• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Son adet tarihinin ilk günü 1.gün sayılıyor. Ben de en son 7 kasımda olmuştum
Ben tam şuan senin gecikme tarihinde tarlusal başladım canım istersen sende geç olmadan başla bak benim göğüslerim aşırı hassaslaştı artık belim felan kopuyor bugün yarın olurum doktorum dediki bazılarına tarlusal yaramıyor 10 gün sonra tekrardan veriyoruz tarlusalı öyle oluyor ama benim olucak galiba

Benim de ilk denemem açıkçası 🫠 ama tabii klask beslenmeye dikkat ediyorum, %80 temiz besleniyorum. D3k2, omega 3 ve klasik folik asit devam. Yumurta toplama öncesi doktorum dhea ve koenzim kullandırdı. Pilates ve uzun yürüyüşü bıraktım, özellikle pilates önerilmiyor.
Merhaba hangi marka dhea kullandınız acaba

Ben tam şuan senin gecikme tarihinde tarlusal başladım canım istersen sende geç olmadan başla bak benim göğüslerim aşırı hassaslaştı artık belim felan kopuyor bugün yarın olurum doktorum dediki bazılarına tarlusal yaramıyor 10 gün sonra tekrardan veriyoruz tarlusalı öyle oluyor ama benim olucak galiba
Ben de doğal yoldan ilerlese diye düşünüyorum ama haftaya doktora bi danışacağım yine de, normal mi bu kadar gecikmesi anlamadım

Hayır yine olmadı🤦🏻‍♀️ regl olmayı bekliyorum Histereskopi olacağım
O kadar sıkıntı ediyor insan ki. Bu ayda olmadı sonraki ayı bekle vs. Plan yapamıyorsun. Ramazan ayı yaklaştı. Ayrı ayrı hepsini düşünmek zorunda kalıyorum. Birde bu kadar zahmet edip çocuk olmaz ise çok büyük yıkım.

Kızlar transfer sonrasında çok hafif pembe akıntım oldu wc ye gittikçe görüyorum ama çok az. Acaba işlemden dolayı mı oldu? Başka böyle bir şey yaşayan var mı
Merhaba bende de transferden sonraki gün oldu ama çok küçük peçeteye geldi yani. Yerleşme için çok erken değil mi çok moralimi bozdu bu minik kanama

Merhaba bende de transferden sonraki gün oldu ama çok küçük peçeteye geldi yani. Yerleşme için çok erken değil mi çok moralimi bozdu bu minik kanama
Benim de canımı sıktı açıkcası transferden sonraki ilk üç gün oldu sonra kesildi. Ama burada bir iki kişi kızımda da oldu oğlumda da oldu filan diyince biraz rahatladım. İnşallah bizimledir bebişlerimiz 🙏

O kadar sıkıntı ediyor insan ki. Bu ayda olmadı sonraki ayı bekle vs. Plan yapamıyorsun. Ramazan ayı yaklaştı. Ayrı ayrı hepsini düşünmek zorunda kalıyorum. Birde bu kadar zahmet edip çocuk olmaz ise çok büyük yıkım.
Evet ya, bu belirsizlik insanı yoruyor gerçekten. Tabii ki hayırlısı olsun, sağlıkla olsun ama yaşanan sıkıntılar da bunlar işte

Ben rahim filmini geçen sene çekmiştim temiz çıkmıştı çatlatma tedavisi yapmak için başka bir doktor istemişti Fırat hoca yaptın mı dedi yaptım dedim o şekilde başladık kayıp düşük vs yaşamadığım için de gerek yok tekrardan dedi,
Bu arada göğüslerim fena ağrıyor hassas uyandım bugün yarın olurum bu defa kesin bilgi 😂
Canım fırat hoca bir şey dedi mi ekstra sana ? Bir şey verdi mi ?

Benim de canımı sıktı açıkcası transferden sonraki ilk üç gün oldu sonra kesildi. Ama burada bir iki kişi kızımda da oldu oğlumda da oldu filan diyince biraz rahatladım. İnşallah bizimledir bebişlerimiz 🙏
Amin inşallah test gününüz ne zaman? Ben dün transfer oldum

Kızlarr selam, transferi olanlara ve transfer bekleyenlere tez vakitte sağlıkla pozitif haberi almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏🏻 benim 16’sında transferim var bugün ilk kez progesteron dex’e başladım… Canım acımadı hissetmedim ama iğneyi yaptığım yer beyazlaşıp şişti normal mi acaba ? Yaşayan oldu mu ?
Merhaba benim de 16 sında transferim şuan ne kullanıyorsunuz

Canım fırat hoca bir şey dedi mi ekstra sana ? Bir şey verdi mi ?
Dün akşam aradı beni kendisi şuan bekleyim dedi adet olursun muhtemelen bi haftaya olamazsan yine söktürücü kullanırsın transfer sürecine olumsuz hiç bi etkisi olmaz dedi sürece başladıktan sonra vitamin vs eklicek herhalde şuan bişey vermedi Fırat bey zaten minimum ilaç kullanımı seviyor

Back
X