• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Yok kuzum çok az var bende akıntı
Canım bugün erken gebelik testi yaptım 1 dk içşnde böyle çıktı sence var mı bu Artimed marka yalancı pozitif çıkarıyormuş

Eklentiler

• IMG_6558.webp
    IMG_6558.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 24
Benim doktorum şimdiden başlamalısın sağlıklı beslenmeye dedi demir seviyem çok düşüktü mesela vitamin verdi vücudu gebeliğe hazırlaman lazım dedi ama bende de tık yok uyanınca meyve tüketmeye çalışıyorum 12 -1 gibi kahvaltı yapıyorum en azından sağlıklı bişeyler bünyeme girsin de saatleri umursamıyorum 🤷🏻‍♀️
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Merhaba arkadaşlar. Benim bu ay transfer yapılmayacak. Estrofem bende çok fazla nefes daralması yaptı. Aşırı zorlandım. Doktor kesmemi söyledi. Bir sonraki ay adet sonrası başka ilaçlarla devam edip öyle transfer yapılacak inşAllah.

Merhaba arkadaşlar. Benim bu ay transfer yapılmayacak. Estrofem bende çok fazla nefes daralması yaptı. Aşırı zorlandım. Doktor kesmemi söyledi. Bir sonraki ay adet sonrası başka ilaçlarla devam edip öyle transfer yapılacak inşAllah.
Geçen ay bende estroferm ile denemiştim 29 Kasım’da transfer olacaktım ama bu ilaç beni perişan etti.Kafamı kaldıramıyordum üstüne ağrı kesiciler derken transferim iptal oldu bu ay doğal döngüde deniyoruz.Bu ilacı hafızamdan tamamen silmek istiyorum.

Geçen ay bende estroferm ile denemiştim 29 Kasım’da transfer olacaktım ama bu ilaç beni perişan etti.Kafamı kaldıramıyordum üstüne ağrı kesiciler derken transferim iptal oldu bu ay doğal döngüde deniyoruz.Bu ilacı hafızamdan tamamen silmek istiyorum.
Bu ay transfer oldu mu peki? Yada olacak mı?

Bide ben galiba hesaplayamadım döngümü ya en son 29 ekimde olmuşum 5 kasımda bitmiş 29 dan itibaren mi hesaplicam 5 ten sonra mı

Back
X