Aralık ayı transfer olucaklar

Canım Benm peceteye silince çok fazla şeffaf akıntım var sende de var mı ?

Benim daha önce bu kadar olmazdı da şeffaf ve yoğun akıntı da hamilelik belirtisiymiş ama regl öncesi hormonlardan da olabilir
Ben dün akşam kan testi yaptırıp betahcg 0'ı gördüğüm için hamilelik belirtisi aramayı bıraktım:/ sizinki inşallah gebeliktir

Üçüncü transferim olacak biri tuttu düşük yaptım diğeri negatif sonuçlandı buda çift embriyo olacak inşallah birinden biri tutar..sizin durumlar nasıl
Allah gönlünüze göre versin. benim ilk transferim olacak, regl olmayı bekliyorum opu sonrası 2.reglim olacak, o da gecikti döngümün 35.günü bugün. sizde de olmuş muydu böyle bi gecikme?

Allah gönlünüze göre versin. benim ilk transferim olacak, regl olmayı bekliyorum opu sonrası 2.reglim olacak, o da gecikti döngümün 35.günü bugün. sizde de olmuş muydu böyle bi gecikme?
Yok olmamıştı ama olanlar var normal bir durum geç olsun güç olmasın rabbim sizinde gönlünüze göre versin güzel haberler alalım inşallah

Kızlarr selam, transferi olanlara ve transfer bekleyenlere tez vakitte sağlıkla pozitif haberi almayı nasip etsin Allah inşallah benim 16’sında transferim var bugün ilk kez progesteron dex’e başladım… Canım acımadı hissetmedim ama iğneyi yaptığım yer beyazlaşıp şişti normal mi acaba ? Yaşayan oldu mu ?

Merhaba kızlar benimde 17 Aralık transfer tarihim Progestan fitil aşı ve prodnol başladık bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…