• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

akrepmio akrepmio merhaba aralık transfer bekleme sayfamıza hoşgeldiniz 🙏 sizin ne zaman planlandı diğer başlıktan gördüm sizi de
Merhabalar :) Rahim dinlendirme sürecim bitti 2 aralıkta kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak transfer tarihi şuan net değil. 1 embriyom var dondurulmuş 5.gün 4bb kalite sizin süreciniz nasıl ilerliyor?

Merhabalar :) Rahim dinlendirme sürecim bitti 2 aralıkta kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak transfer tarihi şuan net değil. 1 embriyom var dondurulmuş 5.gün 4bb kalite sizin süreciniz nasıl ilerliyor?
Ben kalitesini bilmiyorum da 2 tane 5.gün embriyosu var pgtden geçen onlardan birisi transfer olacak. Şimdi ilaçları kullanıyorum transfer hazırlığı için. Muhtemelen 4-5 aralık gibi transfer olacak 🙏

Benim bir sürü ya estrofem oksapar imom bağışıklık için kortizon ve yine bağışıklık için başka bir iğne. Muhtemelen bir de önümüzdeki kontrolde progesteron iğne eklenecek
Süreç hepimiz için çok farklı 🥲 inşallah aralık sonu bebeklerimizin haberini veririrz

Kızlar geçen ay lucrin yasmin kullandım sonra adet oldum ve transfer hazırlığına başladık ancak dün kahverengi lekelenme gördüm, bazılarının forumda yorumlarını gördüm kahverengi leke varken transfer olmayın diye. Sizlerin bu konuda bilgis var mı ?

ben dün kontrole gittim rahim kalınlığım 7.5 geldi cuma e2 progesteron bakılacak sorun yoksa pazartesi transfer inşallah

Embriyolarınız nasıl benim 3. Gün 11 hücreli dendi tek embriyo konulacak

Back
X