- 12 Ocak 2024
- 137
- 112
- 23
Ben günde 2 fincandan 1 fincana düşürebildim..tamamen bırakamıyorum maalesefTürk kahvesi içebilir miyiz acaba ya..? ben de aşırı özledimaçık çay içiyorum 3-4 bardak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günde 2 fincandan 1 fincana düşürebildim..tamamen bırakamıyorum maalesefTürk kahvesi içebilir miyiz acaba ya..? ben de aşırı özledimaçık çay içiyorum 3-4 bardak
Anlamazdım heralde canım ben tiryakiyim benim için yeterliOnun tadı nasıl :) Kafeinsiz olduğunu bilmeseniz anlar mıydınız?
Çayı ben de içiyorum kahvaltıda ve akşamları birer bardak. Kahve hiç içmedim güne bir kupa filtre kahve ile başlayan ben şimdi acı çekiyorum resmen. Ama olsun biraz daha içmem bi pozitifleri görelim de Allahın izniyle sonra bence günde birer kahve hakkımız olurTürk kahvesi içebilir miyiz acaba ya..? ben de aşırı özledimaçık çay içiyorum 3-4 bardak
Günde bir fincan içiyorum zaten canım mehmet efendinin kafein ayırma yontemi güvenilirBazı yerlerde işlenmiş kafeinsiz kahvedense 200 ml altında kafeinli kahvenin daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Benim de 15-16 gün sonra transferim. Bugün itibariyle kısıtlayacağım kendimikahve de çay da çok severim
Sanki bir gölge var gibiKızlar adetim 6 gün gecikti bugün ilk idrarla test yaptım sizce var mı hayalet çizgi gibi görüyorum
Çok silik de değil, kan mı versenizKızlar adetim 6 gün gecikti bugün ilk idrarla test yaptım sizce var mı hayalet çizgi gibi görüyorum
O kadar umudum yok ki yarın da olmazsam cuma gideceğim kanaÇok silik de değil, kan mı verseniz![]()
Bana da öyle geliyor ama adet olacakmışım hibi 10 gündür çok fazla belirtim var umudum yokSanki bir gölge var gibi
Hiç belli olmuyor bu işler, bir sürpriz gelebilirO kadar umudum yok ki yarın da olmazsam cuma gideceğim kana![]()
Canım inşallah vardır umudunu kırmak istemem ama bende evde yaptım iki hafta önce aynı böyle silik çıktı sonra kan verdim negatif çıktı hemşireye sordum ilaçlardan felan olabiliyor bazen dediKızlar adetim 6 gün gecikti bugün ilk idrarla test yaptım sizce var mı hayalet çizgi gibi görüyorum
Evet kuzum bence de zaten yok hayalet çizgi bile değil hormonlardan olabilirCanım inşallah vardır umudunu kırmak istemem ama bende evde yaptım iki hafta önce aynı böyle silik çıktı sonra kan verdim negatif çıktı hemşireye sordum ilaçlardan felan olabiliyor bazen dedi
Dua edelim birbirimize ya hayırlısıyla adet olalım bebişlere koşalımEvet kuzum bence de zaten yok hayalet çizgi bile değil hormonlardan olabilir
Ay Aminn bi an önce olalımDua edelim birbirimize ya hayırlısıyla adet olalım bebişlere koşalım![]()
Merhaba fragmantosyon hiç var mıydı biliyor musunuzHepimiz için hayırlısı kolaylıkla olsun :) Benim embriyoma da pgt yapıldı. 6.gün 5AA kalitede 1 adet embriyom var.
Hiç bilemiyorum. Olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum.Merhaba fragmantosyon hiç var mıydı biliyor musunuz