Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben birde birşeyi merak ediyorum. Sizdede oldumu ; bende çok fazla duygu dalgalanması var. Çok yorgun hissediyorum sürekli gün ortasında uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum. sinirim bozuluyor bu durumdan.
Yaaa ne güzel. Problem varmıydı tüp bebek için? Birde sakıncası yoksa yaş kaç? kaçıncı tüp bebek denemesi? Beni yaşım 40 ilk kez tüp bebek deniyorum ve sebepsiz infertilite tanımız var.
33 yaşındayım. Endometriozis hastasıyım çikolata kıstı var bende. Tüpler tıkalı değil ama başka neden bulamadım sebepsiz de olabilir dedi doktor. İlk tüp bebek denemesi olcak, ilk transfer. Bundan önce 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç.
Duygu dalgalanmaları çok tabi. Ben ilk zamanlarda ilaçların yan etkisi diye düşündüm ama sonra gördüm ki büyük oranda stresten oluyor ne oluyorsa. Tedavi sürecinde ben akşam 9da 10da uyuyordum, normalde 12 1den önce uyumam, ki bu ay yine 1e kadar uyanığım ama tedavi dönemi biraz daha garip oluyorum. Bazı günler çok neşeli, bazı günler aşırı agresif, bazı günler çok negatif.. Kafayı dağıtmak en güzeli ama her zaman da mümkün olmuyor işte