• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Son adet tarihinin ilk günü 1.gün sayılıyor. Ben de en son 7 kasımda olmuştum
Ben tam şuan senin gecikme tarihinde tarlusal başladım canım istersen sende geç olmadan başla bak benim göğüslerim aşırı hassaslaştı artık belim felan kopuyor bugün yarın olurum doktorum dediki bazılarına tarlusal yaramıyor 10 gün sonra tekrardan veriyoruz tarlusalı öyle oluyor ama benim olucak galiba

Benim de ilk denemem açıkçası 🫠 ama tabii klask beslenmeye dikkat ediyorum, %80 temiz besleniyorum. D3k2, omega 3 ve klasik folik asit devam. Yumurta toplama öncesi doktorum dhea ve koenzim kullandırdı. Pilates ve uzun yürüyüşü bıraktım, özellikle pilates önerilmiyor.
Merhaba hangi marka dhea kullandınız acaba

Ben tam şuan senin gecikme tarihinde tarlusal başladım canım istersen sende geç olmadan başla bak benim göğüslerim aşırı hassaslaştı artık belim felan kopuyor bugün yarın olurum doktorum dediki bazılarına tarlusal yaramıyor 10 gün sonra tekrardan veriyoruz tarlusalı öyle oluyor ama benim olucak galiba
Ben de doğal yoldan ilerlese diye düşünüyorum ama haftaya doktora bi danışacağım yine de, normal mi bu kadar gecikmesi anlamadım

Hayır yine olmadı🤦🏻‍♀️ regl olmayı bekliyorum Histereskopi olacağım
O kadar sıkıntı ediyor insan ki. Bu ayda olmadı sonraki ayı bekle vs. Plan yapamıyorsun. Ramazan ayı yaklaştı. Ayrı ayrı hepsini düşünmek zorunda kalıyorum. Birde bu kadar zahmet edip çocuk olmaz ise çok büyük yıkım.

Back
X