Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba canım ben kimyasal gebelik geçirdim :KK43: şu an akışına bırakmış durumdayım herhangi bir tedavi falan görmüyorum. sen nasılsın ?
aa ne zaman oldu canım ? çok geçmiş olsun, canım bende nisan ayında adet olunca gidecektim doktora o tarihte eşim gitti yurtdışına, sonra kayınvalidem ameliyat oldu ona baktım falan derken mayıs ayı adetimide kaçırdım adetliyim şuan, yani bayram sonunu bekleyeceğim tüp bebek için yakın çevremde dr artaştırıyorum, beklemedeyim yani

aa ne zaman oldu canım ? çok geçmiş olsun, canım bende nisan ayında adet olunca gidecektim doktora o tarihte eşim gitti yurtdışına, sonra kayınvalidem ameliyat oldu ona baktım falan derken mayıs ayı adetimide kaçırdım adetliyim şuan, yani bayram sonunu bekleyeceğim tüp bebek için yakın çevremde dr artaştırıyorum, beklemedeyim yani
anladım canım martın sonunda oldu. nisanda normal adetimi oldum. aslında 2.günü aşılama için gidecektim doktorum izinliymiş. bu ay da kaldı yine akışına bıraktım yani :) Allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın.

anladım canım martın sonunda oldu. nisanda normal adetimi oldum. aslında 2.günü aşılama için gidecektim doktorum izinliymiş. bu ay da kaldı yine akışına bıraktım yani :) Allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın.
Aynen canım duamız o bir engel çıkıyorsa vardır elbet bir hikmeti, Allah gönlüne göre versin inşallah

Svltr Svltr Canım merhaba. sanırım ben bu ay aşılama yaptıracağım artık. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
İnşallah canım gözünaydın, inşallah bu mübarek ay hürmetine dileğin kabul olur
Canım ben hiç birşey yapmıyorum, mayıs ayı adetim çok az ve kısa süreli oldu doktoruma gittim korktum erken menopoz falan diye benim hastalıkta oluyormuş Allah korusun, dr baktı bir sorun görünmüyor yumurtaların var dedi, kistim de büyümemiş çok şükür, tüp bebek istediğimi söyledim o da acele etme 3 ay daha denemeni tavsiye ederim dedi zaten ramazan falanda girdi ya araya beklemedeyim, ya nasip diyoruz artık takdiri ilahi kader bizi bir yere çekecek inşallah hayırlı güzel sonuçlar olur

Bende tüp bebek tedavisi gördüm
Bugün transferimin 9. Günü
Perşembe’yi bekliyorum test için
Allahın izniyle hamile kalırısn inşallah canım. Ben geçen ay aşılama yaptırdım ve tutmadı bu ay 2.si yapılacaktı 1 yumurta geliştiği için şans düşük dedi doktorum.

Back
X