aminben ilk kez Dr ile görüşmeye gittim 2 yıldır istiyoruz bende pkos var, hiç gebelik olmadı, tüp bebek için Dr ile ilk görüşmeye gittik süreci anlattı, piezzo yöntemini kullanacağını doldurulmuş embriyo transferi yapacağını söyledi ama genel olarak süreçten bahsedebilir misiniz piezzo vs ne oluyor acaba, süreç nasıl ilerleyecek
İnşallah tabiki yer gök dua üstüne ol desin
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, kesinlikle bu süreci yaşayanlar birbirini çok iyi anlıyor, eminim bu süreçten geçen anneler çok çok iyi anne olacaklar çünkü bizler bir bebek kokusunu dahi sabırla bekliyoruz :) inşallah hepimiz çok güzel pozitif sonuçlar alalım, doktorum hakkında çok bilgim yok ama umudum iyi olması yönünde bakalımÖncelikle umarım kolaylıkla mutlulukla alırsın kucağına tez zamanda bebişini, her birimiz alalım :) süreç kolay değil, yaşayan anlar gerçekten birbirini. Süreç zor ve meşakkatli, en zoru beklemek umut etmek ama biz de bu yolla anne olacakmışız, inanın öyle kıymetli bebekler oluyor ki tüp bebekle anne olan arkadaşlarıma bakıyorum öyle güzel anne oldular ki... Bu süreç bana en çok sabretmeyi öğretti belki de bunları yaşadığım için daha da gönlüme göre bir anne olabileceğim diye düşünüyorum bazen. Sürece gelirsek doktoruna güvenmek yapabileceğin en iyi şey çünkü onlar biliyorlar en doğrusunu. Piezzo ben de uygulanmadı ama bende de kalsiyum iyonofor kullanıldı döllenme oranını arttırmak için. Piezzo da bildiğim kadarıyla döllenme oranını arttırıcı bir yöntem. Dondurulmuş embriyo transferi olacağım ben de bence en sağlıklısı da bu yumurta toplamadan sonra biraz dinlenmiş oluyor vücut da psikoloji de. Tüm zorluklarına rağmen bence sonucu muhteşem o yüzden de hepsi yaşamaya değer. Güzel haberleri alalım hep birbirimizden :)