Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Evet riskleri varmış kuzum dün bayağı araştırdım bebeklerde gelişim geriliği premetüre vs oluyormuş. Rabbim sakınsın sağlıcakla gelsinler Şanş sağlıklı olsunlar da olsunlar. Senin doğum ne zaman canım

hayırlı olsun ınsallaaahh sonu güzel olur, ılk asılamada tutan cok var umutsuz olma
bende bu ay 2.yi deneyeceğim, ilk aşılamam da kasım başı olmuştu ama bebegım tutunamadı kımyasal oldu.
ınsallaaahh Aralık uguruyla gelsın hepimize .

Canım kimyasalda olsa olmuş gibi olmuş var demek umut Rabbim güzel haber aldırsın hepimizie. Cuma günü yumurta kontrolüm var. Bakalım kaç yumurtam olacak, büyüyecek. Genelde hep iki ya da üç yumurta olgunlaşıyor bende daha önceki kontrollerimde hep böyleydi. İğnelerin etkisi ile ne olur bilmiyorum.

evet ya cok heveslenmıstım ılk asılama dıye umudum pek yoktu ama tutmus saglıksız dıye vucut kabul etmıyormus.
amınnn kuzum ınsallahh Rabbım herkese hayırlısıyla nasıp etsın. bnde sabah gıttım 12mm bır tane 10mm ıkı tane vardı yumurtalar sanırım persembe yıne gıderım. nemımde ıkı yumurta buyumustu ılkınde klomen ıle.
ıgne hıc kullanmadım ben canım

Kızlar dün hastaneye gittim aşılama bölümünde ultrasyona girecek birsuru bayan bayan vardi sohpet ederken benim kan sonucum değişik çıktı dedi adet olunca tekrar aşılama muayenesine girmeden beta HCG kanı verip sonucuna göre muayneye alıyorlar megersem bayan hamile ama kan sonucundan bişey anlamamış dün onu öyle görünce çok umut doldum ve bayan bildiğiniz reglm şuan dedi çok şaşırdım hamile olup normal regl çok tuhaf geldi

Bende yumurta kontrolüne gidicem bugub bakalim ne kadar olmuş minnoslar yine cok yakin seninle günlerimiz birlikte anne olcaz insallah

Allah allah cok degısık gercekten bır kac kere okumustum hamıle ve regl oaln oluyormus dıye

16 mm dedi yumurtaya büyük ihtimal cumartesi aşılama dedi
ayyyy harıka maşallaahh evet ozamana kadarda buyur zaten, çatlatma iğnesini verdi mi ?
banada ıkı tane ıgne yazmıs persembe kontrole gıtcem, ılerısı ıcın iğneli aşılama şartı varmısya onun ıcın ıstemıstım gercı ılkınde iğne kullanmadım umarım gerek kalmazda ınsan dusunuyor herseyı

Perşembe kontrole çağırdı o zaman yazar catlatma iğnesini doktorum rapor çıkardı ilaçların %20 odiycem zamdan once iyi oldu herşeyi düşünüyoruz napcaz hayat şartları sen klomene devam mi yine? ne iğnesi yazmış doktorun

aa senınde perşembe kontrol. benımde persembe kontrol ben catlatma ıgnesını de aynısımı olacak dedım bugun alcam ya bulamıyorum bıde calısıyorum cok zor oluyor benım ılkı klomen ıle oldu ıgne hıç yoktu o zaman aklıma gelmedı ya iğne, şimdi buna eklediler 2tane yumurta gelıstırıcı oda . ama ilki sadece klomen o sanırım sayılmaz , umarım tup bebege gerek kalmaz da bunlara kafa yormam bide evet hersey cok pahalı yaa mecburen dusunuyoruz herseyi, iyi olmus ya senın ıcınde kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…