- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
- #3.781
selam arkadaşlar. maalesef bu defa da olmadıdoktora gitmeyi bırakacam. biraz kendi halime kalmak istiyorum. artık maddi durumum da elvermiyor zaten tedaviye.... hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bizim başımıza
mrb canım.hayırlısı olsun ve canın saolsun öncelikle.ben de tutmasaydı 3-5 ay ara vermeyi düşünüyordum ortada ciddi bi prob. yoktu ve habire klomen pregnyl vs.. uğraşıp duruyordum.doktora yazdıracam klomeni e çocuğunuz olmuyor mu sorusu tak karşımda,pregnyl vurduracam hemşireye aynı soru..
sen de kafanı toparla Allah senle eşine zarar vermesin sağlığınız yerinde olsun elbet birgün olacak.hiç yumurtası olmayan kadın bile doğuruyor ya da hiç spermi olmayan erkeğin bile çocuğu olabiliyor hergün bi mucize duyuyoruz.Allah izin verirse herkesin olacak çocuğu ve ilerde bugünleri tebessümle anacağız.evet hamileyim ben belki seni anlamadığımı düşünebilirsin ama ben de yaşadım ve kendi annemle bile paylaşamıyordum duygularımı.şuan da diyorlar aşılamada düşük riski çok dikkat dikkat hep.Allah bizi sınıyor kimine iyi bi eş vermiyor bizim eşlerimiz çok iyi bizde de çocuk derdi oluyor.Önce sağlık kendine dikkat et yeter