- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Evet riskleri varmış kuzum dün bayağı araştırdım bebeklerde gelişim geriliği premetüre vs oluyormuş. Rabbim sakınsın sağlıcakla gelsinlerCanım gelişen yumurtalara bağlı doktorlar çok fazla istemez gelişmelerini benim 2 taneydi ben de bilmiyordum hocam az depil mi dedim niye üçüz dördüz mü istiyorsun dedii ne kadar yumurta o kadar çoğul şans ama çoğul gebelikler çok da riskli işte tekil gibi değillk
Hayırlısı olun inşallah canım benden sonraki haftalara denk geliyorsunBnede adet bekliyorum aralık ortaları aşılamaya olucam hayırlısı artık
inşallah canım beklenen adet 6 aralık. bende ilk defa aşılama yaptırıcam ama hiç hazır değilim.Hayırlısı olun inşallah canım benden sonraki haftalara denk geliyorsunİnşallah güzel sonuçlar olsun hakkımızda
hayırlı olsun ınsallaaahh sonu güzel olur, ılk asılamada tutan cok var umutsuz olmaÇok heyecanlıyım ilk aşılamamı olacağım. Yarın ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım yumurtamı takip edecekler ve uygun gün de Aralık ayı içinde aşılamamı oluyor olacağımDoktorlar ikinizdede sorun yok dedi hatta yumurta rezervim yüksek çıktı eşimde de sorun yok. Bir yanım umıt bir yanım korku. Var araşılkta aşılama olacak. Heyecan var mı. İlk aşılama genel olarak hep başarısız mı oluyormuş böyle bir şey duydum. Var mı ihtimali. Sizde durumlar nasıl.
Amin canım daha 22 haftalıkEvet riskleri varmış kuzum dün bayağı araştırdım bebeklerde gelişim geriliği premetüre vs oluyormuş. Rabbim sakınsın sağlıcakla gelsinlerŞanş sağlıklı olsunlar da olsunlar. Senin doğum ne zaman canım
Canım kimyasalda olsa olmuş gibi olmuş var demek umuthayırlı olsun ınsallaaahh sonu güzel olur, ılk asılamada tutan cok var umutsuz olma
bende bu ay 2.yi deneyeceğim, ilk aşılamam da kasım başı olmuştu ama bebegım tutunamadı kımyasal oldu.
ınsallaaahh Aralık uguruyla gelsın hepimize .
evet ya cok heveslenmıstım ılk asılama dıye umudum pek yoktu ama tutmus saglıksız dıye vucut kabul etmıyormus.Canım kimyasalda olsa olmuş gibi olmuş var demek umutRabbim güzel haber aldırsın hepimizie. Cuma günü yumurta kontrolüm var. Bakalım kaç yumurtam olacak, büyüyecek. Genelde hep iki ya da üç yumurta olgunlaşıyor bende daha önceki kontrollerimde hep böyleydi. İğnelerin etkisi ile ne olur bilmiyorum.
ınsallaahh kuzummm amınSelam kizlarr bende aralık da 2. Asilamam olcak Insallah hepimiz güzel sonuçlar yükselen bthcg goruruz
Bende yumurta kontrolüne gidicem bugub bakalim ne kadar olmuş minnoslarevet ya cok heveslenmıstım ılk asılama dıye umudum pek yoktu ama tutmus saglıksız dıye vucut kabul etmıyormus.
amınnn kuzum ınsallahh Rabbım herkese hayırlısıyla nasıp etsın.bnde sabah gıttım 12mm bır tane 10mm ıkı tane vardı yumurtalar sanırım persembe yıne gıderım. nemımde ıkı yumurta buyumustu ılkınde klomen ıle.
ıgne hıc kullanmadım ben canım
ayy ınsallaahh guzelce buyumuslerdır canım, eeveettt ay inşallah yaBende yumurta kontrolüne gidicem bugub bakalim ne kadar olmuş minnoslaryine cok yakin seninle günlerimiz birlikte anne olcaz insallah
Allah allah cok degısık gercekten bır kac kere okumustum hamıle ve regl oaln oluyormus dıyeKızlar dün hastaneye gittim aşılama bölümünde ultrasyona girecek birsuru bayan bayan vardi sohpet ederken benim kan sonucum değişik çıktı dedi adet olunca tekrar aşılama muayenesine girmeden beta HCG kanı verip sonucuna göre muayneye alıyorlar megersem bayan hamile ama kan sonucundan bişey anlamamış dün onu öyle görünce çok umut doldum ve bayan bildiğiniz reglm şuan dedi çok şaşırdım hamile olup normal regl çok tuhaf geldi
16 mm dedi yumurtaya büyük ihtimal cumartesi aşılama dediayy ınsallaahh guzelce buyumuslerdır canım, eeveettt ay inşallah yane güzel olurrr
ayyyy harıka maşallaahh evet ozamana kadarda buyur zaten, çatlatma iğnesini verdi mi ?16 mm dedi yumurtaya büyük ihtimal cumartesi aşılama dedi
Perşembe kontrole çağırdı o zaman yazar catlatma iğnesini doktorum rapor çıkardı ilaçların %20 odiycem zamdan once iyi oldu herşeyi düşünüyoruz napcaz hayat şartlarıayyyy harıka maşallaahh evet ozamana kadarda buyur zaten, çatlatma iğnesini verdi mi ?
banada ıkı tane ıgne yazmıs persembe kontrole gıtcem, ılerısı ıcın iğneli aşılama şartı varmısya onun ıcın ıstemıstım gercı ılkınde iğne kullanmadımumarım gerek kalmazda ınsan dusunuyor herseyı
aa senınde perşembe kontrol. benımde persembe kontrol ben catlatma ıgnesını de aynısımı olacak dedım bugun alcam ya bulamıyorum bıde calısıyorum cok zor oluyorPerşembe kontrole çağırdı o zaman yazar catlatma iğnesini doktorum rapor çıkardı ilaçların %20 odiycem zamdan once iyi oldu herşeyi düşünüyoruz napcaz hayat şartlarısen klomene devam mi yine? ne iğnesi yazmış doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?