• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebiş annesine güzel haberler alırsınız 🤲🤲 bende yarın tedaviye başlayacağım süreç beni çok geriyor özellikle opu dan çok korkuyorum anestezi almak fikri korkunç geliyor 🥹
Opu da uyuyorsun oh miss sonrasinda sadece agrilarin olabiliyor olmayabilir de tabi

Opu da uyuyorsun oh miss sonrasinda sadece agrilarin olabiliyor olmayabilir de tabi
İşte o uyuma fikri korkunç geliyor ya 🥹🥹 bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız seneye bu zamanlarda bebişlerimize sarılırız

İnternette çok net bilgiler bulamıyorum bir sitede yazan diğer sitede yazmıyor özellikle doktorun ağzından şunu ye şunu yeme bu işe yarar gibi şeyler duyan var mı? Transfer aşamasında doktorunuzun ye yeme dediği yiyecekler var mı varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
Brnim doktorum sadece şeker ve hamur işi tüketme dedi

İşte o uyuma fikri korkunç geliyor ya 🥹🥹 bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız seneye bu zamanlarda bebişlerimize sarılırız
Bana da korkunc geliyordu uyutulmaktan çok korkuyordum korluyla girdim opuya ama gozumu bir açtım herşey bitmiş yatağıma getirilmiştim hafif bir agrı vardı derin bir uykudan uyanmış gibi oluyorsun korkma

Transfer sandigimdan biraz daha zordu fazla sıkışmıştım rahatsiz edici oldu o haldeyken asagidan bisey sokup cikarmalari ve ultrasonla bastirirken tabi ama kisa bi islem dayandim
Sıkışıklığı ayarlamak çok zor ya, nerden bilcez ki yeteri kadar sıkışık olduğumuzu. Ancak birkaç defa deneyimleyenler daha iyi yönetiyor. Neyse geçmişler olsun 🥰 kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? Test tarihi ne zaman 🥰🥰

Bi de kızlar kan sulandirici iğne hibor cok yakıyormuş ya diyorlardı da denemeden bisey diyemiyordum kendim hemşireyim ama böyle bi acı fena yani korkutmak istemem sizi ama sifa olsun diye vurulcaz artik
Geçmiş olsun güzel haberlerinizi alırız inşallah 🥰 başka nelere dikkat etmemiz gerekiyor transfer sonrası doktorunuz neler söyledi?

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebiş annesine güzel haberler alırsınız 🤲🤲 bende yarın tedaviye başlayacağım süreç beni çok geriyor özellikle opu dan çok korkuyorum anestezi almak fikri korkunç geliyor 🥹
Kendi fikrim opu süreci en rahat süreçti. Sonrasında bekleme süreci insanı daha çok geriyor

Çalışıyor musunuz? Eğer çalışıyorsanız ne zaman işe devam etmeyi düşünüyorsunuz
Hemşireyim yillik iznim vardi hic izin verelim demediler benim tedavi gorudgum hastane rapor vermiyor dediler zaten ben de hic istemedim 2 hafta iznim vardi bunun icin saklamistim simdi onu kullanicam 15ine kadar evdsyim test sonucum da belli olmus olacak

Back
X