• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Yaa işte gecikmeler normal ama insan sabırsızlıkla beklediği için günler geçmiyor ben adaçayı içtim bi de regl masajı yaptım youtubedan bakıp işe yaradı mı bilmiyorum 6.gün gecikmede oldum
Hatırlıyorum masajı demiştiniz deniyorum 2 gündür bakalım bide adaçayını deniyim 🥲

Kızlar lutinus vajinal fitil kullanıyorum ama olduğu gibi geri geliyor bir faydası olmuyordur diye endişe ediyorum bu durumu yaşayan var mı?

Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz
5. Gün embriyolarımız 5aa ve 4aa 4ab ilk tüp bebek denememiz sürekli araştırıyorum her sey dört dörtlük olsun diye uğraşıyorum ama galiba nasipten öteye gidilmiyor kaliteli pgt li de tutmayabiliyormuş. Ben 3 kez estrofem,folidance, d vitamini, dostinex levitron kullanıyordum pazartesi den itibaren progestan fitil ve çarsamadan itibaren de prolutex iğneye başlayacağım. Endokrinolojiye gözüktüm bir ay önce prolaktinim 40 civarı çıkıyordu mr çekindim temiz çıktı dostinex başladık hafatada iki gün yarım yarım. Tsh 3 küsür çıktı tüp bebek öncesi 2 bucuk altı daha iyi oluyormus onun içinde levitron başladık. Tüp bebek doktorumda hepsine devam etmemi söyledi transfere kadar yani baya ilaç kullanıyorum. Birde kulak sorunım oldu onun içinde antibiyotik başladık hoca transfer öncesi antibiyotiğin faydası olduğunu söyledi 2 haftada antibiyotik kullandım

5. Gün embriyolarımız 5aa ve 4aa 4ab ilk tüp bebek denememiz sürekli araştırıyorum her sey dört dörtlük olsun diye uğraşıyorum ama galiba nasipten öteye gidilmiyor kaliteli pgt li de tutmayabiliyormuş. Ben 3 kez estrofem,folidance, d vitamini, dostinex levitron kullanıyordum pazartesi den itibaren progestan fitil ve çarsamadan itibaren de prolutex iğneye başlayacağım. Endokrinolojiye gözüktüm bir ay önce prolaktinim 40 civarı çıkıyordu mr çekindim temiz çıktı dostinex başladık hafatada iki gün yarım yarım. Tsh 3 küsür çıktı tüp bebek öncesi 2 bucuk altı daha iyi oluyormus onun içinde levitron başladık. Tüp bebek doktorumda hepsine devam etmemi söyledi transfere kadar yani baya ilaç kullanıyorum. Birde kulak sorunım oldu onun içinde antibiyotik başladık hoca transfer öncesi antibiyotiğin faydası olduğunu söyledi 2 haftada antibiyotik kullandım
Birde nar suyunu düzenli içiyorum iki aydır. Dün kontrole gittik 10 mm idi insallah haftaya kadar biraz daha kalınlasır

Birde nar suyunu düzenli içiyorum iki aydır. Dün kontrole gittik 10 mm idi insallah haftaya kadar biraz daha kalınlasır
Anladım pgt yaptırdınız mı yani? Rahim kalınlığınız çok iyi maşallah benim son kontrolde 8 mm olarak ölçüldü doktor estrofemi günde 4 e cıkardı

Anladım pgt yaptırdınız mı yani? Rahim kalınlığınız çok iyi maşallah benim son kontrolde 8 mm olarak ölçüldü doktor estrofemi günde 4 e cıkardı
Hayır yaptırmadık . Eşimde morfoljik sorun var %75i iri başlıymış hiç döllenme gebelik olmadı. Düşük veya genetik hastalık olmayınca gerek görmedi ilk seferde. Biz başta çok umutluyduk kesin olur sorun döllenmemesiydi diye düşündük ama ben böyle yorumları okuyunca her sey iyi gibi gözükse de tutmadığını gördüm 😕 keske pgt de yaptırsaydık

Aslında benim önceki kontrollerimde de endometrium ince çıkıyordu bu ay böyle olmasına bende şaşırdım nar suyu mu fayda etti acaba dedim. Deneyin sizde isterseniz

Benimde son kontrolümde 8,5 çıktı perşembe kontrol oldum Salı transferim var hiç ilaç arttırılmadı kötü bir değer mi bu değer kalınlık için chat gbt 7-9 olması gerekiyor yazıyor

Benimde son kontrolümde 8,5 çıktı perşembe kontrol oldum Salı transferim var hiç ilaç arttırılmadı kötü bir değer mi bu değer kalınlık için chat gbt 7-9 olması gerekiyor yazıyor
Canım daha var transferine biraz daha artar değerin diye düşünüyorum zaten uygun aralıkta biraz daha artarsa çok daha iyi olur tabi.

Bence fiziksel acı da göreceli tabiki psikoloji kadar insanı etkilemiyor iğne yani ve küçük ince uçlu gayet kolay iğneler ama opu işlemi sonrası yada yumurtalar eğer çok olursa karında gerilme bence çok ciddi oranda rahatsız edici dayanılmayacak değil ama en zor süreç o süreç bence 🫤
Bana da opu sonrası ağrılar zor gelmişti şuanda da ayın altısında transferim var tahlil gününe kadar zaman nasıl geçecek nasıl sabredicem o daha büyük bir stresmiş kızlar ve estrofem beni acaip gerdi çok kötü bir ruh hali iç sıkılması ve mide bulantısı:(

Bir de kızlar benim muayenrde rahim kalınlığı 7 dedi doktor estrofemi 3 den 4 e çıkardı iyi ya da kötü bir şey demedi sadece ilacı sakın atlama atlarsan olmaz falan dedi bu değer kötü bir değer mi

Back
X