- 20 Kasım 2014
- 354
- 256
- 78
- Konu Sahibi limonlusoda123
-
AYYYY HADİİ HAYIRLISII YA BURDA OKUDUKLARIMA GÖRE İLK HAMİLELİK BELİRTİSİ GÖĞÜSLERDEN BAŞLARMIŞ BEN BİLE ÇOK HEYCANLANDIM ŞU ANDAGöğslerimde inanılmaz bir ağrı ve şişkinlik dışında bir şeyim yok
Amin canım inşallah...beklemek kötü böyle belirsizliği:) evet ilk denememAYYYY HADİİ HAYIRLISII YA BURDA OKUDUKLARIMA GÖRE İLK HAMİLELİK BELİRTİSİ GÖĞÜSLERDEN BAŞLARMIŞ BEN BİLE ÇOK HEYCANLANDIM ŞU ANDAYA ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH SENİN İLK DENEMENMİ?
nezman test yapıcan?Amin canım inşallah...beklemek kötü böyle belirsizliği:) evet ilk denemem
cumartesi yaptırıcam:)))nezman test yapıcan?
tmm kesin haberdar et bizi meraktan çatlarımmmcumartesi yaptırıcam:)))
inşallah güzel haberlerle gelirim:)tmm kesin haberdar et bizi meraktan çatlarımmm
rahim filmim çok şükür temiz çıktı. aşılama yapılacak aralık ayında. eğer olmazsa antalya tüp bebek merkezleri sana çare olmaz istanbul bahçeci veya medical diye hastane varmış doktorum oraya göndermeyi uygun gördü? orada tedavi gören arkadaşlar var mı acaba?CNM AŞILAMADA %15-20 İHTİMAL VARKEN TÜP BEBEKTE %40-50 LERE VARAN RAKAMLAR KONUŞULUYO SENİN BELKİ DOKTORUN BUNU UYGUN GÖRMÜŞTÜR.NEZAMANDIR ÇOCUK İSTİYOSUN
bende rahim filmi çektiricem çok korkuyorum,hadi bakalım sende aralıkta aşılama olucakların arasına katıldın inşallah 2015 bize uğurlu gelirrahim filmim çok şükür temiz çıktı. aşılama yapılacak aralık ayında. eğer olmazsa antalya tüp bebek merkezleri sana çare olmaz istanbul bahçeci veya medical diye hastane varmış doktorum oraya göndermeyi uygun gördü? orada tedavi gören arkadaşlar var mı acaba?
Bende ilk aşılamamı kasımda denedim,tuttu ancak şu anda düşük yapıyorumilkinde tutmuş olmasına seviniyorum sadece aralıkta tekrar denemek istiyorum dr uygun görürse..inşallah aralık bizim için hayırlı aydır...
Daha önce düşüğüm yok,bu ilk..doktor moralin bozma dedi,en azından hamile kalabildiğini gördük,bu da iyi bir bulgu dedi ve ilk gebeliklerin düşük olma ihtimali yüksek dedi..sağlıksız gebelik olduğu için vücut atıyor otomatikman..çok şükür ki adet oldum atıyorum,başka bir işleme gerek kalmadı,inşallah aralıkta alırız güzel haberleri,kısa da sürse bu heyecanı yaşamak güzeldi..bir de ben beden eğitimi öğretmeniyim,hareketsiz kalmam imkansız,şimdi daha dikkatli olucam..Allah yardımcın olsun cnm neden düşüyoki acaba daha önce düşüğün varmıydı?
aynen cnm en azından hamile kalabiliyosun çok şükür,senin işin bayağ zormuş nasıl kalıcan ki hareketsiz en azından 1 hafta 10 gün yıllık izninden falan kullanabilsen iyi olur aslında hem dinlenmek iyi gelir belki sanaDaha önce düşüğüm yok,bu ilk..doktor moralin bozma dedi,en azından hamile kalabildiğini gördük,bu da iyi bir bulgu dedi ve ilk gebeliklerin düşük olma ihtimali yüksek dedi..sağlıksız gebelik olduğu için vücut atıyor otomatikman..çok şükür ki adet oldum atıyorum,başka bir işleme gerek kalmadı,inşallah aralıkta alırız güzel haberleri,kısa da sürse bu heyecanı yaşamak güzeldi..bir de ben beden eğitimi öğretmeniyim,hareketsiz kalmam imkansız,şimdi daha dikkatli olucam..
Dünden beri lekelenmem vartmm kesin haberdar et bizi meraktan çatlarımmm
teşekkür ederim... cumartesi sabah randevum var, reglimin 2. günü bitmiş olcak ogün. doktor kist falan yoksa, tedavi sürecini belirlicek . cumartesiden sonra haber veririmTŞK EDERİM CNM İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR NE ZAMAN BAŞLIYCAN İLAÇ FALAN KULLANMAYA BAŞLADINMI
cnm hemen kendini üzme belki tutunma lekelenmesidir yada bazı kadınlar hamileyken adet dönemlerinde hep lekelenmeler yaşarmış öyle bişeydişr belki umutsuzluğa kapılma noluurrrDünden beri lekelenmem varyarın test yaptırıcam ama çok umutsuzum sana güzel bir haber veremedim, hayırlıs...
Yaptım ama umudum yok henüz çıkmadı...cnm hemen kendini üzme belki tutunma lekelenmesidir yada bazı kadınlar hamileyken adet dönemlerinde hep lekelenmeler yaşarmış öyle bişeydişr belki umutsuzluğa kapılma noluurrr
yaptırdınmı test
nezaman alıcan sonucu?Yaptım ama umudum yok henüz çıkmadı...
4 e kadar çıkar dediler ama hiç umudum yok canım benim...ilgilendiğin için çok teşekkürler, sen inşallah güzel sonuçlar alırsın...ben bu ay dinlenicem, şubatta tüpe başlayacağız...senide takip ederim, haberleşelim mutlaka, çok öpüyorum.nezaman alıcan sonucu?
CNM BEN HALA SENDEN UMUTLUYUM YA4 e kadar çıkar dediler ama hiç umudum yok canım benim...ilgilendiğin için çok teşekkürler, sen inşallah güzel sonuçlar alırsın...ben bu ay dinlenicem, şubatta tüpe başlayacağız...senide takip ederim, haberleşelim mutlaka, çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?