- 3 Haziran 2016
- 696
- 304
- 103
Yakıyor muBenm 4.günüm baya azaldı yarın biter muhtemelen ama ikinci ve üçüncü gün yoğun geldi. Bu akşam oksapar iğne yaptık göbekten gonalf ı mumla aradım. Hergün nasıl yapılacak bu hiç bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakıyor muBenm 4.günüm baya azaldı yarın biter muhtemelen ama ikinci ve üçüncü gün yoğun geldi. Bu akşam oksapar iğne yaptık göbekten gonalf ı mumla aradım. Hergün nasıl yapılacak bu hiç bilmiyorum
Evet ilacı verirken yakıyor sonra evin içinde dolaştım biraz dağıldı heralde azaldıYakıyor mu
Kızlar oksaparın ucunda havası var almayı unutmayın belki söylememiş olabilirler sizeEvet ilacı verirken yakıyor sonra evin içinde dolaştım biraz dağıldı heralde azaldı
Evet söylemediler aslında biraz aldık kendimiz farkedip ama bu akşam daha dikkatli olalım bi de eşime söyleyim yavaş versin ilacı öyle de daha az yakar demişler buradaKızlar oksaparın ucunda havası var almayı unutmayın belki söylememiş olabilirler size
Hayırlı olsun süreciniz inşallah bu defa sonu güzel bitsin bebişinizi sağlıkla kucagınıza alın. Yeniden mi opu oldunuz yoksa geçen opudan kalan embriyo mu?Merhaba arkadaşlar aslında buraya girmeye pek cesaretim yoktu ama yine kendimi burda buldum..:) Dün estrofem kullanmaya başladım nasip olursa aralığın ilk haftası benim de transferim olacak.. 2 sene önce tam bu zamanlar ilk transferim olmuş ve tutmuştu fakat kalp atışı alınmadığı için 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.. bu sefer kötü şeyler yaşanmayacak inşallah.. Allah isteyen emek veren herkesin kucağını doldursun![]()
Ayyy amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun.. Dondurulmuş embriyolarım var onlar transfer edilecek inşallahHayırlı olsun süreciniz inşallah bu defa sonu güzel bitsin bebişinizi sağlıkla kucagınıza alın. Yeniden mi opu oldunuz yoksa geçen opudan kalan embriyo mu?
Evet yakan iğnelerde yavaş vermek işe yarıyor ve hep aynı noktalara yapmayın nedense birkaç nokta var oralar daha çok yanıyor kasa mı denk geliyor artık bilemiyorumEvet söylemediler aslında biraz aldık kendimiz farkedip ama bu akşam daha dikkatli olalım bi de eşime söyleyim yavaş versin ilacı öyle de daha az yakar demişler burada![]()
Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah benim de bugun estrofem 3. Günüm aralık başı transfer inşallahMerhaba arkadaşlar aslında buraya girmeye pek cesaretim yoktu ama yine kendimi burda buldum..:) Dün estrofem kullanmaya başladım nasip olursa aralığın ilk haftası benim de transferim olacak.. 2 sene önce tam bu zamanlar ilk transferim olmuş ve tutmuştu fakat kalp atışı alınmadığı için 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.. bu sefer kötü şeyler yaşanmayacak inşallah.. Allah isteyen emek veren herkesin kucağını doldursun![]()
İlaca aynı zamanlarda başlayan 3 kişi var sanırım inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız..Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah benim de bugun estrofem 3. Günüm aralık başı transfer inşallah![]()
Ben de derin nefes alıp vererek o yanmadan kurtuldum biliyo musunuz. Cetrodite diye bi iğne yapıyoduk, ilk 2 gün kendimi çok sıktığım için muhtemelen, çok yanmıştı. Kendimi gevşetince geçtiğini fark ettim, iğne yapılırken derin nefes veriyordum acımıyodu.Evet yakan iğnelerde yavaş vermek işe yarıyor ve hep aynı noktalara yapmayın nedense birkaç nokta var oralar daha çok yanıyor kasa mı denk geliyor artık bilemiyorum
Benim de estrofemle 2.günümİlaca aynı zamanlarda başlayan 3 kişi var sanırım inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız..![]()
Ben de bugun buz koymayı nefes vermeyi ve iğneyi yavaş vermeyi deneyeceğimBen de derin nefes alıp vererek o yanmadan kurtuldum biliyo musunuz. Cetrodite diye bi iğne yapıyoduk, ilk 2 gün kendimi çok sıktığım için muhtemelen, çok yanmıştı. Kendimi gevşetince geçtiğini fark ettim, iğne yapılırken derin nefes veriyordum acımıyodu.
Evet ben de iğneye değil başka yere odaklanıyordum eşim derin nefes al diyordu o da işe yarıyor genel olarak ben iğnelerde zorlanmadım beklemek daha yıpratıcı benim içinBen de derin nefes alıp vererek o yanmadan kurtuldum biliyo musunuz. Cetrodite diye bi iğne yapıyoduk, ilk 2 gün kendimi çok sıktığım için muhtemelen, çok yanmıştı. Kendimi gevşetince geçtiğini fark ettim, iğne yapılırken derin nefes veriyordum acımıyodu.
Canım hepimizin ortak hapı estrofem. Kimimiz günde 3 kimimiz 2 kullanıyor. Ekstra progestron da eklenebilir sonradanSelam kızlar ben de aralıkta transfer olacağım nasipse 3 Aralık gibi reglim var 20 gün kadar hap kullanacaksın dedi sonra transfermiş çok heyecanlıyımacaba ne hapı verecekler
SelamlarSelam kızlar ben de aralıkta transfer olacağım nasipse 3 Aralık gibi reglim var 20 gün kadar hap kullanacaksın dedi sonra transfermiş çok heyecanlıyımacaba ne hapı verecekler
Bugün iyice havasını aldık bir de yaptıktan hemen sonra buz jel koyduk düne göre baya farketti az acıdıKızlar oksaparın ucunda havası var almayı unutmayın belki söylememiş olabilirler size
Estrofem canım östrojen hormonu yani sanırım rahim kalınlaşması içinSelam kızlar ben de aralıkta transfer olacağım nasipse 3 Aralık gibi reglim var 20 gün kadar hap kullanacaksın dedi sonra transfermiş çok heyecanlıyımacaba ne hapı verecekler
Ayy hadi bakalım canım inşallah yılbaşına kadar belli olurSelamlarben de sizin gibi 3 aralıkta regl ve sonrasında hap ve sonra transfer bekliyorum
inşallah yeni yıla mutlu girelim
![]()