- 2 Haziran 2016
- 114
- 65
- 18
- 33
- Konu Sahibi senneonerirsin
canım sonucun nasıl cıktı umarım olumludurBen her gün yapıyorum canım. Geçen sana 2. Çizgi çıkmadı demiştim ama hayalet gibi bi çizgi varmış. Zannediyorum ki ilacın etkisi geçiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sonucun nasıl cıktı umarım olumludurBen her gün yapıyorum canım. Geçen sana 2. Çizgi çıkmadı demiştim ama hayalet gibi bi çizgi varmış. Zannediyorum ki ilacın etkisi geçiyor.
Canım daha yaptırmadım. Aslında Perşembe 14. günüm oluyor ama yarın kan testi yaptırsam farkeder mi ki? Bilemedim. Ama kasık bölgemde regl olacakmışım gibi bir ağrı var. Ve çok halsiz hissediyorum. Sen ne yaptın?canım sonucun nasıl cıktı umarım olumludur
Canım senin aşılamanın 2. günün bu gün değil mi? Kendini nasıl hissediyorsun? Bol bol dinlenmeye çalış. Ben evde 4 gün yatmıştım.Benimde asilamam pazar günü muhtemelen suanda 15 mm olmuş yumurtam sagdada gelişen 12.mmlik bir yumurtam var ardından gelen 2 tane daha var ama onlar küçük Allahım yardımcımız olsun inşAllah
Tahlil yaptirdimi canım ilk günler nasıldı seninCanım senin aşılamanın 2. günün bu gün değil mi? Kendini nasıl hissediyorsun? Bol bol dinlenmeye çalış. Ben evde 4 gün yatmıştım.
Benim ilk günüm sağ tarafımda ağrı vardı. 2 tane yumurtam o taraftan büyümüştü, onların ağrısıydı. İkinci gün de aynı ağrı vardı ama hafiflemişti. 3. ve 4. günler adet sancısı gibi bi sancı hissettim. Ve o sancı 4. gün okadar felaketti ki =( Şimdi göğüs dolgunluğum ve ağrımdan başka hiç bir şikayetim yok. Azsonra hastaneye gidip kan vereceğim.Tahlil yaptirdimi canım ilk günler nasıldı senin
Yeni yıl sana uğurlar getirsin öyleyse :)baştan okudum msjlarınızı benimde ocakta aşılamam takipteyım.... insallah 2017 hepimize ugur getirir
Benim ilk günüm sağ tarafımda ağrı vardı. 2 tane yumurtam o taraftan büyümüştü, onların ağrısıydı. İkinci gün de aynı ağrı vardı ama hafiflemişti. 3. ve 4. günler adet sancısı gibi bi sancı hissettim. Ve o sancı 4. gün okadar felaketti ki =( Şimdi göğüs dolgunluğum ve ağrımdan başka hiç bir şikayetim yok. Azsonra hastaneye gidip kan vereceğim.
Negatif çıktı canım. Ama hiç üzülmedim, son bir kaç gündür hissediyordum çünkü. İlaçlardan dolayı vücudumda bi şişlik olmuştu, birden bire gitti o şişlik. Balon gibi söndüm diyebilirim :) Göğüs ağrım hafifledi. Diğer şikayetlerim geçti. Ben biliyodum sonucu gibi bişey yani. Sırf dış gebelik falan olmasın, varsa da erkenden müdahale edilsin diye gittim. Adetime de bir kaç gün kaldı. 2. günüm umarım tatil günlerinden birine denk gelmez. Bakarsın önümüzdeki ay ikimiz beraber hamile kalırız :) Modumuzu düşürmek yok, pozitif enerji çok önemli. "O" elbet gelecek. Sadece vaktini bekliyor.sonucu merakla bekliyoruz canım güzel haberle gel hastaneden :) ben 3 gun önce yaptırdım ıste sonuçtu 2 cıktı bidaha da test felan yapmadım ilaç kulllanmayıda bıraktım...2 gun boyunca ağladım üzüldüm cok yıprandım kendımı toparlamaya çalışıyorum tüp bebek merkezleri ile konuşmaya başladım neden olmadığını öğrenmek istiyorum sebepsiz diye bir şey olduğunu düşünmüyorum mutlaka bır sebebı vardır ...
inşallah sen hamilesidir.
Negatif çıktı canım. Ama hiç üzülmedim, son bir kaç gündür hissediyordum çünkü. İlaçlardan dolayı vücudumda bi şişlik olmuştu, birden bire gitti o şişlik. Balon gibi söndüm diyebilirim :) Göğüs ağrım hafifledi. Diğer şikayetlerim geçti. Ben biliyodum sonucu gibi bişey yani. Sırf dış gebelik falan olmasın, varsa da erkenden müdahale edilsin diye gittim. Adetime de bir kaç gün kaldı. 2. günüm umarım tatil günlerinden birine denk gelmez. Bakarsın önümüzdeki ay ikimiz beraber hamile kalırız :) Modumuzu düşürmek yok, pozitif enerji çok önemli. "O" elbet gelecek. Sadece vaktini bekliyor.[/QUOTE
geçmiş olsun canım umudumuzu kaybetmeyelim tabiki allah vereceği vakti daha iyi bilir. bize düşen sabırla beklemek sanırım..
sonucun kaç çıktı bide belki vardır ne bileyim insan hep bi umut diyor içten içe .. benim de adetime 2 gün kaldı tamda yılbaşı zamanı tatil gününe denk geliyor maalesef :) bu arada ben tüp bebek merkezlerinle konuştum adetimin 2. veya 3. günü gidip tahlil yaptırıcam! olmama sebebini öğrenmek istiyorum, tüm tahlılleri yaptıracağım...
en azından bi sorun olduğunu söylesinler sorun var da olmuyor derim sebepsiz kısırlık nedir hala anlamıyorum sebebi olmayan bişey olamaz suan tek odaklandığım sey sorunun ne olduğu nu bulmak ...
Yok be kuzum. Akşamına da regl oldum zaten. Yarın 2. aşılama için doktora gideceğim. Kısmetse ötekine =) Senin güzel haberlerini alalım inşallah bu ay. Sen umut ol bize.Canım biliyorsun dimi umut vermek istemem ama 16.gün değeri yükselen var
Canım uzun süredir iş yoğunluğundan giriş yapamıyordum. Şimdi gördüm, hamilesiiiinnnn =) Tebrik ederim çok sevindim. Sağlıkla sıhhatle büyüsün miniğin ve sağlıkla doğurup kucağına al. Çok çok sevindim.Kuzum benjm insAllah karşılıklı alalım o guzel haberleri
Canım sen de hamilesin galiba, başka bir konuda gördüm. Seni de tebrik ederim. Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. Dualarım sizlerle :)Dr gittim kan verdim cuma ama pazarteeine kadar bosa beklemeyim die 4 kez maydonoz kaynattim coraspin ictim.az once tarlusal yazdirmak icin kan sonucuna geldim 3.85 cikmis cuma tektat kan aldi 4.yildir yaptirirrim hep 0.1 cikardi ..
Ah canim benim rabbim en yakin zamanda sanada versin inşallahCanım sen de hamilesin galiba, başka bir konuda gördüm. Seni de tebrik ederim. Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. Dualarım sizlerle :)
Seninle ayniyiz heralde canim.ben yumurtlama gununden hesap ettim 22 gunluk.sende asilama gunundenmi son adettenmi hesapladinTahlil yaptirdimi canım ilk günler nasıldı senin
Canım benim insAllah busefer olur. .Yok be kuzum. Akşamına da regl oldum zaten. Yarın 2. aşılama için doktora gideceğim. Kısmetse ötekine =) Senin güzel haberlerini alalım inşallah bu ay. Sen umut ol bize.
Canime benim darısı başına Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim ❤Canım uzun süredir iş yoğunluğundan giriş yapamıyordum. Şimdi gördüm, hamilesiiiinnnn =) Tebrik ederim çok sevindim. Sağlıkla sıhhatle büyüsün miniğin ve sağlıkla doğurup kucağına al. Çok çok sevindim.
Canım hayırlı olsun asilama gununden itibaren hesapladim 16.gün olmuş bugün dün tahlilim 233 çıktı şükürler olsunSeninle ayniyiz heralde canim.ben yumurtlama gununden hesap ettim 22 gunluk.sende asilama gunundenmi son adettenmi hesapladin