- 3 Haziran 2016
- 783
- 345
- 103
Amin inşallahTutacak Allah’ın izni ile. Herşey güzel olacakburadan hepimiz pozitifi alacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahTutacak Allah’ın izni ile. Herşey güzel olacakburadan hepimiz pozitifi alacağız
Ahahah umarim hissetmeyen gebelerdenizdirBen de bişey hissetmiyorum ya bugün iğne için sedyeye cıkarken baya langur lungur çıktım unutuyorum cunku bi his yok
Bende de hiç bir şey yok ama evde dinlenemiyorum da :) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen de pek bişey yok evde bol istirahatle devam ediyorum sizde ne var ne yok
Bizim hastane rapor vermiyordu ben 1 haftalık sağlık ocağından aldım rapor pazartesi işe başlayacağım. Doktoralar normal hayatınıza geri dönün diyor ama insan bunun pişmanlığını yaşamamak için yatıyorDoktorunuz transfer sonrası için birşey dedi mi dinlenme ile alakalı? Rapor yazdılar mı size? Ben işe gitmeyi düşünmüyorum en azından 10 gün![]()
Evet benim hastanem de vermiyor ben yillik iznimden aldımBizim hastane rapor vermiyordu ben 1 haftalık sağlık ocağından aldım rapor pazartesi işe başlayacağım. Doktoralar normal hayatınıza geri dönün diyor ama insan bunun pişmanlığını yaşamamak için yatıyor
Kesinlikle daha cabuk geçerAy bugün çok sıkıcı vakit geçmiyor pazartesi işe başlıyorum artık ben t+6 da başlamış olacağım zaman daha çabuk geçer herhalde
Neden vermiyorlar acaba, benim doktorumda normal hayatına dönmende sakınca yok ama yinede tedbirli olmak adına toplu taşıma servis vs gibi binmeyeyim diye 10 günü evde geçirsen daha iyi olur diyor muhtemelen doktor rapor yazmazsa bende izin alacağımEvet benim hastanem de vermiyor ben yillik iznimden aldım
Sende Özkan hocadaydın di mi canım hayırlısı olsun transferin belli olmuş benimde sonuç öğreniceğim gün 8 aralıkBenim de transfer tarihim belli oldu 8 aralıkta olacağım Allahın izniyle. Bugünden itibaren günde 3 fitil ve sabah akşam progestan iğnem var. Corasprin ve estroferme de devam edeceğim. Çalışırken fitil gerçekten zorlayıcı ama dişimizi sıkacağız artık![]()
Benim doktorum kesinlikle bana sormadan herhangi bir ilaç alma dedi bence mutlaka doktora danış canım sen de. Ama bişey olacağını zannetmiyorum cunku bi dünya ilaç kullanıyoruz şuan yani bu bebişler ilaçlara rağmen sağlıklı doğuyo sonuç olarakKızlar ben bugün çok kötü bir şey yaptım beni teselli edin ne olur transfer öncesi ara ara kullandığım tansiyon ilacı vardı ondan içtim ilacın prospektüsüne baktığımda gebelikte asla kullanılmaması gerekiyor yazıyor ne yapıcam![]()
Kendime göre tansiyonumu düzene sokayım dedim doktoruma sormaya da korkuyorum eşimin tepkisinden de korkuyorum bir kere içtim D grubu bir ilaçmış bir şey olmaz değil mi ya yani ben böyle bir aptallık nasıl yaptım inanamıyorumBenim doktorum kesinlikle bana sormadan herhangi bir ilaç alma dedi bence mutlaka doktora danış canım sen de. Ama bişey olacağını zannetmiyorum cunku bi dünya ilaç kullanıyoruz şuan yani bu bebişler ilaçlara rağmen sağlıklı doğuyo sonuç olarak
Valla ben dün korka korka gittim afedersiniz büyük küçük yaptım zorladım da biraz karnım taş gibi olmuştu. Gaz da vardı çok sık gittim. Bugun daha az gidiyorum. O korku vardı da korkunun ecele faydası yok gitmemeye çalışmak stres yaparKızlar tuvalete gitmeye korkuyorum psikolojik olarak ya sizde de var mı![]()
Çok haklısın bu da içimizde duracak hali yok ya sonuç olarak. MecburValla ben dün korka korka gittim afedersiniz büyük küçük yaptım zorladım da biraz karnım taş gibi olmuştu. Gaz da vardı çok sık gittim. Bugun daha az gidiyorum. O korku vardı da korkunun ecele faydası yok gitmemeye çalışmak stres yapar
Hayırlısı olsun. Sizden bir gün sonra da ben varım :’)Kızlar merhaba. Benimde günüm kesinleşti 9 Aralıkta transfer olacağım inşallah![]()
Kaçıncı gün embriyosu ilk denemeniz mi? Güzel haberler alalım sizden de inşalahHayırlısı olsun. Sizden bir gün sonra da ben varım :’)