Aralık ayı transfer olucaklar

Kronik hastaligi olanlar ilaclarini gebelikte birakiyor mu bilmiyorum sormadin mi oncesinde tansiyon ilacini canim bi kezden bisey olmaz bence telas yapma gorus hemsirelerle

çok alakasız ama ovulasyon testi gebelik gösterir mi. Kızlar gebelik yapmamaya söz verdim ama ovulasyon yapasım var
su an vucudunda ovulasyon bu ay olmadı baskilandi diye biliyorum ama bu durumda testler ne gosterir bilemedim eglencesine yapcaksan yap ama moralini bozucak seylerden uzak durmalsin

Benim eşimde doktor şimdi sordum sizi ve dedi ki şu an yaptığı stres daha da kötü etkiler o yüzden stres yapmasın artık içmiş ona yapacak bir şey yok dedi isterseniz doktorunuza haber verin ve bol su için

Kızlar siz hep uzanıyor musnuz acaba ben çok mu uzanıyorum diye düşündüm de hani yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum neredeyse gerçi bugün ilk günüm daha , ayrıca benim doktorum 10 gün rapor yazdı ama devamlı yatma bel ağrın olur dedi

Ben devamlı yatamıyorum ya bugun kalktım pilav filan yaparken anneme yardım ettim salata vs öyle ayakta dolandım. Çok az yatıyorum gibi bişey. Ama benim dünden beri lekelenmem asla kesilmedi hala devam ediyo o çok canımı sıkıyo açıkçası

su an vucudunda ovulasyon bu ay olmadı baskilandi diye biliyorum ama bu durumda testler ne gosterir bilemedim eglencesine yapcaksan yap ama moralini bozucak seylerden uzak durmalsin
Sabah ilk idrarla yapacağın ovulasyon çok su içince idrarda çıkmayan bir hormon az su ile yapayım silik bile çıksa moral olur

Doktorunuza yazmış mıydınız ?

Fitil koyuyorum fitille birlikte geri leke geliyo o şekilde
Ben makrofaj olduğumda lekelenmem yaklaşık 1 gün sürdü ve doktorum çok normal orayı tahriş etmiş olabiliriz demişti bence sizinde dün transferde biraz tahriş olmuştur hiç kafaya takmamaya çalışın. Hatta dün doktorum aynı makrofajdaki gibi lekelenmen olabilir hiç korkma dedi ama bu kez olmadı benim.

Anladım ben de öyle tahmin ediyorum çünkü biraz tahriş olmuş gibi bi ağrı da vardı dün eve geldiğimde. İnşallah bebişleri ordadır hepimizin

Benim eşimde doktor şimdi sordum sizi ve dedi ki şu an yaptığı stres daha da kötü etkiler o yüzden stres yapmasın artık içmiş ona yapacak bir şey yok dedi isterseniz doktorunuza haber verin ve bol su için
Teşekkür ederim bir nebze de olsa içimi rahatlattınız.. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor normal zamanda ağrı kesici bile içmeyen bir insanım ya hamileysem diye yani kendime çok kızıyorum tansiyon daha zararlı olabilir diye kendimce önlem aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…