- 28 Ekim 2025
- 421
- 162
- 18
- 35
Kalçadan mı göbekten mi progestanınızEstrofem zaten kullanıyordum, ekstra fitil ve progestan iğne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalçadan mı göbekten mi progestanınızEstrofem zaten kullanıyordum, ekstra fitil ve progestan iğne
Göbekten :) acı veren bir iğne miKalçadan mı göbekten mi progestanınız
Göbekteni bilmiyorum benimki kalçadan çok fenaGöbekten :) acı veren bir iğne mi![]()
İnsallah kuzumBenimki 2 gün gecikti. Merak etme olursun bir iki güne.
Evet canım sanırım öyleymiş kaç gün ilaç kullanacaksın bi şey dediler mi ? Bana adet olumca 20-22 gün ilaç sonra transfer dedi yılbaşına doğru olacak denk geleceksizin de az kaldı o zaman benim dün olmam lazımdı hala yok gecikiyormuş herkesin sanırım :)
iğneyi yaparken acımıyor yavaş vermek lazım ilacı ancak sonrasında üstünden zamanda geçse iğne yeri acıyor, sanki içinde küçük yumrular oluşmuş gibiGöbekten :) acı veren bir iğne mi![]()
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz. Bakalım bugün tekrar kontrolüm var. Umarım o biriken sıvıdan eser kalmaz.Estrofem kullanıyorsanız o rahimde sıvı birikmesi yapıyor yani östrojen yüksekliğinden bazı kadınlarda oluyor oyüzden çamaşırınız akıntıdan hep ıslaktır en net belirtisi bu. Diğer kontrolden önce estrofeme 1 gün ara vermenin faydası olur geçer inşallah
Benim göbekten olan vardı transfer günü ve bi gün öncesi iki kere oldum bir de kalçadan olanı vermişler ikisini de mi vurulmam lazım kafam karıştıKalçadan mı göbekten mi progestanınız
Hemşirene sor canım hiç riske atma progestan önemliBenim göbekten olan vardı transfer günü ve bi gün öncesi iki kere oldum bir de kalçadan olanı vermişler ikisini de mi vurulmam lazım kafam karıştı
Hayırlı olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz :)Kızlar merhaba. Benimde günüm kesinleşti 9 Aralıkta transfer olacağım inşallah![]()
Merhaba bugun transferiniz vardı diye hatırlıyorum kaçta acabaHemşirene sor canım hiç riske atma progestan önemli
Allah razı olsun siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün pozitif aldınızkızlarrrr ben kasım transfer annesiyim poziif sonucumu 1 aralık da aldım darısı sizlere olsun çok çok kolay geçsin süreciniz![]()
7. gün evde idrar testinde çok silik flaşla görülen bi çizgi gördüm akşam kan verdim 78 çıktı sonra 2 gün sonra 345 oldu. 5. gün 3aa kalite tek embriyo genetik taramalıAllah razı olsun siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün pozitif aldınız
Yok yok göbekten olan en rahatı, kalça zor amaGöbekten :) acı veren bir iğne mi![]()
Ne guzel ben 7. Gune kadar nasıl sabredicem acaba ya7. gün evde idrar testinde çok silik flaşla görülen bi çizgi gördüm akşam kan verdim 78 çıktı sonra 2 gün sonra 345 oldu. 5. gün 3aa kalite tek embriyo genetik taramalı
Merhaba oldum transfer eve geldim şimdi uzanıyorum. 15-20 dk filan yatırdılar sonra wc ye git dediler bakalım ne dediyseler yaptımMerhaba bugun transferiniz vardı diye hatırlıyorum kaçta acaba
hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla mutlulukla tamamına ersinMerhaba oldum transfer eve geldim şimdi uzanıyorum. 15-20 dk filan yatırdılar sonra wc ye git dediler bakalım ne dediyseler yaptım![]()
Amin insallah hepimiz güzel haberleri paylaşalımhayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla mutlulukla tamamına ersin