Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Yakında eczane yokmu hemen alsan. Ne iğnesi yazdi doktorun adı ne . Insallah tüp bebeğe gerek kalmadan aliriz mutlu Haberi. Doktorum istersen tup bebek yapalim bu ay dedi Yok hazır degilim tüp bebeğe bir kez daha deneyelim aşılama dedim zor bir süreç

Plazanın ıcınde var resmen depolarında ıgne yokmus, esım evdeydı uc eczane sonrası buldu fostımon dıye bır ıgne 75lık ıkı tane Birini bu aksam yapcam dıgerını yarın . ayy ınsallaahh gerek kalmaz ya, bende hıccc hazır hıssetmıyorum şuan. ben bu ay ara verecektim ama vazgeçtim aniden kararımı değiştirdim

Bana klomen yazmış canım doktor. Yumurtalar istenilen olgunluğa gelince vurulucam daha garanti olsun diye sanırım. Bu arada yumurtaların güzel büyümüş kuzum perşembe ya da Cuma’ya kadar istenilen olgunluğa erişir büyük ihtimalle zaten bu arada özel de mi aşılama olacaksınız.

Benide yazın aralığa aşılamanın 14. Günü idrar testi yaptım negatif yarın kan vercem ama umudum yok nasip ne diyeyim

Bende klomen ile oldum suanda aynı
Maşallahhh buyusunler de bebiş olsunlar.
Benimde Perşembe kontrolüm var inşallah istenilen boyuta gelirler.
Evet canım özelde oluyorum aşılamayı

Kızlar bu hormon ilaclari dizinde adet kanamanizda bı değişiklik yaptı mı önce ben çok az pedle adetimi bitirirdim ama şimdi iki aydır ped yetmiyo kanamam çoğaldı bekarken benim adam akıllı kanamam olmazdı kahve rengi leke gibi bı kaç gün olurdum biterdi ama şimdi ped.dayanmiyo

Selam kizlarr bende aralık da 2. Asilamam olcak Insallah hepimiz güzel sonuçlar yükselen bthcg goruruz
Aşılamalar genelde reglenin kaçıncı günü yapılıyor. Size de bir ton iğne verdiler mi bana bayağı iğne verdiler. Ben kendim eve yaıpıyorum kendime. Ama daha 11 tane daha iğne var

Ben az oluyordum zaten ilaçları kullandıktan sonra daha azaldı benim. Bir de ben artık pıhtılar şeklinde oluyorum böyle bir değişiklik oldu bende. cuma günü doktora gidince bunu söyleyeceğim bakalım ne diyecek

Allah Allah benim çoğaldı senin azalms herkeste demekki farklı etki yapıyo

Merhabalar bende geldim Aralık ayına Kasımda ilk aşılamamı oldum ve malesef negatif oldu. Dün reglimin ikinci günüydü ve kontrole gittim hemen ikinci aşılamayı yapalım dedi ve hayırlısıyla başladık sonu güzel olur inşllah. Femara kullanıcam beş gün sonra yine geçen ay olduğu gibi iğneye geçeriz bakalım bunun sonucu ne olacak. Hepimiz için yılın bu son ayı uğur olsun yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah

Bende klomen ile oldum suanda aynı
Maşallahhh buyusunler de bebiş olsunlar.
Benimde Perşembe kontrolüm var inşallah istenilen boyuta gelirler.
Evet canım özelde oluyorum aşılamayı
Benimde cuma kontrolüm var yumurta büyümüş mü diye bakacaklar içimde umudum çok yüksek. Üzülmemek için beklentim i yüksek tutmamayım diyorum ma kaptırıyorum kendimi benim daha reglemin 6. Günü bugün. Bir 8-9 Gün daha bekletirler sanırım aşılama İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…