• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

sizin de az kaldı o zaman benim dün olmam lazımdı hala yok gecikiyormuş herkesin sanırım :)
Evet canım sanırım öyleymiş kaç gün ilaç kullanacaksın bi şey dediler mi ? Bana adet olumca 20-22 gün ilaç sonra transfer dedi yılbaşına doğru olacak denk gelecek

Göbekten :) acı veren bir iğne mi 🥲
iğneyi yaparken acımıyor yavaş vermek lazım ilacı ancak sonrasında üstünden zamanda geçse iğne yeri acıyor, sanki içinde küçük yumrular oluşmuş gibi 😔 masaj yapmak gerekiyor sanırım ama dokununca da acıyor :)

Estrofem kullanıyorsanız o rahimde sıvı birikmesi yapıyor yani östrojen yüksekliğinden bazı kadınlarda oluyor oyüzden çamaşırınız akıntıdan hep ıslaktır en net belirtisi bu. Diğer kontrolden önce estrofeme 1 gün ara vermenin faydası olur geçer inşallah
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz. Bakalım bugün tekrar kontrolüm var. Umarım o biriken sıvıdan eser kalmaz. 🌸

kızlarrrr ben kasım transfer annesiyim poziif sonucumu 1 aralık da aldım darısı sizlere olsun çok çok kolay geçsin süreciniz :KK200:
Allah razı olsun siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün pozitif aldınız

Bu ay henüz opu olmamış var mı 💜 belki taze transfer yapılırsa bem de bu grupta olurum

Allah razı olsun siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün pozitif aldınız
7. gün evde idrar testinde çok silik flaşla görülen bi çizgi gördüm akşam kan verdim 78 çıktı sonra 2 gün sonra 345 oldu. 5. gün 3aa kalite tek embriyo genetik taramalı

Back
X