- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Yakında eczane yokmu hemen alsan. Ne iğnesi yazdi doktorun adı ne . Insallah tüp bebeğe gerek kalmadan aliriz mutlu Haberi. Doktorum istersen tup bebek yapalim bu ay dedi Yok hazır degilim tüp bebeğe bir kez daha deneyelim aşılama dedim zor bir süreçevet persembe kontrol ben catlatma ıgnesını de aynısımı olacak dedım bugun alcam ya bulamıyorum bıde calısıyorum cok zor oluyorbenım ılkı klomen ıle oldu ıgne hıç yoktu o zaman aklıma gelmedı ya iğne, şimdi buna eklediler 2tane yumurta gelıstırıcı oda . ama ilki sadece klomen o sanırım sayılmaz , umarım tup bebege gerek kalmaz da bunlara kafa yormam bide evet hersey cok pahalı yaa mecburen dusunuyoruz herseyi, iyi olmus ya senın ıcınde kuzum
Plazanın ıcınde var resmen depolarında ıgne yokmus, esım evdeydı uc eczane sonrası buldu fostımon dıye bır ıgne 75lık ıkı tane Birini bu aksam yapcam dıgerını yarın . ayy ınsallaahh gerek kalmaz ya, bende hıccc hazır hıssetmıyorum şuan. ben bu ay ara verecektim ama vazgeçtim aniden kararımı değiştirdimYakında eczane yokmu hemen alsan. Ne iğnesi yazdi doktorun adı ne . Insallah tüp bebeğe gerek kalmadan aliriz mutlu Haberi. Doktorum istersen tup bebek yapalim bu ay dedi Yok hazır degilim tüp bebeğe bir kez daha deneyelim aşılama dedim zor bir süreç
Bana klomen yazmış canım doktor. Yumurtalar istenilen olgunluğa gelince vurulucam daha garanti olsun diye sanırım. Bu arada yumurtaların güzel büyümüş kuzum perşembe ya da Cuma’ya kadar istenilen olgunluğa erişir büyük ihtimalle zatenevet ya cok heveslenmıstım ılk asılama dıye umudum pek yoktu ama tutmus saglıksız dıye vucut kabul etmıyormus.
amınnn kuzum ınsallahh Rabbım herkese hayırlısıyla nasıp etsın.bnde sabah gıttım 12mm bır tane 10mm ıkı tane vardı yumurtalar sanırım persembe yıne gıderım. nemımde ıkı yumurta buyumustu ılkınde klomen ıle.
ıgne hıc kullanmadım ben canım
Evet kadın bildiğin normal adet oldum kanamam var dedi çok şaşırdım bendeAllah allah cok degısık gercekten bır kac kere okumustum hamıle ve regl oaln oluyormus dıye
Ayyy ne güzel büyümüş bende görürüm inşallah o boyutları ilaç ne kullandınız kaç doz kullandjnjz16 mm dedi yumurtaya büyük ihtimal cumartesi aşılama dedi
Bende klomen ile oldum suanda aynıBana klomen yazmış canım doktor. Yumurtalar istenilen olgunluğa gelince vurulucam daha garanti olsun diye sanırım. Bu arada yumurtaların güzel büyümüş kuzum perşembe ya da Cuma’ya kadar istenilen olgunluğa erişir büyük ihtimalle zatenbu arada özel de mi aşılama olacaksınız.
Bende şaşırdım valla canimEvet kadın bildiğin normal adet oldum kanamam var dedi çok şaşırdım bende
Neden hazır değilsin kuzuminşallah canım beklenen adet 6 aralık. bende ilk defa aşılama yaptırıcam ama hiç hazır değilim.
Beyahcg ne oluyor bu arada benden de kan aldılar ama amh falana baktılarBen sabah gittim doktora ama önce betahcg için kan aldılar öğleden snra da ultrasona gircem ve ilacım yazilcak inşallah
Aşılamalar genelde reglenin kaçıncı günü yapılıyor. Size de bir ton iğne verdiler mi bana bayağı iğne verdiler. Ben kendim eve yaıpıyorum kendime. Ama daha 11 tane daha iğne varSelam kizlarr bende aralık da 2. Asilamam olcak Insallah hepimiz güzel sonuçlar yükselen bthcg goruruz
Ben az oluyordum zaten ilaçları kullandıktan sonra daha azaldı benim. Bir de ben artık pıhtılar şeklinde oluyorum böyle bir değişiklik oldu bende.Kızlar bu hormon ilaclari dizinde adet kanamanizda bı değişiklik yaptı mı önce ben çok az pedle adetimi bitirirdim ama şimdi iki aydır ped yetmiyo kanamam çoğaldı bekarken benim adam akıllı kanamam olmazdı kahve rengi leke gibi bı kaç gün olurdum biterdi ama şimdi ped.dayanmiyo
Ne bileyim yaa psikolojik olarak sanırım. Kendimi hazır hissedemiyorum. Biraz daha bekleyim desem yeterince bekledik zaten. Çok stresli işler gerçektenNeden hazır değilsin kuzum
Gebelik kani canım adet olunca önce gebelik kani istiyorlar ilaç yazdıkları için garantiye alıyorlarBeyahcg ne oluyor bu arada benden de kan aldılar ama amh falana baktılar
Allah Allah benim çoğaldı senin azalms herkeste demekki farklı etki yapıyoBen az oluyordum zaten ilaçları kullandıktan sonra daha azaldı benim. Bir de ben artık pıhtılar şeklinde oluyorum böyle bir değişiklik oldu bende.cuma günü doktora gidince bunu söyleyeceğim bakalım ne diyecek
Benimde cuma kontrolüm var yumurta büyümüş mü diye bakacaklarBende klomen ile oldum suanda aynı
Maşallahhh buyusunler de bebiş olsunlar.
Benimde Perşembe kontrolüm var inşallah istenilen boyuta gelirler.
Evet canım özelde oluyorum aşılamayı
Psikolojik olarak hazır değilsen biraz daha beklesen daha iyi olur belki. Hem kaygıların azalır belkiNe bileyim yaa psikolojik olarak sanırım. Kendimi hazır hissedemiyorum. Biraz daha bekleyim desem yeterince bekledik zaten. Çok stresli işler gerçekten
Alla alla bana hiç böyle birşey demedilerGebelik kani canım adet olunca önce gebelik kani istiyorlar ilaç yazdıkları için garantiye alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?