- 12 Ocak 2024
- 118
- 88
- 18
- 35
Bu süreçte iğne kullanacak mıyız acaba ? doktorunuz bir şey dedi mi onunla ilgili?benim 11 gün gecikti 39. gün 2. adetim başladı. Şu an estoferm ve kan sulandırıcıya başladık muhtemelen 9-10 aralık transferim olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu süreçte iğne kullanacak mıyız acaba ? doktorunuz bir şey dedi mi onunla ilgili?benim 11 gün gecikti 39. gün 2. adetim başladı. Şu an estoferm ve kan sulandırıcıya başladık muhtemelen 9-10 aralık transferim olacak
Bende pgt sonucunu bekliyorum inşallah sağlıklı gelirPgt yaptıracak mısınız? İnşallah hepsi gelir 5.güne güzel düşünelim
Evet progesteron iğne ve kan sulandırıxı iğne başlıyor transferden 4 5 gün önce. Progesteron aynı zamanda hap olarak da kullanılıyor fitil olarak.Bu süreçte iğne kullanacak mıyız acaba ? doktorunuz bir şey dedi mi onunla ilgili?
Bana progesteron hapı ve coraspin yazdı ancak henüz kullanma dedi ayın 6sında kontrolüm var sanırım oradan sonra başlayacak ekstra iğneyle alakalı birşey dememişti hiçEvet progesteron iğne ve kan sulandırıxı iğne başlıyor transferden 4 5 gün önce. Progesteron aynı zamanda hap olarak da kullanılıyor fitil olarak.
15 gün gecikti benim. Bir standartı yoktur kişiden kişiye göre değişir illaki. 15 günden daha da gecikirse test yapmanızı öneririm.Arkadaşlar bu 2.adetteki gecikme max kaç gün sürüyor ? Bi standartı var mıdır ?
Ne zaman başladınız prosedüre? Sizinle aynı günlerde başlamış oluyoruz sanırım:’)benim 11 gün gecikti 39. gün 2. adetim başladı. Şu an estoferm ve kan sulandırıcıya başladık muhtemelen 9-10 aralık transferim olacak
24 Kasım pazartesi adetim başladı, 25 Kasım salı prosedüre başladık. Kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah her birimiz :)Ne zaman başladınız prosedüre? Sizinle aynı günlerde başlamış oluyoruz sanırım:’)
ün başladı reglim..Toplamda 4 gün gecikmiş oldum.Teşekkür ederim.15 gün gecikti benim. Bir standartı yoktur kişiden kişiye göre değişir illaki. 15 günden daha da gecikirse test yapmanızı öneririm.
Çok teşekkür ederim..Ben de muhtemelen bugün ya da yarın tedaviye başlayacağım.. İnşallah hepimizin sonucu mutluluk olur :)Evet progesteron iğne ve kan sulandırıxı iğne başlıyor transferden 4 5 gün önce. Progesteron aynı zamanda hap olarak da kullanılıyor fitil olarak.
Evet canım bana transfere 5 gün kala başlayacak progestron iğne kalçadan ve fitilMerhaba tekrardan dün adetin ikinci günü idi gittim estrofem ve coraspirin verdi estrofem günlük 2 corasprin 1 tane 11 aralıkta muayneye çağırdı sonrasında mı progestoren iğnesi vs verilir
Belki transfer sonrasında da kullanacaksınızdır o yüzden çoktur. Bana dün Progestron iğne kalçadan ve fitil eklendi bir de endol. Ama pazar günü başlayacağım.Kızlar merhabaa yatın transfer oncesi son muayenem var hangi ilaçları veriyorlar acaba. Şuan sadece folik asit ve estrofem kullanıyorum estrofem devam mı ediliyor çünkü elimde çok var eczacı mı yanlış verdi anlamadım hala iki paket var elimde
Aa aynı gün başlamışız sanırım aynı zamanlarda olacağız24 Kasım pazartesi adetim başladı, 25 Kasım salı prosedüre başladık. Kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah her birimiz :)
Pkos musunuz sizdeee benim de aynı prolaktinim ve amh yüksek oldukça bi sene önce yaşamıştım süt gelme olayını şuan değil ama ilaçla düşürülebiliyor belki doktorunuzdan istemelisinizAmin inşallah gerçekten hiç kolay değil ya aranızda hiç yaşayan oldu mu bilmiyorum ben tedaviye başladım başlayalı göğüslerimden süt geliyor prolaktin bakalım dedi doktorum 68 çıktı değerim çok yüksek transfer olcam bide aralıkta
Sizinle günlerimiz neredeyse bir. Benim bugün prosedürde ikinci günüm. Ben sadece günde üç kere estroferm kullanıyorum. Güzel sonuçlansın süreçlerimiz inşallah.Merhaba tekrardan dün adetin ikinci günü idi gittim estrofem ve coraspirin verdi estrofem günlük 2 corasprin 1 tane 11 aralıkta muayneye çağırdı sonrasında mı progestoren iğnesi vs verilir
inşallah güzel haberler veririz birbirimize :) benim bir sonraki kontrolüm 2 Aralık sonrasında 5-6 aralık tekrar görür muhtemelen. Bana da 9-10 civarı demişti önümüzdeki günlerde netleşir :) Sizin ilk deneme mi? Bizim ikinci denememiz.Aa aynı gün başlamışız sanırım aynı zamanlarda olacağızbenimde 25inde prosedüre başladık, ayın 6sında son kontrolüm olacak herşey yolunda giderse doktor 10-11 aralık gibi transfer ederiz dedi.