Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

İnş canım bakalım 1 bucuk senedir evliyiz bizde eşimde sorun olduğunu bildiğimiz için hiç korunmadık ama olmadı bakalım daha ilk aşılamamız inş tutar. Allah isteyen herkese nasip etsin ☺️
Bizde korunmadik ama nasip olmayinca olmuyor 2.asilamam bakalm hayirlisi . Kacti degerlerjniz

inş canım isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin. bir belirtin var mı bende sadece dün kasık ağrısı oldu bide lekelenme kanaması
Benim ilk gun kasik agrim cok oldu ve kanamam oldu sonrasnda camur seklinde olmaya donustu. Bi belirtim yok suan 3.gunumdeyim

Kizlar meraba asilamada 4 gunum ama mantar olustu sanirm ilk gun anlamistim aslinda olacagni ewdeki kremlerden kullansam bse olurmu yada doga l olarak ne yapabilirm gecmesi icin

Canım aynı şey benim de başıma gelmişti hatta yarısı çöp oldu iğnenin ama sorun olmadı 2 yumurtam gelişti 2 si de tuttu bizim de sebepsizdi bir sorun yoktu
Canım aynı şey benim de başıma gelmişti hatta yarısı çöp oldu iğnenin ama sorun olmadı 2 yumurtam gelişti 2 si de tuttu bizim de sebepsizdi bir sorun yoktu
Benimde 2 yumurtam gelişmişti. Aşılama olduğum günden beri sancılarım var. Siz aşılamadan sonra herhangi bir belirti yaşadınız mı? Aşılamadan ne kadar süre sonra öğrendiniz

Benimde 2 yumurtam gelişmişti. Aşılama olduğum günden beri sancılarım var. Siz aşılamadan sonra herhangi bir belirti yaşadınız mı? Aşılamadan ne kadar süre sonra öğrendiniz
10 gün sonra yaşadım canım yerleşme kanaması ve tansiyon düşüklüğü olmuştu ve adet olacakmış gibi ağrı

Back
X