Aralık ayı tüp bebeğe başlıcak olanlar toplanalım kızlar

bence doktorlar sizi çok çabuk tüp bebeğe yönlendirmişler bu yüzden çok yıpranmışsınız sanırım bu aceleciliğin bir sebebi de amh değeriniz bir yandan haklı olabilirler ama yine de en azından 6 ay beklenebilirdi 3 ay erken olmuş, bence kullandığınız takviyelerle yumurta kaliteniz artacaktır ve eğer eşinizde sorun yoksa doğal yolla gebelik elde etme ihtimaliniz yüksek. Aslında acele etmesek bence çoğumuzun ihtimali yüksek ama zaman kaybetmek istemiyoruz. İnşallahh dediğiniz gibi olur :)

Evet ben daha 2 ay denedim beni hemen tüp bebeğe yönlendirdiler ve o panikle araştırma bile yapmadan girdiğim ilk merkezde tedaviye başladım. Yanlış seçim oldu tabi ki

Merhaba Kayseri Memorialde kime gidiyorsunuz Semih Zeki Uludağ’da tedavi gördüm ben

Merhaba kızlar, bende aralıkta başlıyorum bu sürece. inş sıkıntısız ve güzel ilerler süreçlerimiz.

Bende onu tercih ettim çok kıymetli bir doktor bence ,profesör, sizin süreç nasıl geçti? Bugün ilk iğnemi oldum.
Ben 35yaşında başladım yumurta toplattım filan ilk transferimde geçen yıl genetiğe göndermemiştim 4aa 5.gün embriyo transferi olmuştum maalesef 9.haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Semih hoca muhtemelen sağlıksızdır dedi dondurulmuş bir embriyom kalmıştı o da aynı kalitedeydi çözdürüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi sağlıklı gelince temmuzda transfer oldum şuan 21haftalık hamileyim çok şükür Hayırlı olsun süreciniz inşallah sağlıklıca gebelik elde edersiniz ve yavrunuzu sağlıklıca kucağınıza alırsınız siz de Semih hoca gerçekten çok iyi biri bu gebeliğimde 9.haftaya kadar aktif lekelenmem oldu her an mesajla dahi ulaştım çok yardımcı oldu çok şükür öylece atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…