• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Ay bugün çok sıkıcı vakit geçmiyor pazartesi işe başlıyorum artık ben t+6 da başlamış olacağım zaman daha çabuk geçer herhalde

Doktorunuz transfer sonrası için birşey dedi mi dinlenme ile alakalı? Rapor yazdılar mı size? Ben işe gitmeyi düşünmüyorum en azından 10 gün 😩

Doktorunuz transfer sonrası için birşey dedi mi dinlenme ile alakalı? Rapor yazdılar mı size? Ben işe gitmeyi düşünmüyorum en azından 10 gün 😩
Bizim hastane rapor vermiyordu ben 1 haftalık sağlık ocağından aldım rapor pazartesi işe başlayacağım. Doktoralar normal hayatınıza geri dönün diyor ama insan bunun pişmanlığını yaşamamak için yatıyor

Evet benim hastanem de vermiyor ben yillik iznimden aldım
Neden vermiyorlar acaba, benim doktorumda normal hayatına dönmende sakınca yok ama yinede tedbirli olmak adına toplu taşıma servis vs gibi binmeyeyim diye 10 günü evde geçirsen daha iyi olur diyor muhtemelen doktor rapor yazmazsa bende izin alacağım

Kızlar ben bugün çok kötü bir şey yaptım beni teselli edin ne olur transfer öncesi ara ara kullandığım tansiyon ilacı vardı ondan içtim ilacın prospektüsüne baktığımda gebelikte asla kullanılmaması gerekiyor yazıyor ne yapıcam 😭

çok alakasız ama ovulasyon testi gebelik gösterir mi. Kızlar gebelik yapmamaya söz verdim 😂 ama ovulasyon yapasım var

Benim de transfer tarihim belli oldu 8 aralıkta olacağım Allahın izniyle. Bugünden itibaren günde 3 fitil ve sabah akşam progestan iğnem var. Corasprin ve estroferme de devam edeceğim. Çalışırken fitil gerçekten zorlayıcı ama dişimizi sıkacağız artık ☺️
Sende Özkan hocadaydın di mi canım hayırlısı olsun transferin belli olmuş benimde sonuç öğreniceğim gün 8 aralık 🤗 Aynı ilaçları kullandırıyor demek ki sanada bende bu şekilde devam ediyorum

Kızlar ben bugün çok kötü bir şey yaptım beni teselli edin ne olur transfer öncesi ara ara kullandığım tansiyon ilacı vardı ondan içtim ilacın prospektüsüne baktığımda gebelikte asla kullanılmaması gerekiyor yazıyor ne yapıcam 😭
Benim doktorum kesinlikle bana sormadan herhangi bir ilaç alma dedi bence mutlaka doktora danış canım sen de. Ama bişey olacağını zannetmiyorum cunku bi dünya ilaç kullanıyoruz şuan yani bu bebişler ilaçlara rağmen sağlıklı doğuyo sonuç olarak

Benim doktorum kesinlikle bana sormadan herhangi bir ilaç alma dedi bence mutlaka doktora danış canım sen de. Ama bişey olacağını zannetmiyorum cunku bi dünya ilaç kullanıyoruz şuan yani bu bebişler ilaçlara rağmen sağlıklı doğuyo sonuç olarak
Kendime göre tansiyonumu düzene sokayım dedim doktoruma sormaya da korkuyorum eşimin tepkisinden de korkuyorum bir kere içtim D grubu bir ilaçmış bir şey olmaz değil mi ya yani ben böyle bir aptallık nasıl yaptım inanamıyorum

Kızlar tuvalete gitmeye korkuyorum psikolojik olarak ya sizde de var mı🥲
Valla ben dün korka korka gittim afedersiniz büyük küçük yaptım zorladım da biraz karnım taş gibi olmuştu. Gaz da vardı çok sık gittim. Bugun daha az gidiyorum. O korku vardı da korkunun ecele faydası yok gitmemeye çalışmak stres yapar

Valla ben dün korka korka gittim afedersiniz büyük küçük yaptım zorladım da biraz karnım taş gibi olmuştu. Gaz da vardı çok sık gittim. Bugun daha az gidiyorum. O korku vardı da korkunun ecele faydası yok gitmemeye çalışmak stres yapar
Çok haklısın bu da içimizde duracak hali yok ya sonuç olarak. Mecbur🥲

Back
X