- 12 Ocak 2024
- 139
- 112
- 23
Tecrübelerini bekliyoruz :) İnşallah kolaylıkla geçer :)Ben birazdan evden çıkıp transferime gideceğim güzel haberler paylaşalım sonrasında inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrübelerini bekliyoruz :) İnşallah kolaylıkla geçer :)Ben birazdan evden çıkıp transferime gideceğim güzel haberler paylaşalım sonrasında inşallah
Canım bugün erken gebelik testi yaptım 1 dk içşnde böyle çıktı sence var mı bu Artimed marka yalancı pozitif çıkarıyormuşYok kuzum çok az var bende akıntı
bence şüphen varsa direkt kan testi ver kuzu, idrarda gebelik testi ne çıkarsa çıksın insanı tereddütte bırakıyor.Canım bugün erken gebelik testi yaptım 1 dk içşnde böyle çıktı sence var mı bu Artimed marka yalancı pozitif çıkarıyormuş
Hangi doktora gidiyorsunuz acabaBenim doktorum şimdiden başlamalısın sağlıklı beslenmeye dedi demir seviyem çok düşüktü mesela vitamin verdi vücudu gebeliğe hazırlaman lazım dedi ama bende de tık yok uyanınca meyve tüketmeye çalışıyorum 12 -1 gibi kahvaltı yapıyorum en azından sağlıklı bişeyler bünyeme girsin de saatleri umursamıyorum![]()
Hadi gözünüz aydın :))) kaç gün geciktiniz döngünün kaçıncı günüydü bugün? Umut arıyorum :)))Regl oldummmmmm![]()
Geçen ay bende estroferm ile denemiştim 29 Kasım’da transfer olacaktım ama bu ilaç beni perişan etti.Kafamı kaldıramıyordum üstüne ağrı kesiciler derken transferim iptal oldu bu ay doğal döngüde deniyoruz.Bu ilacı hafızamdan tamamen silmek istiyorum.Merhaba arkadaşlar. Benim bu ay transfer yapılmayacak. Estrofem bende çok fazla nefes daralması yaptı. Aşırı zorlandım. Doktor kesmemi söyledi. Bir sonraki ay adet sonrası başka ilaçlarla devam edip öyle transfer yapılacak inşAllah.
Fırat tülekHangi doktora gidiyorsunuz acaba
Sisli de sanırım demi o doktor, ben karsidayim, Kartal'da Bülent kars a gidiyorumFırat tülek
Bu ay transfer oldu mu peki? Yada olacak mı?Geçen ay bende estroferm ile denemiştim 29 Kasım’da transfer olacaktım ama bu ilaç beni perişan etti.Kafamı kaldıramıyordum üstüne ağrı kesiciler derken transferim iptal oldu bu ay doğal döngüde deniyoruz.Bu ilacı hafızamdan tamamen silmek istiyorum.
Yok canım ataşehir acıbademSisli de sanırım demi o doktor, ben karsidayim, Kartal'da Bülent kars a gidiyorum
Ben en son 10 ekimde oldum Kasım ayında olmadım bekledim 10 aralıkta leke olarak geldi bugün gelmeye başladıHadi gözünüz aydın :))) kaç gün geciktiniz döngünün kaçıncı günüydü bugün? Umut arıyorum :)))
Kan verdim kuzum yokmuşbence şüphen varsa direkt kan testi ver kuzu, idrarda gebelik testi ne çıkarsa çıksın insanı tereddütte bırakıyor.
Hayırlısı olsun canım, belki bizim de U Unutmakistiyorum23 gibi 1 ay sonra olur, beklemeye devam edelim napalımKan verdim kuzum yokmuş
Hayırlısı canım şimdi senin kaç gün gecikti benim tam 7 günHayırlısı olsun canım, belki bizim de U Unutmakistiyorum23 gibi 1 ay sonra olur, beklemeye devam edelim napalım![]()
8 benim de :) bugün döngümün 35.günüHayırlısı canım şimdi senin kaç gün gecikti benim tam 7 gün
1 ay geciken mi var ya korkutmayın kızlar beniHayırlısı canım şimdi senin kaç gün gecikti benim tam 7 gün