Aşılama ARALIK AYINDA AŞILAMA OLUCAKLAR BURAYA GELİN DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Göğslerimde inanılmaz bir ağrı ve şişkinlik dışında bir şeyim yok
AYYYY HADİİ HAYIRLISII YA BURDA OKUDUKLARIMA GÖRE İLK HAMİLELİK BELİRTİSİ GÖĞÜSLERDEN BAŞLARMIŞ BEN BİLE ÇOK HEYCANLANDIM ŞU ANDA YA ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH SENİN İLK DENEMENMİ?

CNM AŞILAMADA %15-20 İHTİMAL VARKEN TÜP BEBEKTE %40-50 LERE VARAN RAKAMLAR KONUŞULUYO SENİN BELKİ DOKTORUN BUNU UYGUN GÖRMÜŞTÜR.NEZAMANDIR ÇOCUK İSTİYOSUN
rahim filmim çok şükür temiz çıktı. aşılama yapılacak aralık ayında. eğer olmazsa antalya tüp bebek merkezleri sana çare olmaz istanbul bahçeci veya medical diye hastane varmış doktorum oraya göndermeyi uygun gördü? orada tedavi gören arkadaşlar var mı acaba?

bende rahim filmi çektiricem çok korkuyorum,hadi bakalım sende aralıkta aşılama olucakların arasına katıldın inşallah 2015 bize uğurlu gelir ben alman hastanesinde muhasebede çalıştım 8 yıl mustafa Bahçeçi de benim zamanımda oradaydı ve inanılmaz yüksekti hasta potansiyeli ve çok tatlı bir dr

Bende ilk aşılamamı kasımda denedim,tuttu ancak şu anda düşük yapıyorum ilkinde tutmuş olmasına seviniyorum sadece aralıkta tekrar denemek istiyorum dr uygun görürse..inşallah aralık bizim için hayırlı aydır...

Allah yardımcın olsun cnm neden düşüyoki acaba daha önce düşüğün varmıydı?

Allah yardımcın olsun cnm neden düşüyoki acaba daha önce düşüğün varmıydı?
Daha önce düşüğüm yok,bu ilk..doktor moralin bozma dedi,en azından hamile kalabildiğini gördük,bu da iyi bir bulgu dedi ve ilk gebeliklerin düşük olma ihtimali yüksek dedi..sağlıksız gebelik olduğu için vücut atıyor otomatikman..çok şükür ki adet oldum atıyorum,başka bir işleme gerek kalmadı,inşallah aralıkta alırız güzel haberleri,kısa da sürse bu heyecanı yaşamak güzeldi..bir de ben beden eğitimi öğretmeniyim,hareketsiz kalmam imkansız,şimdi daha dikkatli olucam..

aynen cnm en azından hamile kalabiliyosun çok şükür,senin işin bayağ zormuş nasıl kalıcan ki hareketsiz en azından 1 hafta 10 gün yıllık izninden falan kullanabilsen iyi olur aslında hem dinlenmek iyi gelir belki sana

Dünden beri lekelenmem var yarın test yaptırıcam ama çok umutsuzum sana güzel bir haber veremedim, hayırlıs...
cnm hemen kendini üzme belki tutunma lekelenmesidir yada bazı kadınlar hamileyken adet dönemlerinde hep lekelenmeler yaşarmış öyle bişeydişr belki umutsuzluğa kapılma noluurrr
yaptırdınmı test

CNM BEN HALA SENDEN UMUTLUYUM YA NOLDU SONUCUN ÇIKTIMI? ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BU TOPİĞE İLK SEN GELİNCE İKİMİZİNDE TUTUCAKMIŞ GİBİ GELMİŞTİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…