Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı günler kızlar, sizinle bir şey paylaşmak istiyorum :)

İnanır mısınız böyle şeylere bilmiyorum ama ben artık inanıyorum. Bacım kadar sevdiğim bir arkadaşımın 5 yıldır çocuğu olmuyordu, bitkisel bir sürü şey denedi, denilen yöntemleri uyguladı, iki kez ebeye gitti olmadı (zaten pek içime sinmedi demişti). geçen ay aşılama tedavisi için dr a gidecekti. Diğer arkadaşımız bir ebe var elinin değdiği Allah'ın izniyle kolay kolay boş dönmüyor gitmeden bir dene dedi. Götürdüm arkadaşımı ebe rahimin dönmüş dedi tüp bebekte yapsan tutmaz dedi, masaj yaptı karnına birde bitkisel bir ilaç yaptı verdi 5 gün onu koydu içine, muthiş iltihap boşalmasına sebep oldu o ilaç. Ve dili o kadar dualı ki anlatamam çok dua etti. Sebepsiz infertilite ile bir türlü hamile kalamayan arkadaşım şimdi hamile diğer aya kalmadı çok şükür iyi haberi aldık :)))) Denemek isteyen varsa bir ziyaret etsin derim...Bana sen ne durumdasın derseniz, benim eşimde varikosel var bende de çikolata kisti tıbben zor şuan da :) ama beklemedeyiz nasip ederse rabbim bir vesile verir elbet...

Hayırlı günler kızlar, sizinle bir şey paylaşmak istiyorum :)

İnanır mısınız böyle şeylere bilmiyorum ama ben artık inanıyorum. Bacım kadar sevdiğim bir arkadaşımın 5 yıldır çocuğu olmuyordu, bitkisel bir sürü şey denedi, denilen yöntemleri uyguladı, iki kez ebeye gitti olmadı (zaten pek içime sinmedi demişti). geçen ay aşılama tedavisi için dr a gidecekti. Diğer arkadaşımız bir ebe var elinin değdiği Allah'ın izniyle kolay kolay boş dönmüyor gitmeden bir dene dedi. Götürdüm arkadaşımı ebe rahimin dönmüş dedi tüp bebekte yapsan tutmaz dedi, masaj yaptı karnına birde bitkisel bir ilaç yaptı verdi 5 gün onu koydu içine, muthiş iltihap boşalmasına sebep oldu o ilaç. Ve dili o kadar dualı ki anlatamam çok dua etti. Sebepsiz infertilite ile bir türlü hamile kalamayan arkadaşım şimdi hamile diğer aya kalmadı çok şükür iyi haberi aldık :)))) Denemek isteyen varsa bir ziyaret etsin derim...Bana sen ne durumdasın derseniz, benim eşimde varikosel var bende de çikolata kisti tıbben zor şuan da :) ama beklemedeyiz nasip ederse rabbim bir vesile verir elbet...

Ne güzel Allah nasip etmiş.. bunlar hep vesile yeter ki Allah ol desin... nerede bu ebe :)))

Aynen canım, ama çok fayda gören olduğunu söylüyorlar, Hatay da ebe :)

ooo bana bayağı uzakmış yakın olsaydım giderdim :)
ben bu ay ovulasyon testi yaptım. 2 .çizgi hiç tam koyu olmadı. o da işe yaramadı yani :)) var bir talihsizlik bakalım hayırlısı. yeni bir doktor buldum adet olunca ona gideceğim... yine de umut etmekten vazgeçmiyoruz ne aciz varlıklarız...

ooo bana bayağı uzakmış yakın olsaydım giderdim :)
ben bu ay ovulasyon testi yaptım. 2 .çizgi hiç tam koyu olmadı. o da işe yaramadı yani :)) var bir talihsizlik bakalım hayırlısı. yeni bir doktor buldum adet olunca ona gideceğim... yine de umut etmekten vazgeçmiyoruz ne aciz varlıklarız...
Nerdesin ki canım ? Çok yerden gelen varmış en son kırıkkaleden gelmişlerdi sanırım, eğer fayda olacaksa gidilmez mi canım her yere gidilir valla :) tüp bebeğe ne zahmetler ne paralar döküyor insanlar, birisi varmış gelen 2 kez tüp bebek ve aşılama yapmış olmamış sanırım ikiz hamileymiş ebeden sonra, nasip bu işler rabbim vesile kılıyor işte...

Nerdesin ki canım ? Çok yerden gelen varmış en son kırıkkaleden gelmişlerdi sanırım, eğer fayda olacaksa gidilmez mi canım her yere gidilir valla :) tüp bebeğe ne zahmetler ne paralar döküyor insanlar, birisi varmış gelen 2 kez tüp bebek ve aşılama yapmış olmamış sanırım ikiz hamileymiş ebeden sonra, nasip bu işler rabbim vesile kılıyor işte...

ankara'dayım çok da uzak sayılmaz ama bu ara zor :) ben de aşılama yaptıramadım bir tülü vardır bunda da bir hayır.

ankara'dayım çok da uzak sayılmaz ama bu ara zor :) ben de aşılama yaptıramadım bir tülü vardır bunda da bir hayır.
Elbette ona ne şüphe, insan çaresiz kalınca her yolu deniyor canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsın ;)

:KK70: Hadi bakalım güzel haberi bekliyoruz, ne zaman bat ? benim bugün henüz olmadım nasip bakalım gecikti galiba bu ay

bat 13 şubat diye düşünüyorum ama geçen ay çok geciktiği için düzenim bozulmuş olabilir. inşallahhh adet olmazsın ve bize güzel haberler verirsin :)

bat 13 şubat diye düşünüyorum ama geçen ay çok geciktiği için düzenim bozulmuş olabilir. inşallahhh adet olmazsın ve bize güzel haberler verirsin :)
İnşallah canım, bugün kendime geliyorum zaten günüm olduğunu bile unutmuşum hamile kalan arkadaşım hatırlattı, başka bir arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın :(((( onun üzüntüsünden herşeyi unuttum, nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz, hayırlı kaderler yazsın Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin

İnşallah canım, bugün kendime geliyorum zaten günüm olduğunu bile unutmuşum hamile kalan arkadaşım hatırlattı, başka bir arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın :KK43:((( onun üzüntüsünden herşeyi unuttum, nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz, hayırlı kaderler yazsın Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun :( herşeyin hayırlısı. Allah nasip ederse bir şekilde kavuşuruz istediğimize. hayırlı ve doğru zamanda olsun inşallah...

Günaydın canım ;) Yok canım hastalandım hatta bugün abdestleneceğim inşallah, önümüze bakacağız artık :KK70: Sen naptın canım ? hastalandın mı, inşallah bebiş vardır ;)

Günaydın canım :KK66: Yok canım hastalandım hatta bugün abdestleneceğim inşallah, önümüze bakacağız artık :KK70: Sen naptın canım ? hastalandın mı, inşallah bebiş vardır :KK66:

Hayırlısı olsun inşallahhh :) benim bat 12 veya 13tü ama henüz olmadım benim düzen iyice bozuldu ya neden acaba önceden 29 günde bir olurdum

Var mı hasta olacağına işaret eden yada gebelik belirtisi, Yarını bekle istersen bir erken gebelik testi yap, arkadaşım öyle öğrendi, inşallah mutlu haber ver bize canım ;)

Var mı hasta olacağına işaret eden yada gebelik belirtisi, Yarını bekle istersen bir erken gebelik testi yap, arkadaşım öyle öğrendi, inşallah mutlu haber ver bize canım :KK66:

yarın da doktor randevum var başka bir doktor buldum ona gideceğim. Valla göğüsler şiş, nedense umudum yok hiç. uzun süre olmayınca insan hiç olmayacak diye düşünüyor. Olmazsa bir test alayım bugün,yarın yaparım.

yarın da doktor randevum var başka bir doktor buldum ona gideceğim. Valla göğüsler şiş, nedense umudum yok hiç. uzun süre olmayınca insan hiç olmayacak diye düşünüyor. Olmazsa bir test alayım bugün,yarın yaparım.
Öyle canım üst üste hep olumsuzu görünce inanası gelmiyor insanın, arkadaşımda öyle diyor hiç olacağını düşünmüyordum, çok hazırlıksız yakalandım diyor :KK70: dişlerini falan yaptıracaktı kaldı, inşallah sende beklemediğin anda vuslatı yaşarsın :KK200:

Back
X