• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Türk kahvesi içebilir miyiz acaba ya..? ben de aşırı özledim 🥺 açık çay içiyorum 3-4 bardak
Çayı ben de içiyorum kahvaltıda ve akşamları birer bardak. Kahve hiç içmedim güne bir kupa filtre kahve ile başlayan ben şimdi acı çekiyorum resmen. Ama olsun biraz daha içmem bi pozitifleri görelim de Allahın izniyle sonra bence günde birer kahve hakkımız olur 🙏

Bazı yerlerde işlenmiş kafeinsiz kahvedense 200 ml altında kafeinli kahvenin daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Benim de 15-16 gün sonra transferim. Bugün itibariyle kısıtlayacağım kendimi 😭 kahve de çay da çok severim

Kızlar adetim 6 gün gecikti bugün ilk idrarla test yaptım sizce var mı hayalet çizgi gibi görüyorum

Eklentiler

• IMG_6528.webp
    IMG_6528.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 13
Bazı yerlerde işlenmiş kafeinsiz kahvedense 200 ml altında kafeinli kahvenin daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Benim de 15-16 gün sonra transferim. Bugün itibariyle kısıtlayacağım kendimi 😭 kahve de çay da çok severim
Günde bir fincan içiyorum zaten canım mehmet efendinin kafein ayırma yontemi güvenilir

Ben yine regl olamadım kan verdim e2 adetin ilk günü gibi geldi doktor istersen transfer hazırlığına başlayalım yada doğum kontrolle regl ol dedi bende transfer istedim aralık sonu gibi galiba transfer olacak

Kızlar adetim 6 gün gecikti bugün ilk idrarla test yaptım sizce var mı hayalet çizgi gibi görüyorum
Canım inşallah vardır umudunu kırmak istemem ama bende evde yaptım iki hafta önce aynı böyle silik çıktı sonra kan verdim negatif çıktı hemşireye sordum ilaçlardan felan olabiliyor bazen dedi

Canım inşallah vardır umudunu kırmak istemem ama bende evde yaptım iki hafta önce aynı böyle silik çıktı sonra kan verdim negatif çıktı hemşireye sordum ilaçlardan felan olabiliyor bazen dedi
Evet kuzum bence de zaten yok hayalet çizgi bile değil hormonlardan olabilir

Back
X