neler olmuş burdaaaa...ne güzel haberle bunlar yaaa..kardelencin hamileliğini sağlıkla ilerlediğine çok sevindimmm.humiscim senin adına hem sevindim hemde üzüldüm ama normal yolla hamile kalmak büyük bir mucize bence.. bende kendiliğinden hamile kalabilirmyim diye öğrenmek için neler vermezdim, en azından sen öğrendin ve bundan sonra ümitle yoluna devam edebilirsin :)) fesleğen, dst29, sanux akrep83 hayırlı olsun çok sevindim banada ümit oldunuz sizlerin güzel haberlerini okuyunca içim bi garip oldu :)) İnş. bende bebişime yakınlaşıyorumdur, gerçi benim aşılamadn sonra işlerim biraz karıştı ama şimdi doğru adımlar attığımı düşünüyorum..aşılamadan sonra doktor değiştirdim daha doğrusu özele gitmeye başladım..doktorum yaramın olduğunu söyledi aşılamada yapsan tüp bebekte yapsan tutması zaten zor ihtimaldi dedi, yara gelen spermleri öldürüyomuş belkide o yüzden normal yolla hamile kalamıyorum

neyseki tedaviye başladım yaramı dondurduk kontrollerim devam ediyo,sorunumuz olmadığı için yumurta takipleri ve ilaçlarla başlıcaz sanırım inş. herşey yolunda gider inş. bende yakında size hamile olduğumu yazarım :))