- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Demekki kuzu ama rahatsız oldum phtılaşmalar nedeni ile regl ağrımda çoğaldı normale göreAllah Allah benim çoğaldı senin azalms herkeste demekki farklı etki yapıyo
Hayırlı olsun canımmm inşallah güzel haberler aşırsın. Benim reglemin 6 günü bugün ama bana femera vermediler iğne verdiler ve kan sulandırıcı hap. İğne yumurtanın olgunlaşması içinmişMerhabalar bende geldim Aralık ayınaKasımda ilk aşılamamı oldum ve malesef negatif oldu. Dün reglimin ikinci günüydü ve kontrole gittim hemen ikinci aşılamayı yapalım dedi ve hayırlısıyla başladık sonu güzel olur inşllah. Femara kullanıcam beş gün sonra yine geçen ay olduğu gibi iğneye geçeriz bakalım bunun sonucu ne olacak. Hepimiz için yılın bu son ayı uğur olsun yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah
Evet iğneler sanırım daha etkili beş gün femaradan sonra iğneye geçiyorum bendeHayırlı olsun canımmm inşallah güzel haberler aşırsın. Benim reglemin 6 günü bugün ama bana femera vermediler iğne verdiler ve kan sulandırıcı hap. İğne yumurtanın olgunlaşması içinmiş
Devlet hastanesi ve özelin farkları var değişik bı prosedürü var devlet hastanesininAlla alla bana hiç böyle birşey demediler
Benim aşırı çoğaldı afedersin lavobadan kalkamıyorum kalktığımda gördüğüme şok oluyorum çünkü bekarken hiç böyle olmazdımDemekki kuzu ama rahatsız oldum phtılaşmalar nedeni ile regl ağrımda çoğaldı normale göre
Bana femera vermediler adetin üçüncü günü merinoal iğnesine başladım Cuma’ya kadar kullanıcam, cumadan sonra menopur adlı iğnelere geçicem. Evet iğne daha etkiliymiş sanırım, bana femera yaramamıştı daha önce kullanım. Şimdi iğne ile başlamak daha etkili ve hayırlı olur inşallahEvet iğneler sanırım daha etkili beş gün femaradan sonra iğneye geçiyorum bende
Ben ilk özelle anlaştım canım, sonra çok sıkı bir araştırma yaptım yapılan işlemler aynı bir fark göremedim. Bende özele aşılamaya para vereceğime o parayı ya tüp bebek tedavisi görürsem orada kullanırım ya da aşılama tutarsa bebeğe harcarım diye düşündümDevlet hastanesi ve özelin farkları var değişik bı prosedürü var devlet hastanesinin
Söyle canım bunu doktoruna bence belki bir sebebi vardırBenim aşırı çoğaldı afedersin lavobadan kalkamıyorum kalktığımda gördüğüme şok oluyorum çünkü bekarken hiç böyle olmazdım
Aynı mantık canım bende öyle düşündüm o yüzden özele para vermek istemedim aşılama için ama eğer tüp Bebek raporu cikartirsa devlet özele yine para verme derim benim aşılama ile tutmazsa devletten rapor cikarttiramiyorum evlilik yılım tutmuyo mecbur beklemek yerine ozele giderimBen ilk özelle anlaştım canım, sonra çok sıkı bir araştırma yaptım yapılan işlemler aynı bir fark göremedim. Bende özele aşılamaya para vereceğime o parayı ya tüp bebek tedavisi görürsem orada kullanırım ya da aşılama tutarsa bebeğe harcarım diye düşündümYapılan işlem aynı spermi yıkayıp enjekte etmek basit iş. Ama tüp bebek tedavisine geçersem özeli tercih edebilirim belki bunda da araştırma yapmam lazım
Hadi inşallah hayırlısı olsun hakkımızda yeni yılı karnimizda minik civcivlerle karşılarız inşallahMerhaba kızlar bende pko var aralıgın sonuna dogru tahmini adet olucam ve ilk aşılamam başlıycaz çok heycanlıyımmmmm inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Umut edıyor insan o olmazsa hayat çok zor olur kesınlıkle, ama işte her ıhtımalı dusunmek lazım yarıya yarıya :)Benimde cuma kontrolüm var yumurta büyümüş mü diye bakacaklariçimde umudum çok yüksek. Üzülmemek için beklentim i yüksek tutmamayım diyorum ma kaptırıyorum kendimi benim daha reglemin 6. Günü bugün. Bir 8-9 Gün daha bekletirler sanırım aşılama İçin
özel bence tamamen vakit ile tercih edilen bir yer benım oyle şahsen, devlette işler uzun sürer diye (burdan okudugum kadarıyla ) iş yerinden izin alma konuusunda özeli tercih ettim şimdi sabah 9da kontrol oluyorum işimi de aksatmadan yarım saat içinde işime dönebiliyorum. diğer türlü olsa hem maaşım kesilecek hem işlerim kalacaktı.Aynı mantık canım bende öyle düşündüm o yüzden özele para vermek istemedim aşılama için ama eğer tüp Bebek raporu cikartirsa devlet özele yine para verme derim benim aşılama ile tutmazsa devletten rapor cikarttiramiyorum evlilik yılım tutmuyo mecbur beklemek yerine ozele giderim
Evet devlet yumurtaları yavaş buyutuyo ama sık kontrole çağırmıyo mesela pazartesi gittim ultrasona girdim yumurta görünmüyordu ilacı kullan bir hafta snra gel dedi ve hep sabah 9 da hastanede isim bitiyo sabah erken yapıp kontrolleri köşeye çekiliyorlar . Günlük yumurta 2 mm buyuyomus ona göre gün sayiyo var olan yumurtana göreözel bence tamamen vakit ile tercih edilen bir yer benım oyle şahsen, devlette işler uzun sürer diye (burdan okudugum kadarıyla ) iş yerinden izin alma konuusunda özeli tercih ettim şimdi sabah 9da kontrol oluyorum işimi de aksatmadan yarım saat içinde işime dönebiliyorum. diğer türlü olsa hem maaşım kesilecek hem işlerim kalacaktı.
ama kesinlikle vaktim olsa evde olmuş olsam devlette denerdim
bizim burda zor , kalabalık şehir.Evet devlet yumurtaları yavaş buyutuyo ama sık kontrole çağırmıyo mesela pazartesi gittim ultrasona girdim yumurta görünmüyordu ilacı kullan bir hafta snra gel dedi ve hep sabah 9 da hastanede isim bitiyo sabah erken yapıp kontrolleri köşeye çekiliyorlar . Günlük yumurta 2 mm buyuyomus ona göre gün sayiyo var olan yumurtana göre
Aynen canım rabbim versinde özel devlet fark etmiyobizim burda zor , kalabalık şehir.
benimde hızlı buyutmedı ılkınde klomen kullandım 5 gün sonunda 1 gün ve 9gün gittim 12 de aşılamam olmuştu.
tamamen bunye ıle alakalı .
hayırlısı olsun ya nerde oldugunun hiç önemi yok :)
aminnn inşallaaahhhAynen canım rabbim versinde özel devlet fark etmiyo
Gonal f vermişti bana iğne olarak 3 tane yumurta oluşmuştu ama negatif oldu malesef.Bana femera vermediler adetin üçüncü günü merinoal iğnesine başladım Cuma’ya kadar kullanıcam, cumadan sonra menopur adlı iğnelere geçicem. Evet iğne daha etkiliymiş sanırım, bana femera yaramamıştı daha önce kullanım. Şimdi iğne ile başlamak daha etkili ve hayırlı olur inşallahBüyük ihtimalle sana da menopur verirler kuzum
Benim de bir hafta sonra aşılamam var. Bende çok heyecanlıyım. Bebişim odası var bomboş kullanmıyoruz bekliyor öyleMerhaba kızlar bende pko var aralıgın sonuna dogru tahmini adet olucam ve ilk aşılamam başlıycaz çok heycanlıyımmmmm inşallah hepimiz güzel haberler alırız
İşte kuzum bakalım benim evlilik yıl tutuyor. Üç defa aşılama denedikten sonra tutmazsa rapor veriyorlar. Devlette tüp bebek var mı emin değilim amaAynı mantık canım bende öyle düşündüm o yüzden özele para vermek istemedim aşılama için ama eğer tüp Bebek raporu cikartirsa devlet özele yine para verme derim benim aşılama ile tutmazsa devletten rapor cikarttiramiyorum evlilik yılım tutmuyo mecbur beklemek yerine ozele giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?