• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

benim 11 gün gecikti 39. gün 2. adetim başladı. Şu an estoferm ve kan sulandırıcıya başladık muhtemelen 9-10 aralık transferim olacak
Bu süreçte iğne kullanacak mıyız acaba ? doktorunuz bir şey dedi mi onunla ilgili?

Merhaba benimde ilk denemem 😊 Umarım buradaki herkes bu ay olumlu sonuçlarla döner 🙏🏻 şuan estroferm folik asit d vitamini ve redostim kullanıyorum henüz iğne vermedi doktor ama acaba iğne kullanmak gerekecek mi transferden sonra bilen var mı?

Aralık ayında ben de transfer olmayı bekliyorum, dondurulmuş embriyomuz var bir adet 5. Gün. Hormon değerim sebebiyle taze transfer yapılmadı.
Henüz regl olmadım ama gecikme olmazsa 4-5 güne olurum.
Omega 3 (ifos oranında), folik asit, d3k2, koenzim q10 ve dhea kullanıyorum.

Bu süreçte iğne kullanacak mıyız acaba ? doktorunuz bir şey dedi mi onunla ilgili?
Evet progesteron iğne ve kan sulandırıxı iğne başlıyor transferden 4 5 gün önce. Progesteron aynı zamanda hap olarak da kullanılıyor fitil olarak.

merhaba ben de muhtemelen aralık ayında transfer olacağım bugün kontrolüm vardı hoca Lucrin verdi ama hiçbir yerde bulamadım İstanbul’da olmama rağmen. Siz bulabildiniz mi? Lucrinden sonra tarlusal letresan adet olunca da estrofem verdi çok ilaç gibi geldi korkmaya başladım hormonlar beni çok etkiliyor nedense

Back
X