- 4 Aralık 2024
- 417
- 87
- 18
- 28
Evet banada öyle söylemiştiler şimdi 2 tane koyabilir uygun görürse dedi şubatın başı gibi olacak inşallah şimdi dinlenme sürecindeyimHayırlısı olsundevlette ilk ikisi tek sonucu çift koyuluyoe diye biliyorum bana öyle söylediler
Canım Benm peceteye silince çok fazla şeffaf akıntım var sende de var mı ?
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah az kalmışEvet banada öyle söylemiştiler şimdi 2 tane koyabilir uygun görürse dedi şubatın başı gibi olacak inşallah şimdi dinlenme sürecindeyim
Merhaba transferiniz nasıl geçti benim de bugün 12 deydi işlemimBekliyorum henüz. Saat 10’da olacak işlem. :)
Yok kuzum çok az var bende akıntıCanım Benm peceteye silince çok fazla şeffaf akıntım var sende de var mı ?
Şeffaf mı silince geliyo muYok kuzum çok az var bende akıntı
Evet şeffaf az bi şey oluyo. Bi anlamı var mı acaba ?Şeffaf mı silince geliyo mu
Oh ne güzel ya, hayırlı olsun şimdidenn. Çift embriyoya nasıl karar verdi doktorunuz?Merhaba kızlar!!! Bende aralığın sonu transfer olucam çift embriyo..
Benim daha önce bu kadar olmazdı da şeffaf ve yoğun akıntı da hamilelik belirtisiymiş ama regl öncesi hormonlardan da olabilirEvet şeffaf az bi şey oluyo. Bi anlamı var mı acaba ?
Ben dün akşam kan testi yaptırıp betahcg 0'ı gördüğüm için hamilelik belirtisi aramayı bıraktım:/ sizinki inşallah gebeliktirBenim daha önce bu kadar olmazdı da şeffaf ve yoğun akıntı da hamilelik belirtisiymiş ama regl öncesi hormonlardan da olabilir
Merhaba ^^ hayırlı olsun inşallah.Merhaba transferiniz nasıl geçti benim de bugün 12 deydi işlemim
Üçüncü transferim olacak biri tuttu düşük yaptım diğeri negatif sonuçlandı buda çift embriyo olacak inşallah birinden biri tutar..sizin durumlar nasılOh ne güzel ya, hayırlı olsun şimdidenn. Çift embriyoya nasıl karar verdi doktorunuz?
Allah gönlünüze göre versin. benim ilk transferim olacak, regl olmayı bekliyorum opu sonrası 2.reglim olacak, o da gecikti döngümün 35.günü bugün. sizde de olmuş muydu böyle bi gecikme?Üçüncü transferim olacak biri tuttu düşük yaptım diğeri negatif sonuçlandı buda çift embriyo olacak inşallah birinden biri tutar..sizin durumlar nasıl
Yok olmamıştı ama olanlar var normal bir durum geç olsun güç olmasın rabbim sizinde gönlünüze göre versin güzel haberler alalım inşallahAllah gönlünüze göre versin. benim ilk transferim olacak, regl olmayı bekliyorum opu sonrası 2.reglim olacak, o da gecikti döngümün 35.günü bugün. sizde de olmuş muydu böyle bi gecikme?
Hiç bilemiyorum. Olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum.Merhaba fragmantosyon hiç var mıydı biliyor musunuz
Ben birazdan evden çıkıp transferime gideceğim güzel haberler paylaşalım sonrasında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?