• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Ahhh ben de ne negatifler gördüm. Hatta bir keresinde adetim 35 gün uzadı, ben inatla bekledim ve tam, tamam bu günde gelmezse kan vereceğim dediğim gün, öğle arasında iş yerime yakın hastaneye gidip kan verdikten sonra sonucu beklemek üzere iş yerime döndüm, 1 saat sonra negatif sonucunu aldım ve hemen ardından da adet oldum =( beni mi bekledin be sevimsiz. Bak hatırlayınca yine düştü moralim.

Benim 7. günüm tatlım. Zaten 4 gün evde bol bol uyuyarak geçirdiğim için zaman su gibi aktı. 7 gün bitti bile =) Geriye kaldı 7 gün. Sende belirti var mı? Ben belirti namına bir şey olup olmadığını anlayamıyorum ama göğüslerim inanılmaz ağrıyor. Gerçi yumurta geliştirici iğnelerden beri ağrıyor, çok anlam yüklemiyorum oyüzden. Aşılama yapılacağı gün sğ tarafım okadar ağrıyordu ki adım atamıyordum ( sağda iki yumurtam oluştu bu ay) aşılamanın ertesi günü adet sancısına benzer sancım başladı ve 3 gün sürdü. En acı vericisi 3. gündü. Tam adet olduğum günki gibi bel ağrım oldu, karın ağrım oldu. Gaz birikmesi de cabası. Pazartesi sabahından beri de göğüs ağrım dışında hiç ağrım yok. Bir tek dün gece yatarken sağ tarafımda 2 defa bir kaç saniyelik ısırık gibi, batma gibi bir acı hissettim o kadar.

aramızda 1 gün var ozaman benimde sağlı sollu yumurtam vardı 3 tane olgunlaşmış hap kullanmadan oldu yumurtam aşılamadan sonra kasık ağrısı yasadım gaz sancıları oldu batmalar oldu 3. gün azaldı bugün 8. günüm mide bulantısı baş dönmesi yaşadım ama progesteron hapından olabilir ... ara ara kasık batmaları oluyor öğüslerimde bi değişiklik olmadı şişkinlikte yok adetime 8 gün kaldı 28 günde bir düzenli oluyorum... önümğzde ki pazartesi kan testi yaptırmayı düşüyorum ben çok heyecanlıyım inşallah bu heyecanım boşa çıkmaz...

aramızda 1 gün var ozaman benimde sağlı sollu yumurtam vardı 3 tane olgunlaşmış hap kullanmadan oldu yumurtam aşılamadan sonra kasık ağrısı yasadım gaz sancıları oldu batmalar oldu 3. gün azaldı bugün 8. günüm mide bulantısı baş dönmesi yaşadım ama progesteron hapından olabilir ... ara ara kasık batmaları oluyor öğüslerimde bi değişiklik olmadı şişkinlikte yok adetime 8 gün kaldı 28 günde bir düzenli oluyorum... önümğzde ki pazartesi kan testi yaptırmayı düşüyorum ben çok heyecanlıyım inşallah bu heyecanım boşa çıkmaz...
3 yumurta varken aşılama mı yapıldı size

inşallah en güzel haberi alırsın. Senin ilaç kullanmadan nasıl 3 tane yumurtan oldu? Yumurta geliştirici hiç bir şey mi kullanmadın? Ailenizde çoğul gebelik vardır ozaman heralde. 3 yumurta gayet iyi =) Bende pco var. İlaçlarla 2 tane anca işte! Göğüslerinde değişiklik olmaması ilaç kullanmamış olmana bağlı olabilir. Benim çok şiş ve dokununca çok ağrıyor. Bazen gece ağrısına uyanıyorum :( Benim mide bulantım sadece aşılamadan sonraki 2. ve 3. gün oldu sonra geçti. Ara sıra çok hafif bir baş dönmesi oluyor. Ben de progestana bağlıyorum.

inşallah en güzel haberi alırsın. Senin ilaç kullanmadan nasıl 3 tane yumurtan oldu? Yumurta geliştirici hiç bir şey mi kullanmadın? Ailenizde çoğul gebelik vardır ozaman heralde. 3 yumurta gayet iyi =) Bende pco var. İlaçlarla 2 tane anca işte! Göğüslerinde değişiklik olmaması ilaç kullanmamış olmana bağlı olabilir. Benim çok şiş ve dokununca çok ağrıyor. Bazen gece ağrısına uyanıyorum :KK43: Benim mide bulantım sadece aşılamadan sonraki 2. ve 3. gün oldu sonra geçti. Ara sıra çok hafif bir baş dönmesi oluyor. Ben de progestana bağlıyorum.

normalde her ay 1 tane oluyordu mutlaka çatlıyordu yani öyle gözüküyordu ama hamile kalamıyordum aşılama yaptırmaya karar verdiğimde geçen ay incir kürü uyguladım..
çok düzenli değil bazen unuttuğum oldu ,ona bağlıyorum ben. Doktora ilk gittiğimde aşılama için klomen vereyim dedi ama ben daha önce klomen kullandığımda kist yaptı ve amilyat olmak zorunda kaldım.. doktora kullanmak istemediğimi söyledim bu ay gittiğim de doktor ilk defa ilaçsız bu kadar çok yumurta geliştiğini görüyorum dedi hatta ilaçsız hastam diye hitap ediyordu :) çoğul gebelik ihtimalin olacağını söyledi... bizim ailemizde hiç ikiz yok ancak eşimin annesi kardeşlerine ikiz dünyaya getirmiş...

normalde her ay 1 tane oluyordu mutlaka çatlıyordu yani öyle gözüküyordu ama hamile kalamıyordum aşılama yaptırmaya karar verdiğimde geçen ay incir kürü uyguladım..
çok düzenli değil bazen unuttuğum oldu ,ona bağlıyorum ben. Doktora ilk gittiğimde aşılama için klomen vereyim dedi ama ben daha önce klomen kullandığımda kist yaptı ve amilyat olmak zorunda kaldım.. doktora kullanmak istemediğimi söyledim bu ay gittiğim de doktor ilk defa ilaçsız bu kadar çok yumurta geliştiğini görüyorum dedi hatta ilaçsız hastam diye hitap ediyordu :) çoğul gebelik ihtimalin olacağını söyledi... bizim ailemizde hiç ikiz yok ancak eşimin annesi kardeşlerine ikiz dünyaya getirmiş...
Ooohhh gelsin bebişler. Sağlıklı bebek/ler haberini en kısa zamanda alırız inşallah. Ben de az önce test yaptım. Dosyayı yüklüyorum. Ama daha erken. Aşılama yapılalı 7 gün, çatlatma iğnesini yapalı 9 gün geçti. Bir kaç gün dah bekleyip tekrarlayacağım.

Eklentiler

• IMG_4008.webp
    IMG_4008.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 57
Ben istanbuldayım. Sen daha önce herhangi bir tedavi olmuş muydun
Bende istanbuldayım canım evet oldu 3 ay klomen + çatlama iğnesi oldum yumurta gelişti ama olmadı 2 kere kist olmuştu geçti çok şükür onun haricinde 1 ay sadece yumurta takibi yapıldı ilaçsız büyüyup catliyor mu diye çatlama ama olmadı bir sorunumuz yok ama olmadı hangi yakadasin

Bende istanbuldayım canım evet oldu 3 ay klomen + çatlama iğnesi oldum yumurta gelişti ama olmadı 2 kere kist olmuştu geçti çok şükür onun haricinde 1 ay sadece yumurta takibi yapıldı ilaçsız büyüyup catliyor mu diye çatlama ama olmadı bir sorunumuz yok ama olmadı hangi yakadasin
Avrupadayım ben. Bende bir ay klomenle çatlatma iğnesi..o zaman olmadı da onu takip eden diğer ay oldu..o da kimyasal oldu.

Ooohhh gelsin bebişler. Sağlıklı bebek/ler haberini en kısa zamanda alırız inşallah. Ben de az önce test yaptım. Dosyayı yüklüyorum. Ama daha erken. Aşılama yapılalı 7 gün, çatlatma iğnesini yapalı 9 gün geçti. Bir kaç gün dah bekleyip tekrarlayacağım.

merhaba canım ben beta hcg yaptırdım 4.18 cıktı umutsuz umutsuz 5 gunun geçmesını bekliyorum :)) sen ne alemdesin nasıl gdiyor varmı bişeyler .... bu arada test te sili çizgi çıkıyor ...

merhaba canım ben beta hcg yaptırdım 4.18 cıktı umutsuz umutsuz 5 gunun geçmesını bekliyorum :)) sen ne alemdesin nasıl gdiyor varmı bişeyler .... bu arada test te sili çizgi çıkıyor ...
Canım günlerdir test yapıyorum. Bu sabah da yaptım ama bu sabahki tek çizgi çıktı. Olmadı galiba. Hadi inşallah sen güzel haber alırsın =)

Canım günlerdir test yapıyorum. Bu sabah da yaptım ama bu sabahki tek çizgi çıktı. Olmadı galiba. Hadi inşallah sen güzel haber alırsın =)
ben de bu sabah yaptım silikte olsa yine çizgi cıktı.. inşallah seninde tutmuştur ilaçların etkisiyle kayboluyor çizgi bugün 10. günüm 4 gün sonra tekrar beta hcg yaptırıcam inşallah yükselmiştir :)

Back
X