• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Valla aynı korku bende de var ertelenmesi noktasında. Yarın kan vereceğim ama nelere bakılacak bilmiyorum doktora sormuyorum kurcalamıyorum çok fazla o kanı alıyo bişeylere bakıyor🤣 ama öğrenirsem nelere bakıldığını yazarım yine
Ben de her şeye bakıldı hormonların hepsi ve klasik kanlar

Valla aynı korku bende de var ertelenmesi noktasında. Yarın kan vereceğim ama nelere bakılacak bilmiyorum doktora sormuyorum kurcalamıyorum çok fazla o kanı alıyo bişeylere bakıyor🤣 ama öğrenirsem nelere bakıldığını yazarım yine
Yazarsanız çok sevinirim. Bana cumartesi olmak bilmiyor. Çok gerginim. Tüp bebeğin her aşamasında en zor kısmı bu heralde diyorum. Hep bir sonraki aşama daha zor oluyor. Rabbim hepimize yardım etsin 💫

Yazarsanız çok sevinirim. Bana cumartesi olmak bilmiyor. Çok gerginim. Tüp bebeğin her aşamasında en zor kısmı bu heralde diyorum. Hep bir sonraki aşama daha zor oluyor. Rabbim hepimize yardım etsin 💫
Cumartesi sizin reglinizin kaçıncı günü. Benim yarın 2.günüm sayılır beni oyle çağırdılar

Cumartesi sizin reglinizin kaçıncı günü. Benim yarın 2.günüm sayılır beni oyle çağırdılar
Ben regli olmuyorum 2 aydır geçici menepoza sokulmak için zoladex kullandım reglim kesildi. Son iğneden 21 gün sonra gel demişti. 21.günde cumartesiye denk geliyor. O yüzden ben hesap yapamıyorum 🥲

Prolaktinim 33 testesteronumsa sınırın çok az üstünde çıkmış normalde hiç yükselmezler opu sonrası dengem şaştı fakat bunun tedaviye engel olmadığı söylendi

Merhaba Bende bu gruba dahil oluyorum sanırım. Eğer gecikme olmazsa bat 28 Kasım. Aralık ayında donmuş embriyo transferim var. 9 yumurta toplandı ve 3 tane 3.gün embriyom oluştu. İnşallah güzel sonuçlar aldığımız bir ay olur. Aslında ekim ayında toplama işlemi yapıldı. Ancak rahim duvarı ilaçlar nedeniyle kalınlaştı o sebeple rahim dinlendirme işlemine geçtik. Geçen hafta rahim duvarı için kontrole gittim ve normal hormonlarımla düzeldiği görüldü. Bu ay adet sonrası transfer gerçekleşecek inşAllah

Prolaktinim 33 testesteronumsa sınırın çok az üstünde çıkmış normalde hiç yükselmezler opu sonrası dengem şaştı fakat bunun tedaviye engel olmadığı söylendi
Prolaktin sanırım stresten de çok etkilenen bi hormon benim de o civarlarda çıktığı olmuştu tedavi öncesi. Engel değil dendiyse doğrudur en iyisini doktorlar bilir 🙏

Arkadaşlar ben Regl olmadım e2 ve progesteron kanı verdim adetin ilk günü gibi değeriniz yumurtlama olmadığı için dedi ,yumurtlama olmasını kendi kendinizede bekleyebilirsiniz yada adet görmek isterseniz doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz dedi bende ne yapacağım bilmiyorum

Ayyy ben galiba 10 aralık gibi transfer olacağım. Size bir sorum var. Lütfen herkes görsün bu sorumu. Şimdi cumartesi transfere hazırlık için ilk görüşmem var. Cumartesi nelere bakacaklar. Veya cumartesi bu ay uygun değilsin derler mi yoksa kesin başlar mıyız transfere ?
Selam progesteron, prolaktin,e2 ve tsh bakıldı bende. regln 3 günü uygun cıktı dediler ve ilaçlara baslamıştık Hayırlısı olsun💝

Ben regli olmuyorum 2 aydır geçici menepoza sokulmak için zoladex kullandım reglim kesildi. Son iğneden 21 gün sonra gel demişti. 21.günde cumartesiye denk geliyor. O yüzden ben hesap yapamıyorum 🥲
Merhaba bende 11 kasımda Zoladex kullandım sonrasındaki süreç nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ve tam olarak neden bu iğneyi olduk ben anlamadım

Back
X