- 28 Ekim 2025
- 278
- 79
- 13
- 35
SüperEvet muhtemelen 8-9 aralık gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüperEvet muhtemelen 8-9 aralık gibi![]()
Şuan vitamine ek olarak corasprin ve estroferm kullanıyorum bakalım 3 aralıkta kontrole gidicem, siz?SüperNeler kullanıyorsunuz?
Valla benim biraz fazla. Estrofem ve oksapar iğne vitamin. Kortizonlu bir ilaç bağışıklık baskılamak için yine aynı amaçlı farklı bir iğne. Benim flow kır testim yüksek çıkmıştı sanırım o yüzden ilaçlarım fazlaŞuan vitamine ek olarak corasprin ve estroferm kullanıyorum bakalım 3 aralıkta kontrole gidicem, siz?
Muhtemelen o yüzdendirValla benim biraz fazla. Estrofem ve oksapar iğne vitamin. Kortizonlu bir ilaç bağışıklık baskılamak için yine aynı amaçlı farklı bir iğne. Benim flow kır testim yüksek çıkmıştı sanırım o yüzden ilaçlarım fazla![]()
Merhaba benim 26 kasım transferim az kaldı çarşamba günü olacak inşallah
Harika haberler bekliyoruz sizden deMerhaba benim 26 kasım transferim az kaldı çarşamba günü olacak inşallah![]()
Teşekkürler hepimiz için inşallah. Sizinki ne zamanHarika haberler bekliyoruz sizden de![]()
Teşekkür ederim ilk transferim negatif geldi Ekimdeydi transferim doktorum 2 kere adet olman lazım 2.adetinde görüşelim transfer için dedi aralığın ilk haftası adet olup gidicem inşallahHayırlı olsun başladınız mı transfer hazırlıklarına kaçıncı gün embriyosu
Ne zaman opu oldunuz? Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız?Benim de reglim 2 gün gecikti..Demek ki opu sonrası herkes yaşıyor bu durumu..Bi an umutlanmıştım hamile olabilir miyim diye .. Neredeyse test yapacaktım. İyi ki burayı okumuşum. Daha fazla umutlanmayayım![]()
16 ekimde OPU oldum. Kısmetse 6.gün embriyosu transfer olacak. Opu'dan sonraki ilk adetimi 5 gün erken olmuştum. Son adet tarihim 27 ekimdi. Doktorum 2.adetinde gel transfer hazırlığına başlayalım dedi. Bugün adet döngümün 30. günü fakat ne gelen var ne giden.Ne zaman opu oldunuz? Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız?
Normal canım gecikmemin 6.gününde oldum bende döngümün de 31.gününe denk gelmişti ama ben genelde 25günde bir olurdum. Bugun yarın gelir sizin de ama tabi gebelik varsa gelmez ben test bile yapmadım o kadar emindim olmadığına ki gerçkten de hamile değilmişim16 ekimde OPU oldum. Kısmetse 6.gün embriyosu transfer olacak. Opu'dan sonraki ilk adetimi 5 gün erken olmuştum. Son adet tarihim 27 ekimdi. Doktorum 2.adetinde gel transfer hazırlığına başlayalım dedi. Bugün adet döngümün 30. günü fakat ne gelen var ne giden.
O yüzden ben de test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.. Bakalım geleceği günü bekleyeceğiz artık :)Normal canım gecikmemin 6.gününde oldum bende döngümün de 31.gününe denk gelmişti ama ben genelde 25günde bir olurdum. Bugun yarın gelir sizin de ama tabi gebelik varsa gelmez ben test bile yapmadım o kadar emindim olmadığına ki gerçkten de hamile değilmişim![]()
Ben de opu'dan tam 14 gün sonra adet olmuştum, regl döngümün 24.günüydü. Normal döngüde olursam haftaya bugün yarın regl olurum amaa herkesin gecikiyorsa benim de gecikecektir belki de. Ben de gecikirse asla gebelikten şüphelenmem galibaNormal canım gecikmemin 6.gününde oldum bende döngümün de 31.gününe denk gelmişti ama ben genelde 25günde bir olurdum. Bugun yarın gelir sizin de ama tabi gebelik varsa gelmez ben test bile yapmadım o kadar emindim olmadığına ki gerçkten de hamile değilmişim![]()
Yani yıllardır olmayan şimdi mi olacak sanki demiştim gerçekten de yanıltmadı yine değilmişim her zamanki gibiBen de opu'dan tam 14 gün sonra adet olmuştum, regl döngümün 24.günüydü. Normal döngüde olursam haftaya bugün yarın regl olurum amaa herkesin gecikiyorsa benim de gecikecektir belki de. Ben de gecikirse asla gebelikten şüphelenmem galiba![]()
kesin öyle olurBize allah kısmet eder de bi çocuğumuz olursa tüp bebekle, sonrasında korunmayı bırakalım şak diye olur gibi geliyo bana![]()
Neler kullanıyorsunuz hazırlık aşamasında?Merhaba benim transferim de büyük ihtimal 9-10 Aralık gibi olacak